• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Anladığım kadarıyla tek ya da çift çıkışlı bir portafiltre kullanıyorsunuz. Bahsettiğiniz fokurdama gibi çıkış dalga dalga aniden gelme gibiyse bu akışın hızlı olduğunu gösterir. Kahveyi inceltmelisiniz
Basınçsız sepet dipsiz portafiltrede yaşıyorum bu problemi. Ama yine de dikkat edeceğim inceliğine, teşekkürler

Pesado HE sepet bir süredir çekmecede duruyordu. Bugün bir deneme yapayım bakalım Etiyopya Lasesa Dark kahvesinde nasıl sonuç verecek dedim. 20 sn de 38 gram çıktı aldım. Kanallaşma olmadı ve öyle YouTube ki videolar gibi 6-7 yerden damlama akma gibi bir durumda olmadı. Gayet güzel ortada toplandı ve sonuç Ohaaaa oldu. Ben espresso kavrum olduğu için acılık bekledim ama gövde yüksek, meyve notaları belirgin ve asidite çok dengeli. Bundan sonra ben espressomu bu sepet ile sadece yaparım. Harika ya

Var mı böyle bir deneme yapan? Normalde bu tür sepetleri çözülmesi zor açık kavrum kahveler için kullanıyorlar ama bu muhteşem oldu.

Geri