• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Aynısının 800 ml olanını kullanıyorum ben de, bu fiyata çok çok kaliteli bir ürün, hepsiburada 50 tl kupon da veriyor.
Benim için de iyi oldu. Elimde başka bir tane olduğu için almıyordum bir süredir. Paylaşımınız bahane oldu. Teşekkür ederim

Burdaki 2 yıldızlı yorumu ben yaptım. Siz benzer sorun yaşamış mıydınız?
Benim yıllar önce bu arkadaşlardan aldığım karafın ağzı yamuktu garip bir şekilde tutup dökmem gerekiyordu. Üst tarafı da ‘level’ değildi ve pürüzler vardı. Ucuzdu, kırılana kadar kullandık öyle işte. 😅

Ben de Timemore’un serverı nasıl, yorumlayacak var mı buradan onu sorayım.

Sıvı çalkalama konusunda evet doluluk arttıkça zor oluyordu. Ben en fazla 350ml demleme yaptım. Aslında geniş gözüken bir karaf ama çalkalama kısmında bence kısa olduğu için dar ağıza denk gelmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum onun. Akış olarak bu ölçüde bir problem yaşamamıştım

Bundan kırdım bende. Elimde harionum olduğu için almadım ama yeniden alacağım. Çok şık buluyorum bunu
Bu ve aşağıda paylaşılan daha yüksek hacimli olan versiyonu V60 için uygun oluyor mu acaba, ekstra bir aparat almam gerekir mi? Hario'nun set içinden çıkan karafını bir türlü beğenemedim. Bardağa dökerken akışı ayarlayan uç kısmı hiçbir işe yaramıyormuş gibi hissediyorum.

Bu ve aşağıda paylaşılan daha yüksek hacimli olan versiyonu V60 için uygun oluyor mu acaba, ekstra bir aparat almam gerekir mi? Hario'nun set içinden çıkan karafını bir türlü beğenemedim. Bardağa dökerken akışı ayarlayan uç kısmı hiçbir işe yaramıyormuş gibi hissediyorum.
500ml demleyen clever, 02 V60 ve 01 V60 ile kullandım ben. Uyumlu oluyor. Daha çok tek porsiyon (15g) demleyen birisi olarak akışta da problem yaşamadım ben ama yorumda da yazmışlar ty de. Akışta olumsuz deneyim yaşayan ya da ekipman koyulan ağızda problem yaşayanlar olmuş. Ben siparişi hb üzerinden verdim bekliyorum küçük olanı için

Merhaba, 5k bütçeye göre değirmen tavsiyelerinizi bekliyorum. Molent pocket bekledim ama üretimi şu an olmadığı için alternatiflere yöneleceğim. Küçük olması tercih sebebi olur. Yok almışken şunu al dediğiniz varsa o da olur.

Merhaba, 5k bütçeye göre değirmen tavsiyelerinizi bekliyorum. Molent pocket bekledim ama üretimi şu an olmadığı için alternatiflere yöneleceğim. Küçük olması tercih sebebi olur. Yok almışken şunu al dediğiniz varsa o da olur.

Küçük kopsepti firmalar tarafından tercih edilmiyor. Yazdığım değirmenlere bakabilirsiniz.

Etiyopya çekirdeklerin, (kavrum/işleme yöntemi fark etmeksizin) profillerini ortaya çıkarmak daha mı zor?

Bugüne dek Etiyopya dışındaki tüm meyvemsi profiller barındıran çekirdeklerde, parametreler değişse bile, tadım notalarına benzer veya farklı da olsa derinlikli tatlar elde ettim. Ancak farklı kavuruculardan aldığım Etiyopyalarda, ya yavan, tatların belli belirsiz çok uzaklardan geldiği çıktılar aldım ya da çözünmeyi artırma yolunda (öğütüm/sıcaklık) bitter tatlarla kahve öldü. Ancak yorumlara baktığımda, yoğun şeftali, üzüm veya kayısı profilleri havada uçuşuyor. Bense paşa çayı tadı dışında tat alamıyorum.

Kullandığım değirmen kingrinder k2. Yakın zamanda, aslında kötü bir değirmen olmamasına rağmen, sırf şu Etiyopya sorununu çözebilir mi, parlaklığı daha fazla ön plana çıkarabilir mi acaba diye comandanteye geçiş yapmayı düşünüyorum.

Bugün teslim aldım ürünü. 600ml su koyarak denedim akışını ve bir problem yaşamadım. Düşük bir hızda dökmeme rağmen akış bozulmadı

Siz siz olun Temu’dan Origami ve Origami filtresi almayın dostlar.
Ben hayatımda bu kadar kötü kahve içmedim büyük ihtimalle. Ulan bi’ de pahalı çekirdek kullandık çöpe dökmeyeyim deyip buzlu bardağa yallahladım kahveyi, o bile pek çare olmadı.

Geri