Bunu kullanıyorum bir süredir ve gayet memnunum. Aylar önce 650 liraya almıştım N11'den şu an biraz artmış tabii.Tartı ihtiyacım var 1000 civarına güzel bir şey yok mu ?
Bunu kullanıyorum bir süredir ve gayet memnunum. Aylar önce 650 liraya almıştım N11'den şu an biraz artmış tabii.Tartı ihtiyacım var 1000 civarına güzel bir şey yok mu ?
Origami kullandım. Fazladan para alabilmek için ayrı yapmışlar o altı. V60 alın keyfinize bakın, değmez.Arkadaşlar selam. Tin coffe'deki taksit kampanyasından Origami Air M aldım şeffaf tabanla birlikte, 2950 tl toplam. Şimdi ulaştı da aşırı bir "boşa para vermişim" hissi oluştu ya. Şeffaf tabanlığa falan bakınca cidden 1135 tl edecek neyi var anlayamadım... İade etmeyi düşünüyorum da, siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat ve ürün hakkında?
selam. valla dripper olarak ben severek kullanmıştım kırılana kadar(seramik) ama malesef kaybettik. tabanlığın hiçbir numarası yok gördüğünüz üzere. Eğer isterseniz bendeki ahşap ve 3d print tabanlığı hediye ederim size. maksat işiniz görülsün. ama dripperi iade konusu size kalmış.Arkadaşlar selam. Tin coffe'deki taksit kampanyasından Origami Air M aldım şeffaf tabanla birlikte, 2950 tl toplam. Şimdi ulaştı da aşırı bir "boşa para vermişim" hissi oluştu ya. Şeffaf tabanlığa falan bakınca cidden 1135 tl edecek neyi var anlayamadım... İade etmeyi düşünüyorum da, siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat ve ürün hakkında?
Ben Orea'nın altlığını kullanıyorum. Nerdeyse tam oturuyo. Nerdeyse hiç konik kullanmıyorum, düz taban olarak baya rahat kullanımı, Orea'dan çok kullanmaya başladım bu aralar. Bence iki dripper gerektirmeden hem düz hem konik kullanılabilmesi çok iyi. iyzico puanıyla falan bedavadan biraz ucuza geldiği halde tabanlık almadım, bence de gerek yok ama tek dripperla iki profil için tabanlıksız fiyatıyla okey gayet, ama sadece konik kullanım için bence de değmez.Origami kullandım. Fazladan para alabilmek için ayrı yapmışlar o altı. V60 alın keyfinize bakın, değmez.
DM'den yazıyorum hocamselam. valla dripper olarak ben severek kullanmıştım kırılana kadar(seramik) ama malesef kaybettik. tabanlığın hiçbir numarası yok gördüğünüz üzere. Eğer isterseniz bendeki ahşap ve 3d print tabanlığı hediye ederim size. maksat işiniz görülsün. ama dripperi iade konusu size kalmış.
Statik için fısfısla kahveye öğütmeden önce 1 2 fıs su sıkabilirsiniz.Merhaba, 1zpresso k ultra icin
Naturel ve yikanmis cekirdekler için klik aralığı nedir? Bir de statik oluyor degirmene yapisiyor bu baslarda normalmis sanırım, ilerde de olursa bunun çözümü nedir?
Hangi şehire gidecekse buradan bayilerimiz linkinin altından almanyayı seçip en uygun'u bulabilirsiniz gördügüm kadarıyla 210 Euro gibi rakamlara alınabiliyor belki daha altı da vardır. https://comandantegrinder.com/pages/find-your-dealer-europeArkadaşlar kardeşim Almanya’ya gidecek c40 aldıracağım en uygun nerden alabilir bilgisi olan var mı ?
Çok teşekkür ederimHangi şehire gidecekse buradan bayilerimiz linkinin altından almanyayı seçip en uygun'u bulabilirsiniz gördügüm kadarıyla 210 Euro gibi rakamlara alınabiliyor belki daha altı da vardır. https://comandantegrinder.com/pages/find-your-dealer-europe
Ev tipi bir makine kullanıyorsanız küçük pitcher kullanabilirsiniz. Hızlı ısıtma için yüksek buhar gücü olan makinelerde kontrol çok kolay olmayabiliyor ama onda bile kullanılabilir bence küçük pitcherÇoğu yerde düzgün bir süt köpürtme için pitcherın, uç kısmının başladığı yerin altına kadar doldurulması öneriliyor.Tek kişilik kahve yapacakken ve fazla süt istemiyorken nasıl bir yöntem izliyorsunuz, küçük pitcherları önerir misiniz?
Merhaba, faydasını gördünüz mü?Bi' kahve orucu yapayım dedim. Dün ve bugün içmedim, başım ağrıyor.Ama orucun sonunda kahveden daha çok keyif alacağımı düşünüyorum, o yüzden devam.