• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rafineci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rafineci

Yeni Üye
İsim
Rafineci
Daha fazla  
İsim
Rafineci
Merhabalar, öncelikle hala foruma alışamadım🙈 genelde bu tip platformlar kullanmıyorum ancak hayatıma yeni dahil olan kahve, beni o kadar heyecanlandırdı ki nasıl daha çok bilgi edinip kendimi geliştirebilirim diye düşünürken şuan burdayım. Yeni insanlar ve deneyimler okumak çok ufuk açıcıymış🤩
Kahve ile marketlerde ki şuan söylemeye utandığım markanın kahveleri ile tanıştım. Ne kadar iyi bir deneyim sunmasalarda çoğu insanın macerası onlar sayesinde başlıyor. Şimdi ise kahvemi çekirdeğimi öğüterek yapıyorum. V60 ve nadiren mokapot ile demliyorum.
İşim dahilinde olmadan Psikoloji alanında okumalar yapan ve araştıran biriyim ancak V60 ile demleme yaparken o kahvenin görüntüsünün ve kokusunun çoğu terapi seansından etkili olduğunu düşünüyorum. Adeta hayatı ve telaşları kenara bırakıp bir rutin ile yenilenme gibi.
Sanırım hayallerim bu yolda gelişiyor artık. Destek, öneri ve tekliflerinizi merakla bekliyorum.. Bol Kahveli Günlerr

Merhaba, hoş geldiniz.

Kısa bir bilgilendirme için şu yazıyı okuyabilirsiniz.

Merhaba, hoş geldiniz.

Kısa bir bilgilendirme için şu yazıyı okuyabilirsiniz.

Teşekkür ederim

Geri