Teşekkür ederim hocamYükleniyor...
kahhve.com
Teşekkür ederim hocamYükleniyor...
kahhve.com
Bu fiyat bandında daha iyisi yok.Mwh bomber R3 modeli yakın bir zamanda daha yüksek indirimdeydi sanırım değil mi? Güncel fiyatlarla alır mıydınız siz olsanız?
Yükleniyor...
kahvemod.com
Tamper yapmadan önce düzleyici kullanıyor musunuz?Arkadaşlar bu yaylı tamperler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sanırım manuel olarak yamuk tamper yapıyorum bir delikten diğerine göre az akıyor o yüzden böyle bir şey iyi mi olur düşüncesindeyim. Neouza ilgimi çekiyor, ne dersiniz?
Evet bu fotoğrafa eklediğimden kullanıyorum.Tamper yapmadan önce düzleyici kullanıyor musunuz?
Emre Hocam aslında bütçe bunun bir tık altı olduğu için daha uygun bulabilir miyim diye bakınıyorum ama olmazsa alternatiflere yöneleceğim artık.Bu fiyat bandında daha iyisi yok.
Bunun altındakiler klasik değirmenler, herhangi biri alınabilir. Timemore C5/s gelecek, belki o beklenebilir ama onun için de aynı şey geçerli. R3 diğerlerine nazaran daha oyuncaklı diyeyim. Dış ayar mekanizması ve tozları ayıklamak için alt haznesine yerleştirilebilen elekleri var. Hemen lazımsa ben bunun bir altında, Türkiye'de de bulabileceğim C3s derdim. Yurtdışı getirtme opsiyonu varsa Kingrinder K6.Emre Hocam aslında bütçe bunun bir tık altı olduğu için daha uygun bulabilir miyim diye bakınıyorum ama olmazsa alternatiflere yöneleceğim artık.
C3s'i 4400-4500 lira bandına bulamadım. Onda karar kılmıştım aslında ama. Maalesef stok problemi var gibi duruyor.Bunun altındakiler klasik değirmenler, herhangi biri alınabilir. Timemore C5/s gelecek, belki o beklenebilir ama onun için de aynı şey geçerli. R3 diğerlerine nazaran daha oyuncaklı diyeyim. Dış ayar mekanizması ve tozları ayıklamak için alt haznesine yerleştirilebilen elekleri var. Hemen lazımsa ben bunun bir altında, Türkiye'de de bulabileceğim C3s derdim. Yurtdışı getirtme opsiyonu varsa Kingrinder K6.
Manuel yapılan tampleme işleminde bulunan birkaç değişkeni yaylı tamper ile ortadan kaldırabilirsiniz. Hem bahsettiğiniz sorunu çözmenize yardımcı olacaktır hem de espresso hazırlarken tampleme işleminde belli bir standarta sahip olmuş olursunuz.Arkadaşlar bu yaylı tamperler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sanırım manuel olarak yamuk tamper yapıyorum bir delikten diğerine göre az akıyor o yüzden böyle bir şey iyi mi olur düşüncesindeyim. Neouza ilgimi çekiyor, ne dersiniz?
Bence yaylı tamperle de dengesiz yapılabilir, sanki tamper'ın kendisinden çok bilek ve dirseğinin bastırma açısıyla ilgili yamuk olması daha çok.Arkadaşlar bu yaylı tamperler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sanırım manuel olarak yamuk tamper yapıyorum bir delikten diğerine göre az akıyor o yüzden böyle bir şey iyi mi olur düşüncesindeyim. Neouza ilgimi çekiyor, ne dersiniz?
Hocam yaylılarda sanki bir kısım portafiltrenin ağzına oturuyor ve o temperleme işlemini sap kısmını iterek yapıyoruz gibi gördüm ben. Yani istesem de sağ sol eşitsizlik yaratamam gibi düşünüyorumBence yaylı tamperle de dengesiz yapılabilir, sanki tamper'ın kendisinden çok bilek ve dirseğinin bastırma açısıyla ilgili yamuk olması daha çok.
Yaylı kullanıyorum ben kendi adıma ama bastırırken baş ve işaret parmaklarımı tamper'ın kenarına koyuyorum ve iki parmak ucunun da portafilter'a eşit temas etmesini sağlamaya çalışıyorum, en dengeli o şekilde oluyor.

Standart bir filtre kahve makinesi olduğu için ekstrem bir değişim olacağını düşünmüyorum ama Cafec'in Trapezoid kağıdı vardı makinelere uyumlu. Onu deneyebilirsiniz.Arçelik filtre kahve makinası var kendiliğinden plastik filtreye sahip.Bunun yerine kağıt filtre almamı tavsiye eder misiniz ? Lezzet olarak iki yöntem arasında fark olur mu
ben kullanıyorum hocam kesinlikle iş görür. benim gözlemlediğim tek eksisi akış hızı istediğiniz kadar yavaşlamayabiliyor.kullanan var mı acaba ? İş görür mü ?Yükleniyor...
www.cafemarkt.com