• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Keramo çok iyi kahve. İndirim varken denemek isteyenler korkmasın derim. Çok güzel, yumuşak tartarik asidite ve kompleks tatlılık, gerçekten şahane. Henüz 15 haziran kavrumuydu bu, daha da iyi olacak umudu da veriyor.
Genel olarak Null'un seçkileri ve profillerini beğeniyorum. Benim için Türkiye'de bir numara diyebilirim. Ama okuduğum yorumlardan herkese hitap etmiyor onu anladım. O yüzden bu pahalı kahvelere dikkatle yaklaşmak mantıklı olabilir.

Keramo çok iyi kahve. İndirim varken denemek isteyenler korkmasın derim. Çok güzel, yumuşak tartarik asidite ve kompleks tatlılık, gerçekten şahane. Henüz 15 haziran kavrumuydu bu, daha da iyi olacak umudu da veriyor.
Genel olarak Null'un seçkileri ve profillerini beğeniyorum. Benim için Türkiye'de bir numara diyebilirim. Ama okuduğum yorumlardan herkese hitap etmiyor onu anladım. O yüzden bu pahalı kahvelere dikkatle yaklaşmak mantıklı olabilir.

Hamasho da müthiş. Yeni kahvelerin ikisi de gerçekten 10 numara.

Keramo ve Turaco ile 2. alımımı da yaptım.

Toplu alımlarda rica etsek de, firma elindeki çekirdeklerin önerilen degassing sürelerini paylaşsa bizimle. Deneye deneye bulmak zorunda kalmayız biz de.

PuckPuck ile soğuk kahve demleme için kahve önerebilecek olan var mıdır?

kibingo, el penon ve cascavel aldım ama degassing beklediğim için henüz denemedim, ek bir sipariş vereyim istiyorum. Soğuk kahve için çok pahalılara girmeye gerek yok mudur, bilemedim.

15 Haziran kavrumlu Turaco'yu denedim şimdi.
Kahvenin içinden geçtim sanırım, çok bariz bamya notaları alıyorum çünkü.

Ay başında espresso için fazlaca kahve almıştım ve şimdiye kadar hepsini deneme şansı buldum. Kavrumların toplu alım öncesiyle aynı olduğuna emin olduktan sonra filtre için de sipariş geçmeye karar verdim. Sabahları içmek için Cascavel Verde kesin alacağım, yanına da Hamasho seçtim. Ancak aklım Keramo'da kalmadı desem yalan olur, o yüzden ikisini de deneyen varsa tavsiyelere açığım. Bu iki kahveyi Williams da getirmiş aslında oradan da almayı düşünmüştüm. Bu fiyattaki kahveleri satın alacağım 2-3 yer var zaten.

Cascavel verde hakkında düşünceleriniz neler ? Önerir misiniz ?

ikinci bir alim yaptim bu sefer keramo ve cascavel verde aldim cascaveli daha once espresso kavrumda denedim ve memnun kaldim simdi filtre kavrumu deneyecegim kahveler elime 1 gunde ulasti dhaa once bu sure biraz uzundu tesekkur ederim. keramo 16 haziran kavrumluydu denedim gercekten guzel bir kahve ayrinti vermek icin biraz daha denemem gerekli indirim varken alinabilir bir kahve diyebilirim

Arkadaşlar,

Temmuz ayı anketi ne zaman geliyor,konuşuldu mu?Konu başlığını takip etmeyi bırakmıştım o yüzden yazıldı ve kaçırdıysam üzgünüm.

Sipariş No.: 5439

250 gr Cascavel Verde Espresso
250 gr Mam Espresso
250 gr Turaco Espresso
250 gr Wolichu Wachu Filtre

ile ben de alıma katıldım. Muhtemelen ay sonu beğendiğim çekirdekten de 1 kilo espresso çekirdek siparişi vereceğim. Uzun zamandır bekliyordum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler
efenim ay sonuna yaklasirken espresso önerilerinizi alabilir miyiz? Begenip 1 kilo almaya karar verdiginiz bir kahve oldu mu?

Geri