• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

C3 te güzel Q Air de farketmez. Her türlü çok daha iyi sonuç alırsın.

Lelit Fred değirmen kullanıyorum. Kahveyi çektikten sonra içerisinde çok kahve kalıyor. Daha önce böyle bir problem yaşayan, çözüm önerisi olan var mıdır? Bir de kahveyi çok homojen çekmiyor bu durumu makinenin ayarlarını değiştirerek düzeltebilir miyim?

Lelit Fred değirmen kullanıyorum. Kahveyi çektikten sonra içerisinde çok kahve kalıyor. Daha önce böyle bir problem yaşayan, çözüm önerisi olan var mıdır? Bir de kahveyi çok homojen çekmiyor bu durumu makinenin ayarlarını değiştirerek düzeltebilir miyim?
körük ekleyebilirsiniz içinde kalan kahve için. homojenlik işine gelirsek fred o konuda kötü malesef

Arkadaşlar CoffeeOs uygulamasındaki Grinder Converter bölümünü kullanan var mı aranızda? Mesala Comandante - 1zpresso modelleri ya da farklı değirmenler arasında dönüşüm yapan var mı? Veya ne derece sağlıklı ve doğru sonuç verir bu tip dönüşümler?

Mavo Phantox Pro kullanan var mı? Henüz kargo aşamasında ama gelir gelmez birçok demleme yapacağım. Tavsiyelere açığım.

51mm basınçsız sepet önerir misiniz? normalde neouza alacaktım ama şu an stoğu yok. kapasite olarak 15-18gram düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar

Arcelik 3185 modsuz ve CMD c 40 ile kendimce espressolar yapıyorum. Şimdi iyi bir değirmen almam gerekiyor iş akışı zor gelmeye başladı . 1 aydır değirmen araştırdım eureka xl alacak gibi oldum ondan da vazgeçtim Fioreanzato all ground sense i düşünüyorum. Forumda pek bilgi bulamadım sizce XL mi alground sense mi?

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki iki kahveyi deneyen oldu mu?

Aslında daha önce akış (flow) sorunumdan burada bahsetmiştim, bunları da özellikle denemem önerildi ama kararsız kaldım. Yeni bir kahve aldığımda genelde birkaç deneme yaparak doğru akışı yakalamaya çalışıyorum fakat şu ana kadar tam olarak oturtabildiğimi söyleyemem.

Şu zamana kadar denediğim markalar:

• Abbas Coffee
  • Frances markasının bir kahvesi
  • Mare Mosso Caffe – Golden Horn Espresso Blend
Genelde latte içiyorum. Bu doğrultuda:

• Bu iki kahve hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • 1 kg’lık, 1000₺ bandında önerebileceğiniz, denemeye değer bir kahve var mı?
Özellikle latte için uyumlu, akışı nispeten affedici, başlangıç/orta seviye kullanıcıya uygun bir çekirdek tavsiyesi verirseniz çok sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu ayın toplu alım markası olan milestones'u şiddetle tavisiye ederim fiyatı biraz daha pahalı olabilir ama ödediğiniz paraya hayli hayli değer

bu ayın toplu alım markası olan milestones'u şiddetle tavisiye ederim fiyatı biraz daha pahalı olabilir ama ödediğiniz paraya hayli hayli değer
Hocam hiç deneyimlemedim deneyebilirim fakat öncesinde benim akış sorununu çözmem gerekiyor yani 25 30 saniyede doğru çıktıyı alıp ondan sonra bu kahveleri almam gerekiyor en azından benim fikrim bu yönde çünkü akış problemini çözmeden iyi kahveleri hiç etmek istemiyorum

Geri