• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galiba dedigim işlevi yerine getiriyor sonradan anladım.
espressodan çok anlamam.En son 2-3 ay robot tecrubem olmuştu.Beceremeyince pes edip satmıştım.Şimdi firsat bu fırsat diyip bundle aldim. Degirmen son derece kaliteli atom bombasi gibi.Laçka hiçbir tarafi yok.
Makine de çin menşeili olmasina ragmen lcd ekran vs gayet tutarli çalisiyor.Kalitesizlik hissi uyandiran bir tarafı olmadı.
6-7 denemenin sonunda gayet keyifli shotlar alabildim. Dedigim gibi espresso konusunda tecrubem yok ama benim için yeterli bir bundle gibi duruyor .

Öğütümünüz aşırı inceyse yada sepet dozajlamanız az ise, soleniod valf olsa dahi puck ıslak çıkabilir.
Evet hocam aşiri ince kaldigi için makine basamadi zaten durdurmak zorunda kaldım.sonraki denemelerimde kuru şekilde çıktı.
Bu arada makineye tek elestirim buhar cevirme plastiginin kalitesiz hissiyati olmasi ve aksesuarlarinin dandik olması. Ornegin tamper çok dandik metal olsa da

Evet hocam aşiri ince kaldigi için makine basamadi zaten durdurmak zorunda kaldım.sonraki denemelerimde kuru şekilde çıktı.
Bu arada makineye tek elestirim buhar cevirme plastiginin kalitesiz hissiyati olmasi ve aksesuarlarinin dandik olması. Ornegin tamper çok dandik metal olsa da
Buhar kısmında bir sıkıntı var mı ?

Buhar kısmında bir sıkıntı var mı ?
Sıkıntı derken yavaş anlamında falan mı? Hiç kullanmadım buharı. Ama buhar performansinin kötü olduğunu bilerek ve kabul ederek aldım. İlerleyen süreçte bu problemi yigit bey minimalize edecek bir çözüm sunarsa daha iyi olabilir.Olmazsa da bu fiyata pid+58mm makine yeterli diye dusunuyorum.

suat hocam cıhazın yanında gelen sepet nasıl ims competitiona geçelimmi yoksa idare edermi? Bu arada cıhazla gelen tamper çok kalitesiz imkanı olana amazondaki normcore 58.55mm tamperi tavsiye ederim shotlar daha iyi oldu bunla.

suat hocam cıhazın yanında gelen sepet nasıl ims competitiona geçelimmi yoksa idare edermi? Bu arada cıhazla gelen tamper çok kalitesiz imkanı olana amazondaki normcore 58.55mm tamperi tavsiye ederim shotlar daha iyi oldu bunla.
Hocam hayırlı olsun bu cihazdan bende aldım naked portafiltre almak istiyorum nasıl bisey alabiliriz hangisi uyar

Önce makineye alışın bence. Sonra sepetleri değiştirirsiniz. Benim önerim baristapro serisi olur. Ama dikkat edin mevcut portafiltreye sadece h24 oturuyor. H26 ve H28 oturmuyor

İndirim bitmemişken almayi duşunenlere şiddetle tavsiye ederim. Isınma süresi müthiş hızlı.10 dakikada isiniyor ,15 dakikada elimi süremiyorum.pf geç isiniyor onu da flash yaparak yeterli isiya getirebilirsiniz.
Akiş kontrol var.İlk geldiginde fazla hizliydi biraz kıstım.Buhari denemedim.
Üst üste shot almak çok keyifli.Bundle olarak aldigim icin elektrikli degirmenle beraber shot almam totalde 2 dakikayi geçmiyor.
Yanında gelen aksesuarlar ve pf dandik ileri surecde degistirmek iyi olur.

Suat hocam bu buhar ucunu ne kadar purge yapmak lazım baya bi süt köpürtmeyi denedim ama beceremedim.

Suat hocam bu buhar ucunu ne kadar purge yapmak lazım baya bi süt köpürtmeyi denedim ama beceremedim.
Buhar kısmında bir sıkıntı var. Yiğit Bey çözüm için testler yapıyordu. Sonuçlandığında yapılacak değişiklik her makina için uygulanacakmış. Ama benim tahminim buhar için kazan ısısı yetersiz kalıyor.

Geri