• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

1750800624928.png

Bu ürünler espresso makinesi(sage vs.) descale için uygun olur mu ? Deneyen var mı ? Normal descalerlar bi tık gereksiz pahalı gözüküyor.

1 çay bardağı beyaz sirke, 1 çorba kaşığı limon tuzu, yarım litre su ile 5-10 dk kaynatın, sonucu burdan yazarsanız seviniriz. Sorun çözülür büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi.
Sorun çözülmüştü ancak tekrar yine aynı şekilde metalik/pas tadı sudan geliyor. Tekrar dediğiniz yöntemi denedim bu kez hiç geçmedi. Kettle içini kokladığımda normal hiçbir koku vs. gelmiyor. Sorunu gerçekten anlamadım. Güzelim çekirdeklerin tadını alamıyorum resmen :/

Merak ediyorum, Cafec Traditional'ın cup1 versiyonları neden Türkiye'ye gelmiyor acaba? Maliyeti mi karşılamıyor? 01 dripper kullanıyorum, 02 alabilir ve kesebilirim ama kağıt israfına gerek yok.
Clean cup'ta var bittikçe olarak oradan alıyorum.

Ekli dosyalar

• 17512720974322551037270265136991.jpg
    17512720974322551037270265136991.jpg
    127.2 KB · Görüntüleme: 53
İŞ YERİMDE KAHVEM BİTTİ. HZIRAN AYI HANGİ KOD VE NERDEN KAHVE ALIYORDUK İNDİRİMLİ:)
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Ankete katılan her (302) üyeye çok teşekkürler. Ocak ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Niji (91 oy), 2. Octagon (58 oy), 3. William's (43 oy) oldu.

Anket ve alım ile ilgili sorularınız ya da herhangi bir sorununuz olduğunda lütfen öncelikle @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam veya @emrekocakurt 'a doğrudan mesaj atarak bizi bilgilendirin ki mümkün olan en hızlı şekilde size çözümler getirebilelim.

Tekrardan hepinize teşekkür ediyoruz ve iyi bir etkinlik ayı geçirmenizi diliyoruz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İlave olarak Null Coffee Haziran indirimi vardı bugün son gün olması lazım

Sorun çözülmüştü ancak tekrar yine aynı şekilde metalik/pas tadı sudan geliyor. Tekrar dediğiniz yöntemi denedim bu kez hiç geçmedi. Kettle içini kokladığımda normal hiçbir koku vs. gelmiyor. Sorunu gerçekten anlamadım. Güzelim çekirdeklerin tadını alamıyorum resmen :/
Anladım hocam geçmiş olsun, o zaman büyük ihtimalle Kettle içinde korozyon, paslanma başlamış olabilir, Kettle içi nasıl görünüyor? Burdan başka bir şey demek zor, garantisi mevcut mu?

Başlıktan Şu ana kadar gelen 10 Yararlı Ekipman Bilgisi (ChatGPT)​

1. Kaliteli Öğütücü (Değirmen) seçin
  2. Birden çok demleme ekipmanı iyi olur
  3. Öğütme aralığını öğrenin
  4. Elektrikli Öğütücü Seçimi
  5. Tam otomatik yerine kombine çözümler
  6. Tamper doğru ölçüde olsun
  7. Portafiltre tarzı fark yaratır
  8. Kazan tipi makinelerde öğütücü önerisi
    • HX tip makineler için uygun öğütücü şart; fiyatla kalite dengesi önemli .
  9. Filtre kağıdını sabitleme yöntemleri
  10. Kamp için taşınabilir çanta
    • Stanley veya drone çantaları, portatif ekipman taşırken ideal .

Amazon'da 2500-3000 TL bandında güzel eletkrikli/ısı ayarlı gooseneck kettle önerileri var. Hatta bazıları Türkiye'de halen farklı isimlerde daha pahalıya satılıyor. Muhtemelen Çin'de üretilip farklı isimle satılan ürünler hepsi. Piyasadaki pahalı ürünlere alternatif olabilirler belki.

Gooseneck Kettle

Amazon'da 2500-3000 TL bandında güzel eletkrikli/ısı ayarlı gooseneck kettle önerileri var. Hatta bazıları Türkiye'de halen farklı isimlerde daha pahalıya satılıyor. Muhtemelen Çin'de üretilip farklı isimle satılan ürünler hepsi. Piyasadaki pahalı ürünlere alternatif olabilirler belki.

Gooseneck Kettle
Bunların arasından alıp deneyimlediğiniz oldu mu? Fiyatlar çok uçmuş durumda o yüzden bilindik markalara tam alternatif olabilecek kapasitede ürünler ise eğer çok mantıklı.

Geri