• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, Ürünler 9 Bar'a Ayarlıdır. Ekstra kontrol etmek isteyenler veya işlem yaptırmak isteyenler bize ulaşabilir.

idose adora.jpg

pompa On-off ile pre-infusion yapıyorsa pompa off olunca 3 yönlü valf portafiltreyi vakumlamayacak mı?
Valfe elektrik verip yönü değiştirmiyor. Shot sonunda off düğmesine bastığınızda yapıyor.

681622276 nolu siparişim 9 barmı diye kontrol edilse iyi olur düşük ihtimal 15 bar gelmesin 😃

Son düzenleme:
Sipariş veriyorum hocam daha ne olsunki bu pahalılıkta çok cazip bide siz kefil olduktan sonra arkama bile bakmadan alırım

Gemilia adlı markanın üretimi hocam ararsanız bulursunuz crm3007g

Son düzenleme:
Baya makinaları var triple boiler olan makinalarını gördüm cin menşeili galiba

Tayland,filipinler,endonezya , malezyada yaygin bi ürün

@muhammedbrk

Bunun en sağlıklı cevabını getirip satan firma verebilir, ancak diğer konulara hemen cevap vermesine rağmen buna cevap vermedi, o zaman menşeini açıklamaktan bir şekilde rahatsız oldu diye düşünür insanlar...

Az önce kutuyu açtım, kutu içeriği şimdilik bu şekilde. Bariz bir üretim hatası görmedim, ucuzluk hissi yaratmadı bende, sanıyorum 9-10 kg civarında. Akşam deneyince tekrardan devam edeceğim :)
WhatsApp Görsel 2023-07-18 saat 15.51.40.jpgWhatsApp Görsel 2023-107-18 saat 15.51.40.jpg

Az önce kutuyu açtım, kutu içeriği şimdilik bu şekilde. Bariz bir üretim hatası görmedim, ucuzluk hissi yaratmadı bende, sanıyorum 9-10 kg civarında. Akşam deneyince tekrardan devam edeceğim :)
Ekli dosyayı görüntüle 27671Ekli dosyayı görüntüle 27672
Su deposunu yıkamanızı ve cihazsan 1-1.5 litre sıcak su döndürmenizi öneririm.
Makine hazır hale geldiğinde grup ve portafiltre yeterince uygun sıcaklığa gelmiyor. Hemen kahve yapacaksanız bir kaç sefer sıcak su alın. Hem grup hemde pf daha hızlı ısınır.

Suat hocam inceleme ne zaman gelir heyecanla bekliyoruz 🥰

Suat hocam inceleme ne zaman gelir heyecanla bekliyoruz 🥰
Giriş seviyesi cihazlar maalesef orta ve üst segment cihazlar gibi cihazı çalıştır istediğin gibi espresso demle şeklinde çalışmıyor :(

Cihazın huyunu suyunu ve daha iyi nasıl demleme sağlar bunun üzerine çalışmak gerekiyor. Giriş seviyesi bir cihaz ile makineyi çalıştırayım 5dk sonra kahvemi demliyim maalesef gerçekler ile örtüşmüyor.

Cihazın aynı anda hem demleme hemde buhar verememesinin nedeni cihazda tek bir pompa var ve bu tek pompa hem demleme kazanına su sağlıyor hemde buhar için thermocoil kazana su sağlıyor bunuda aynı anda yapamayacağı için(debileri farklı) aynı anda maalesef süt köpürtemiyorsunuz.

Birde cihaza elektrik geldiğinde maalesef off konumda kalıyor çalıştırmak için düğmeye basmalısınız. Bunun olumsuz etkisi şu sabah espresso demlemek istediğinizde cihazı zaman ayarlı bir priz ile önceden ayarlayamazsınız. Ama elektrik geldiğinde cihaz on konumunda olsaydı zaman ayarlı bir priz ile uyanmanızdan 30 dk önce cihazı aktif hale getirebilirdiniz.

Geri