• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Her yerde lezzetli kahve demlemek istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kevseryy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kevseryy

Yeni Üye
İsim
Kevser Yetimoğlu
Daha fazla  
İsim
Kevser Yetimoğlu
Merhabalar ben pourover yöntemle kahve demliyorum ve çok fazla seyehat halindeyim gittiğim her yere tartı chemex el degirmeni filtre kağıdı ve çekirdek kahvelerimi taşıyorum bunları daha güvenilir bir şekilde nasıl tasiyabilirim ve çelik filtreli taşınabilir demleme aparatlari hakkında ne düşünüyorsunuz aynı lezzeti onlarda da alabilir miyim
Şimdiden herkese teşekkürler 🙏

Hoop Ceado bu iş için biçilmiş kaftan Kaz boyun kettle'a ihtiyacınız yok. Delter press filtresi ile kullanınca çok iyi sonuçlar veriyor.

Aeropress gibi cihazlarla çok rahat iyi bir standart tutturuluyor. Tartı taşımaya da gerek yok. Birer dozluk tüpte taşır öğütürsünüz. Su seviyesi çizgilerden rahat takip ediliyor, kettle da seçmiyor.
Yurtdışı imkanı varsa ikapedir oxo rapid brewerdir güzel seçenekler de var. Ben ikape alırdım, su kaynatıp espresso yapıyor. Değirmen ve çekirdek taşımak yeter :)

Timemore 123 go alın keyfinize bakın. Ben öğütücüsünü 4 aydır kullanıyorum. Gayet stabil. 20 gr dan 10 kez yani 200 gr öğütüm yapacak kapasitede bataryası var. Çok şık ve küçük bir taşıma çantası var. İçerisinde karaf ve uzun süreli kullanıbilir filtre de mevcut olduğundan yolculukta gerekli olan tek şey sıcak su oluyor. Ben genelde v60 demliyorum ama bununla demlenen kahvenin de çok bir farkı olmuyor açıkçası. Uzun inceleme videoları mevcut bir bakın. 7000 lira civarında bir fiyata gayet portatif ve kullanışlı bir ürün. Bu arada yazmayı unuttum. Kaz boyunlu kettle a falan gerek yok. Kendi drip asisti var.

Arkadaşın ilk sorduğu soru nasıl taşıyabilirim? Taşınması riskli ise ne almalıyım diyor? Yeni ekipman seti oluşturmak istemiyor :)

Geri