• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hermod Coffee Works

Öncelikle siparişim yanında gelen hediye için teşekkür ederim.

Üç tane kahve denedim; Gakuyuini, Kochere ve Cajamarca. Denediğim son 3-5 kahvenin(farklı roasterylerden) sönüklüğünden sonra 3 tane karakter sahibi çekirdekle karşılaşmak beni memnun etti. Agtrondan bağımsız olarak, açık da olsa koyu da olsa, development kısmında bazı kavurucu o karakteri muhafaza edebiliyor, bazısı edemiyor ya da kafa yormuyor.

Başta Gakuyuini olarak olmak üzere beğendim. Kochere ve Cajamarca da aynı şekilde güzel kahveler. Kabyiniro'yu Hermod'tan denemedim fakat bana göre 2025 yılının en iyi çekirdeklerinden biridir, dolayısıyla arkadaşların onu da denemelerini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle siparişim yanında gelen hediye için teşekkür ederim.

Üç tane kahve denedim; Gakuyuini, Kochere ve Cajamarca. Denediğim son 3-5 kahvenin(farklı roasterylerden) sönüklüğünden sonra 3 tane karakter sahibi çekirdekle karşılaşmak beni memnun etti. Agtrondan bağımsız olarak, açık da olsa koyu da olsa, development kısmında bazı kavurucu o karakteri muhafaza edebiliyor, bazısı edemiyor ya da kafa yormuyor.

Başta Gakuyuini olarak olmak üzere beğendim. Kochere ve Cajamarca da aynı şekilde güzel kahveler. Kabyiniro'yu Hermod'tan denemedim fakat bana göre 2025 yılının en iyi çekirdeklerinden biridir, dolayısıyla arkadaşların onu da denemelerini tavsiye ederim.
Merhaba
Rica ederiz afiyet olsun :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Gakuyuini kahvemizin tüm lotunu kapattık ve heyecan verici bir kahve gerçekten. Uzun zamandır içtiğimiz kenyalardan biraz daha farklı. Tatlılığı ve canlı asiditesi ile ön plana çıkıyor.
Kabyiniro konusunda kesinlikle hak veriyorum. Bizimde seçkimizde ön plana çıkan ve etkinliklerde bir çok kişinin beğendiği bir kahve oldu. Maalesef düşük hacimli aldığımız için talepden dolayı da kısıtlı bir miktarda kaldı. Ama genelde seçkimizde bu tür elegant ve ulaşılabilir kahveler seçmeye çalışıyorum :)

Merhaba :)
Sitemize yeni bir kahve ekledik. Ethiopia limu washed. Hem espresso hemde filtre için iyi sonuçlar veren günlük tüketim için uygun bir kahve.
Ayrıca sitede şu an yarışma kahveleri hariç %10 luk bir indirim mevcut.

Sosyal medyadan takip edenler görmüş olabilir. Colombia Mikava çiftliğinden 4 adet kahve direct trade yaptık. Profilleme ve sunum tarafında set halinde sunacağımız kahvelerin paket seçimi bittiği takdirde onlarda yakın zamanda satışa çıkmış olacak.
Ağustos başı gelmesini beklediğimiz 3 Honduras (bunların içinden 2 tanesi aynı kahve olup farklı fermantasyon ile ilginç bir deneyim sunan kahveler olacak) ve birde Ethiopia kahvemiz var ki varyetesiyle ve potansiyeli ile farklı bir deneyim sunacak :)

Merhabalar
Sitemize 5 yeni kahve eklenmiştir
2 adet yarışma serisi kahve
Colombia Finca Mikava Natural Carbonic Maceration Lot 901
Colombia Finca Mikava Natural Carbonic Maceration Lot 702
3 adet Specialty kahve
Honduras Las Delicias Honey Pacas
Honduras El Jardin Caturra, Catuai 90 hours dry anaerobic
Honduras El Jardin Caturra, Catuai 120 Hours Dry Anaerobic
Kahvelerin daha detaylı bilgilerini sitemizden göz atabilirsiniz :)
Hermod Cofffee Works

Merhabalar
Sitemize 5 yeni kahve eklenmiştir
2 adet yarışma serisi kahve
Colombia Finca Mikava Natural Carbonic Maceration Lot 901
Colombia Finca Mikava Natural Carbonic Maceration Lot 702
3 adet Specialty kahve
Honduras Las Delicias Honey Pacas
Honduras El Jardin Caturra, Catuai 90 hours dry anaerobic
Honduras El Jardin Caturra, Catuai 120 Hours Dry Anaerobic
Kahvelerin daha detaylı bilgilerini sitemizden göz atabilirsiniz :)
Hermod Cofffee Works
Bazı kahvelerde 200gr/1kg kahve fiyatlandırmalarınız biraz yanlış duruyor, kontrol etmekte fayda var. Doğruysa sipariş geçeyim. 🤭

Bazı kahvelerde 200gr/1kg kahve fiyatlandırmalarınız biraz yanlış duruyor, kontrol etmekte fayda var. Doğruysa sipariş geçeyim. 🤭
Merhabalar.
Evet sistemsel bir hatadan dolayı fiyatlarımız güncellenmişitr. Sistemden dolayı bizim kontrolümüz dışında oluşan bir hataydı. Şu an tüm fiyatlarımız güncel ve doğru :)

Festivalde 120 saaltik anaerobik natural Hondural El Jardin'i içmiştim. Cok güzeldi.

90 saatlik olan paketi açtım şimdi. Baya güzel. Fermentasyon tadı baskın olmayan, kahve sanki kendine has bir tadı geliştirdi, koyu meyve, (sıcak?) şarap, olgun kiraz, ve tatlı aftertaste bırakıyor.

2-3 hafta geçtiğine rağmen bloomda hala cok gas çıkıyor. 1-2 hafta sonra daha da güzel olacaktır

Festivalde 120 saaltik anaerobik natural Hondural El Jardin'i içmiştim. Cok güzeldi.

90 saatlik olan paketi açtım şimdi. Baya güzel. Fermentasyon tadı baskın olmayan, kahve sanki kendine has bir tadı geliştirdi, koyu meyve, (sıcak?) şarap, olgun kiraz, ve tatlı aftertaste bırakıyor.

2-3 hafta geçtiğine rağmen bloomda hala cok gas çıkıyor. 1-2 hafta sonra daha da güzel olacaktır
Afiyet olsun 😊 90 saatlik olan lot fermente hissiyatı daha dengeli yormayan bir karaktere sahip. Genellikle 3-4 hafta degassing daha iyi sonuçlar veriyor. Tekrar afiyet olsun 😊

Merhabalar
Seçkimize yeni bir kahve eklendi 😊
Ethiopia Biloya Red!
Natural bir Heirloom olan bu yeni kahvemiz floral, kırmızı meyveler, böğürtlen, kırmızı erik ve ıtır karakteriyle ön plana çıkıyor.
Ayrıca yılbaşına özel tüm kahvelerimizde %20 indirim mevcut.
seçkimize göz atmak isterseniz aşağıya internet sitesi linkimizi bırakıyorum :)
Hermod Coffee

Güncel tavsiye var mıdır hasret kaldık

Geri