• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Arkadaşlar selam. Tin coffe'deki taksit kampanyasından Origami Air M aldım şeffaf tabanla birlikte, 2950 tl toplam. Şimdi ulaştı da aşırı bir "boşa para vermişim" hissi oluştu ya :). Şeffaf tabanlığa falan bakınca cidden 1135 tl edecek neyi var anlayamadım... İade etmeyi düşünüyorum da, siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat ve ürün hakkında?
Origami kullandım. Fazladan para alabilmek için ayrı yapmışlar o altı. V60 alın keyfinize bakın, değmez.

Arkadaşlar selam. Tin coffe'deki taksit kampanyasından Origami Air M aldım şeffaf tabanla birlikte, 2950 tl toplam. Şimdi ulaştı da aşırı bir "boşa para vermişim" hissi oluştu ya :). Şeffaf tabanlığa falan bakınca cidden 1135 tl edecek neyi var anlayamadım... İade etmeyi düşünüyorum da, siz ne düşünüyorsunuz bu fiyat ve ürün hakkında?
selam. valla dripper olarak ben severek kullanmıştım kırılana kadar(seramik) ama malesef kaybettik. tabanlığın hiçbir numarası yok gördüğünüz üzere. Eğer isterseniz bendeki ahşap ve 3d print tabanlığı hediye ederim size. maksat işiniz görülsün. ama dripperi iade konusu size kalmış.

Bende tabana o kadar para vermemek için almamıştım 3d bastırdım. Sonrasında japonyadan bayağı bir ucuza tabanı ayrı aldım. 3d olanı size yollayabilirim.

Ben yazarken @mrsandman söylemiş zaten 😊 yazdıktan sonra gördüm

Origami kullandım. Fazladan para alabilmek için ayrı yapmışlar o altı. V60 alın keyfinize bakın, değmez.
Ben Orea'nın altlığını kullanıyorum. Nerdeyse tam oturuyo. Nerdeyse hiç konik kullanmıyorum, düz taban olarak baya rahat kullanımı, Orea'dan çok kullanmaya başladım bu aralar. Bence iki dripper gerektirmeden hem düz hem konik kullanılabilmesi çok iyi. iyzico puanıyla falan bedavadan biraz ucuza geldiği halde tabanlık almadım, bence de gerek yok ama tek dripperla iki profil için tabanlıksız fiyatıyla okey gayet, ama sadece konik kullanım için bence de değmez.

Merhaba, 1zpresso k ultra icin
Naturel ve yikanmis cekirdekler için klik aralığı nedir? Bir de statik oluyor degirmene yapisiyor bu baslarda normalmis sanırım, ilerde de olursa bunun çözümü nedir?

Merhaba, 1zpresso k ultra icin
Naturel ve yikanmis cekirdekler için klik aralığı nedir? Bir de statik oluyor degirmene yapisiyor bu baslarda normalmis sanırım, ilerde de olursa bunun çözümü nedir?
Statik için fısfısla kahveye öğütmeden önce 1 2 fıs su sıkabilirsiniz.

hario ocak üstü kettle’ımın dışı yer yer hafif esmerleşmiş ve sanırım ateşten dolayı su/yağa benzer izler var. nasıl temizlerim bilen var mı makineye attım parlamadı

Çoğu yerde düzgün bir süt köpürtme için pitcherın, uç kısmının başladığı yerin altına kadar doldurulması öneriliyor.Tek kişilik kahve yapacakken ve fazla süt istemiyorken nasıl bir yöntem izliyorsunuz, küçük pitcherları önerir misiniz?

Çoğu yerde düzgün bir süt köpürtme için pitcherın, uç kısmının başladığı yerin altına kadar doldurulması öneriliyor.Tek kişilik kahve yapacakken ve fazla süt istemiyorken nasıl bir yöntem izliyorsunuz, küçük pitcherları önerir misiniz?
Ev tipi bir makine kullanıyorsanız küçük pitcher kullanabilirsiniz. Hızlı ısıtma için yüksek buhar gücü olan makinelerde kontrol çok kolay olmayabiliyor ama onda bile kullanılabilir bence küçük pitcher

Selamlar 30 k civarı bütçe için espresso makinesi 0 veya 2.el olabilir çift kazan pıd ve servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğim marka modeller hangileridir ?

İyi günler günaydın herkese 😀 Telefon alacağım da Vatan, Teknosa,Media Markt buralardan hangisini önerirsiniz ?

Geri