• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Home Barista Kevser'den herkese selamlar :)

ergulcafe

Üye
İsim
Kevser Ergül
Daha fazla  
İsim
Kevser Ergül
Herkese merhaba. Uzun süredir ilgiyle takip ettiğim bir forumdan herkese selam vermek istedim. :)
Delonghi EC685 ve Sage Smart Grinder Pro kullanıyorum ve latte art ile ilgileniyorum. Bunun dışında Instagram'da #beanproject etiketiyle kendi merakım doğrultusunda denediğim çekirdekler üzerine deneyimlerimi paylaşıyorum.

Sevgiler.

Herkese merhaba. Uzun süredir ilgiyle takip ettiğim bir forumdan herkese selam vermek istedim. :)
Delonghi EC685 ve Sage Smart Grinder Pro kullanıyorum ve latte art ile ilgileniyorum. Bunun dışında Instagram'da #beanproject etiketiyle kendi merakım doğrultusunda denediğim çekirdekler üzerine deneyimlerimi paylaşıyorum.

Sevgiler.
Kevser hn merhabalar, umarım iyisinizdir.
Birşey danışmak istiyorum. Bendeki değirmeni değiştirmeyi düşünüyorum(delonghi KG79) ve sizdeki cihaza bakıyorum. Memnunmusunuz yani espresso için yeterli inceliği verebiliyormu merak ediyorum. Fiyat çok iyi cihazın ama korkum gerekli inceliğe inip inememesi. Bundan dolayı Eureka değirmene yönelsemmi diye düşünüyodum ama onunda fiyatı Sage cihazın iki katı. Bu konuda bilgilendirme yapabilirmisiniz. Hatta görsel veya video varsa paylaşabilirseniz bana çok sevinirim

Kevser hn merhabalar, umarım iyisinizdir.
Birşey danışmak istiyorum. Bendeki değirmeni değiştirmeyi düşünüyorum(delonghi KG79) ve sizdeki cihaza bakıyorum. Memnunmusunuz yani espresso için yeterli inceliği verebiliyormu merak ediyorum. Fiyat çok iyi cihazın ama korkum gerekli inceliğe inip inememesi. Bundan dolayı Eureka değirmene yönelsemmi diye düşünüyodum ama onunda fiyatı Sage cihazın iki katı. Bu konuda bilgilendirme yapabilirmisiniz. Hatta görsel veya video varsa paylaşabilirseniz bana çok sevinirim
Merhabalar.
Açıkçası ben Sage alırken Eureka'ların fiyatı çok yüksekti. Ama şu anda baktığınızda fiyatları birbirine yakın. Sage'den memnunum öğütüm ayarı, incelik vs oldukça iyi. En büyük sıkıntısı çark aralarına kahve çıkıştığı için 18 gram çekirdek 18 gram öğütülmüş olarak çıkmayabiliyor. 0.1-0.5 gram kayıplar olabiliyor. Ama homojen öğütüm olarak bence başarılı. Şimdiki bilgi birikimime ve iki markanın/ürünün fiyatlarına bakarak Eureka tercih ederdim. Geçen hafta Sage 15K'ya düşmüştü. Öyle bir indirime denk gelirseniz yine Sage'i tercih edeblirsiniz.

Merhabalar.
Açıkçası ben Sage alırken Eureka'ların fiyatı çok yüksekti. Ama şu anda baktığınızda fiyatları birbirine yakın. Sage'den memnunum öğütüm ayarı, incelik vs oldukça iyi. En büyük sıkıntısı çark aralarına kahve çıkıştığı için 18 gram çekirdek 18 gram öğütülmüş olarak çıkmayabiliyor. 0.1-0.5 gram kayıplar olabiliyor. Ama homojen öğütüm olarak bence başarılı. Şimdiki bilgi birikimime ve iki markanın/ürünün fiyatlarına bakarak Eureka tercih ederdim. Geçen hafta Sage 15K'ya düşmüştü. Öyle bir indirime denk gelirseniz yine Sage'i tercih edeblirsiniz.
Evet bende kendi değirmenimde 18gr koyup 17-17,5 net alıyorum ona göre hep bir fazla öğütüyorum. Sage fiyatları nezaman baksam hep 15bin yani indirim vs belki alırken yaptırabilirim ama eureka 23-25binlerde bu biraz kafamda soru işareti. Öğüttüğünüz kahvenin kavrulması nedir?

Kendi değirmenimde akışı yavaşlatabilecek inceliğe inemiyorum. O yüzden hem channeling hemde akış hızı beni yoruyor. Sayfanıza baktım ayrıca, aynı makinayı kullanıyoruz ve değirmen farkımız çok fazla daha iyi anladım. Hatta size oradan bir mesaj atayım daha rahat paylaşımda bulunabilirim

Geri