• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

El punon guatemala
Brundi
Alıma katıldım kargolarımızın gelmesini bekleyeceğiz

ben kota konulmasindan ziyade indirim oraninin talebin yogun olacagi ve miktarin az olacagi bir kahvede indirimin az olmasini beklerim hizli olan kazanir isteyen istediginden istedigi kadar alır tarzi soylemlere katilamayacagim elim telefonda butun gun kahve kulubu indirim kodunu beklemiyorum sonucta

Gerek yok bence alım kısıtlamasına. Bu işler böyle, hızlı olan kazanır. Denemek isteyen alımın ilk birkaç dakikasında alabilirdi. Alımın 12. saatinde gelip ben bu kahveyi alamadım demek aslında denemeyi çok istemediğinin göstergesi.

Elbette stok sorunları çıkacak. Bu çekirdek uzun süredir satışta. Almak isteyen arkadaşlar olmadı toplu alımı beklemeden almalıydılar o halde.

miktarı az olarak belirlenen kahvelere ben de kota konulması taraftarıyım, hizli olan kazanır gibi bi mantık pek doğru gelmedi bana. alt tarafı kahve iciyoruz ve indirimli almak istiyoruz. tabi ki o çekirdeği çok isteyen alsın da 2-3kg alim yapmak da biraz abartı degil mi? sonuçta bu bir tadım etkinliği. ayrıca isteyen alırdı demek hiç mantıklı degil, kredi kartını ona gore ayarlayacak olanlar olabilir, ne bileyim baska maddi islerini ayarlayıp almak isteyecek olabilir. ben düşüncenizi mantıksız buldum.

Merhaba,
Etkinlik yüklü miktar kahveyi daha düşük kaliteyle ucuza almak şeklinde de olabilir. Böyle fikirlere de saygı duyuyorum elbette. Çekirdek fiyatlarının geldiği seviyeleri gördükten sonra saygı duymamak gibi bir opsiyonumuz yok zaten. Öğrenci arkadaşlarımız da stokçu arkadaşlarımız da baş tacıdır her halükarda.
Kahvelere ulaşamamış değilim, toplu alımdan bir hafta kadar önce sipariş ettiğim, Null'dan biri Worka biri Turaco iki paket kahve var. Yüklü alım yapıp stok yapmam. İndirim olunca bir kilo Worka'yı sepete attım; stok sorunu olduğunu okuyunca başkaları da denesin diye sepetten geri çıkardım. :) Ben de böyle bir adamım. Kiloluk siparişleri okuyunca kalite kaygısıyla "Ulan bir kahve keyfimiz var be!" diyerek bu ayı da pas geçmeye karar verdim. Worka içmem başka kahve içerim, favori kahvelerin biri gelir biri gider. Tulise beğendim mesela; Tulise içerim. Olmadı Lot X içerim.
Null'u severim, çoğu kahvesini denedim, tattım, kendimce keyifli olan denemeleri paylaştım; keyif alamadığımda kahveden keyif aldığını yazan arkadaşlara danıştım, reçetelerinden faydalandım. Bir espresso denemesinde sonuç çok kötü olduysa "arkadaşlar böyle yapmayın." diye de paylaşım yapmışlığım vardır. Forumdaşlarımın fikirlerine ve deneyimlerine çok değer veriyorum. Ne kadar çok forumdaş kahvelerden istifade ederse o kadar zengin bir reçete kütüphanemiz olacak diye düşünürüm. O ay bir haftalık bir deneme sonrasında verilen siparişlerde fincanlar keyifli olur, ben birilerinin iyi kahve içtiğini bilerek mutlu olurum.

Kavurucunun çok sıkışmadan, aynı batch kahvesinden ne kadar çok kişi tadarsa o kadar zengin bir paylaşım ağı olacağını düşünürüm. Ayın sonraki tüketim odaklı siparişlerine yön verileceğini, iyi kahvelere yönelirken kötü kavrumların eleneceğini; böylece kalitenin de bir şekilde yükseleceğini varsayarım.
Yani, "Tadım Etkinliği" benim için budur, ben böyle algılarım. Şartlar başka şekilde evrimleşmişse buna da saygı duyarım ama adına da "Tadım Etkinliği" diyemem. :)
Tadım Etkinliği yapmak adına "Sizin gibi düşünenlerle grup kurun." şeklinde öneri veren arkadaşlar haklılar, ama küçük grup şeklinde yapılmasının pek bir anlamı yok, çünkü paylaşım sınırlı kalacaktır. Yine de kendimce tadarak beğendiğim kahveleri reçeteleriyle birlikte paylaşmaya devam edeceğim. :)

Arkadaslar merhaba

walichu wachu stok kapatildi bilginize. Olan Stok miktari uzerinde alim yapilmis olma ihtimali var. eger stok fazlasi alim yapilmis ise siparis numarasina gore sondan basa dogru olacak sekilde ucret iadesi yapilacak bilginize

Tamamlanma durumu: Karşılanmadı olarak görünüyor. Neden acaba bilgisi olan var mı?

Yorumları okudum çok farklı bakış açıları var, herkes kendi şartlarını bilir tabiki. Ama gidin böyle yapın o zaman minvalinde verilen cevaplar pek yapıcı olmuyor. Kazanan firma ilan edildiğinin ertesi günü sitede worka kalmamıştı. Neyse sağlık olsun dedim, bugün baktığımda wachu bitmiş. Halbuki aklımda olan 2 kahve Worka ve Wachu idi. Gene sağlık olsun demekten başka çare yok 😀 Niye hemen girip sipariş veremedim “özel hayat, iş hayatı, o anki maddiyat vs.” Yani herkesin şartları farklı. Sonuçta her an sipariş verme imkanı olmuyor.

Şimdi ay sonuna doğru kalan kahvelerden siparişimi verip etkinliğe katılacağım 😊 sonuçta kahve içiyoruz.

Alımda emeği geçen herkese teşekkürler.

miktarı az olarak belirlenen kahvelere ben de kota konulması taraftarıyım, hizli olan kazanır gibi bi mantık pek doğru gelmedi bana. alt tarafı kahve iciyoruz ve indirimli almak istiyoruz. tabi ki o çekirdeği çok isteyen alsın da 2-3kg alim yapmak da biraz abartı degil mi? sonuçta bu bir tadım etkinliği. ayrıca isteyen alırdı demek hiç mantıklı degil, kredi kartını ona gore ayarlayacak olanlar olabilir, ne bileyim baska maddi islerini ayarlayıp almak isteyecek olabilir. ben düşüncenizi mantıksız buldum.
Kesinlikle bahsettiğim konu buydu. Sadece miktarı az olan çekirdekte kota konulması konusunda fikir beyan ettim. Yapılan yorumlar ise hızlı olan kazanır şeklinde yapılınca garip oluyor. Kimse kimsenin maddiyat durumunu veya ödeme yöntemlerini bilemez.

Arkadaşlar rica ediyorum kargom nerde kaldı ne zaman çıkacak siparişim diye darlamayın insanları. Bu kadar yoğun bir siparişe anlayış gösterin 2-3 gün. Bırakın doğru düzgün kavrulsun kahveler havalandırılsın sonra size yollansın da ağzımızın tadıyla içelim. Kimse 3 gün kahve içmedi diye ölmemiştir bugüne kadar. Sabır lütfen.

Geri