düzeltme: benim kumtel kettleın içinde ufak paslar belirdiben kullanıyorum hocam kesinlikle iş görür. benim gözlemlediğim tek eksisi akış hızı istediğiniz kadar yavaşlamayabiliyor.
düzeltme: benim kumtel kettleın içinde ufak paslar belirdiben kullanıyorum hocam kesinlikle iş görür. benim gözlemlediğim tek eksisi akış hızı istediğiniz kadar yavaşlamayabiliyor.
- Harici değirmende kademe sayısı fazladır sanırım (espresso'dan french press'e kadar geniş bir aralıkta öğütüm verebilmesi durumu; bütünleşik değirmenin sadece Espresso türevlerine öğütüm sağlaması)Sizce Sage SES876 modeli gibi modellerin içinde bulunan öğütücü ile harici değirmen olarak örneğin benim kullandığım sage SCG600 öğütücü kıyaslarsak öğütücü kalitesi olarak arada fark var mı?
Bence en önemli kriter sizin damak zevkiniz. Ben şahsen küçük gramajlı deneme kahveleri varsa onlardan alıyorum ilk. Daha sonra hoşuma giden kahveyi alıyorum. 1 kg kahve aldığımda genelde son 250 gr'ımı içerken keyif almıyorum. O yüzden bundan sonra maksimum 500 gr alacağım kahvelerimi.Selamlar,
Çekirdek kahve kg fiyatı ortalama ne kadar olmalı? 250 gr fiyatı 350, 500, 1000 olan ürünler var otomatik makine için neye göre seçim yapılır?
Merhaba. Oraya yazabilmeniz için en az 15 mesaj kotasını doldurmanız gerekmektedir.merhaba aylık kahve alım bölümüne yazamıyorum. Ordan kahve alırsak hemen kullanmıyormuyuz. 10 15 gün yazıyor. Kapalımı açıkmı nasıl bekletiyoruz. Acemiyim biraz
270Porland KatCup alacağım da, 15/240 için 220ml mi 270ml mi alsam acaba. Hangisinin daha rahat olacağı hakkında kararsızım.
Shower screen e kahve yapışmış olabilir. Aşağıdan iyice bakıp güzelce temizleyin. Screen çok zorlanmışsa belki vidası da gevşemiş olabilir.Sage makinamda ilk aldığımda deneme yaparken espresso fazla ince ve tamp işlemini kuvvetli yaptığım için sanırım ilk 1-2 shotta doğru düzgün kahve akmamıştı kahve içeride sıkıştı gibi bişey olmuştu.Şu anda makinada porta filtre takılı değilken su akıttığımda su bir miktar dengesiz akıyor sizce bu ilk 1-2 shot makinanın içerisinde birşeylerin tıkanmasına sebep olmuş olabilir mi?
o zaman akşam onun vidasını bir açıp arkasına baksam iyi olacakShower screen e kahve yapışmış olabilir. Aşağıdan iyice bakıp güzelce temizleyin. Screen çok zorlanmışsa belki vidası da gevşemiş olabilir.
shower screeni açıp temizlemekte yarar var.Sage makinamda ilk aldığımda deneme yaparken espresso fazla ince ve tamp işlemini kuvvetli yaptığım için sanırım ilk 1-2 shotta doğru düzgün kahve akmamıştı kahve içeride sıkıştı gibi bişey olmuştu.Şu anda makinada porta filtre takılı değilken su akıttığımda su bir miktar dengesiz akıyor sizce bu ilk 1-2 shot makinanın içerisinde birşeylerin tıkanmasına sebep olmuş olabilir mi?
Satın aldıktan sonra kahve çekirdeklerini her zaman kapalı muhafaza etmeniz, oksijenle temasını azaltmanız çekirdeklerin niteliğini kaybetmemesi için önemli.merhaba aylık kahve alım bölümüne yazamıyorum. Ordan kahve alırsak hemen kullanmıyormuyuz. 10 15 gün yazıyor. Kapalımı açıkmı nasıl bekletiyoruz. Acemiyim biraz