Almancasını görmüştüm, okuyamadım ama görsel olarak baya güzel kitap. Türkçe fiyatının daha ucuz olmasına şaşırdım. İngilizcesi istek listemdeydi,
ta kendisiyimBir abimiz, içtipi kahvelerin paketlerindem bir tablo yapmıştı. Çerçeveletip duvara asmıştı o abimiz nerelerde yav. Görseli bir türlü bulamıyorumm. Elden ele bir yayalım
Harikasın. Çok uzun zamandır hayalini kuruyordum. Teşekkür ederiiim

Sorun çözülmüştü ancak tekrar yine aynı şekilde metalik/pas tadı sudan geliyor. Tekrar dediğiniz yöntemi denedim bu kez hiç geçmedi. Kettle içini kokladığımda normal hiçbir koku vs. gelmiyor. Sorunu gerçekten anlamadım. Güzelim çekirdeklerin tadını alamıyorum resmen :/1 çay bardağı beyaz sirke, 1 çorba kaşığı limon tuzu, yarım litre su ile 5-10 dk kaynatın, sonucu burdan yazarsanız seviniriz. Sorun çözülür büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi.
Clean cup'ta var bittikçe olarak oradan alıyorum.Merak ediyorum, Cafec Traditional'ın cup1 versiyonları neden Türkiye'ye gelmiyor acaba? Maliyeti mi karşılamıyor? 01 dripper kullanıyorum, 02 alabilir ve kesebilirim ama kağıt israfına gerek yok.
İŞ YERİMDE KAHVEM BİTTİ. HZIRAN AYI HANGİ KOD VE NERDEN KAHVE ALIYORDUK İNDİRİMLİ![]()
İlave olarak Null Coffee Haziran indirimi vardı bugün son gün olması lazımİndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!
Ankete katılan her (302) üyeye çok teşekkürler. Ocak ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Niji (91 oy), 2. Octagon (58 oy), 3. William's (43 oy) oldu.
Anket ve alım ile ilgili sorularınız ya da herhangi bir sorununuz olduğunda lütfen öncelikle @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam veya @emrekocakurt 'a doğrudan mesaj atarak bizi bilgilendirin ki mümkün olan en hızlı şekilde size çözümler getirebilelim.
Tekrardan hepinize teşekkür ediyoruz ve iyi bir etkinlik ayı geçirmenizi diliyoruz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Anladım hocam geçmiş olsun, o zaman büyük ihtimalle Kettle içinde korozyon, paslanma başlamış olabilir, Kettle içi nasıl görünüyor? Burdan başka bir şey demek zor, garantisi mevcut mu?Sorun çözülmüştü ancak tekrar yine aynı şekilde metalik/pas tadı sudan geliyor. Tekrar dediğiniz yöntemi denedim bu kez hiç geçmedi. Kettle içini kokladığımda normal hiçbir koku vs. gelmiyor. Sorunu gerçekten anlamadım. Güzelim çekirdeklerin tadını alamıyorum resmen :/
Hario Türkiye ile görüştüm, inceleyelim dediler. Onlar da bu duruma şaşırdı. Bakalım ürünü gönderdim, sonucu bekliyorum.Anladım hocam geçmiş olsun, o zaman büyük ihtimalle Kettle içinde korozyon, paslanma başlamış olabilir, Kettle içi nasıl görünüyor? Burdan başka bir şey demek zor, garantisi mevcut mu
Bunların arasından alıp deneyimlediğiniz oldu mu? Fiyatlar çok uçmuş durumda o yüzden bilindik markalara tam alternatif olabilecek kapasitede ürünler ise eğer çok mantıklı.Amazon'da 2500-3000 TL bandında güzel eletkrikli/ısı ayarlı gooseneck kettle önerileri var. Hatta bazıları Türkiye'de halen farklı isimlerde daha pahalıya satılıyor. Muhtemelen Çin'de üretilip farklı isimle satılan ürünler hepsi. Piyasadaki pahalı ürünlere alternatif olabilirler belki.
Gooseneck Kettle