• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Alımı Hakkında

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Açıklama için çok teşekkürler

Açıklama için teşekkürler ve tekrar emeğinize sağlık. Videoda bahsettiğiniz emek harcama konusuna laf eden, etmeye çalışan bir mesaj abesle iştigal olur. Zorunluluk değil, gönül işi en nihayetinde. Tüm forum üyeleri bunun farkındadır sanıyorum.

Kendi adıma yorum yapacak olursam ikame adıyla açılan konu altında firmanın hangi ticari politikayı güttüğüyle ilgilenmediğimi (ben de Null oyu atmıştım yanlış hatırlamıyorsam) bana tuhaf gelenin ise ana başlık altında zam yerine güncelleme kelimesinin kullanılmış olmasıydı. Ticari bir işletme sonuçta, bize ne yahu, isterse en düşük fiyatlı çekirdeğini 500 TL yapsın, bizi ilgilendirmez, kendileri bilir.

Hepimiz ağır zamlar altında eziliyoruz millet olarak, gereksiz bir kalkan oluşturmaya lüzum yok bakış açısıyla yaklaştım olaya. Maksimum düzeyde politize olduğumuz günlerden geçiyoruz, bana irite edici gelen bu kelimeye karşılık yaptığım yorum karşı tarafı kırdıysa kusura bakmasın. Belki de kırılmamıştır bilmiyorum. Üstümde kalacağını hissettim, tekrar yazmak istedim.

Sevgili @kahveanalisti açıklama için çok teşekkür ederiz. @mtgg ve @Kahveciningalaksirehberi ne de tüm çabaları için çok teşekkür ederim. Açıklamanızda Kahve Kulübü’ne özel hazırlanan kodun Null tarafından niçin web sitesinde yayınlandığını da duymak istedim açıkçası, bunu neden yaptı Cihan bey, ben bir türlü anlayamadım.

Tüm emeği geçenlerin (@mtgg - @Kahveciningalaksirehberi) eline sağlık öncelikle. Bir değer yaratma çabasındasınız neticede ve bir noktadan sonrası işletmecinin takdirine kalmış. Günün sonunda kahve alışverişi bir aya özel bir olay değil. Bu forumda sırf tutumlarından, yaklaşımlarından, müşteri memnuniyetinden dolayı sevdiğimiz, hatta tanışmasak dahi yeri geldiğinde samimi diyaloglar kurduğumuz, zam yapmadan önce haber verme inceliğinde bulunan, sadece bize özel sınırlı minik hediyeler sunan, çok çeşitli güzellikler yapan ve sektörün gelişmesini sağlayan çok değerli işletme sahipleri var. Dolayısıyla durumdan memnun olan kişiler alımını %25 indirimli olarak tatlı tatlı yapar, olmayanlar da yapmaz. Sonrası için de Null için bir ders çıkarır/çıkarmaz ya da bizler satın alım yapmaya devam ederiz/etmeyiz, kimsenin birbirini suçlamasına gerek yok boşu boşuna, atılan adımların cevabını iyi ya da kötü olarak verecek olan bizleriz neticede.
Ayrıca hem şahsi olarak Youtube/Instagram içerikleriniz hem de forumun çıkarı adına harcadığınız emeğinize bir kez daha teşekkür etmek isterim Berker Bey, çok daha keyifli geçen proje ve alımlarda görüşmek dileğiyle...

Emeğinize ve ağınıza sağlık. Aslında fiyat konusu dışında ki eleştireleride göz önünde bulundurarak dığer alternatifleri değerlendirme isteğimiz konusunda bizi aydınlattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Alım ekibine içten teşekkür ederim, site linkine tıklayıp ardından kodu yazıp sipariş vermek kolay, ama işin mutfağına girmedim bilmiyorum, en basitinden kendimden örnek vereyim etkinlik için sponsor arıyoruz, istediğimiz desteği alamıyoruz ya da verilen destek ek bir sponsor ihtiyacı doğuruyor, bu ister istemez yoruyor insanı ek mailler ek telefonlar, burada da bir alım oluyor ve en iyi indirim oranıyla en iyi kahve yakalanmaya çalışılıyor ve bu gönüllü olarak büyük bir uğraşıyla yapılıyor, işleri bu olmamasına rağmen. Emeğinize sağlık, teşekkürler. @mtgg @kahveanalisti @Kahveciningalaksirehberi

Teşekkürler açıklama için.

Aslında aylık alımların benim gibi nitelikli kahveyi çok yeni deneyimleyen forum üyeleri için olan etkisinden de bahsetmek istiyorum. emeklerinizin sadece indirim sağlamak dışında da önemli bir yönü var.

Farklı kavurucuları, farklı kavurucuların çıkardıkları reçeteleri ve bu çeşitlilikle tanıdığım damağıma bile inanılmaz büyük etkisi var.

Aylık alım olmasaydı ben ne preonun damo kavrumunu, fam’ın pacamarasını, spada nın fincasını tadımlayabilirdim. İndirimden bahsetmiyorum, keşfetmek benim için elzem olan.
Daha da duygusal olursam, yüzlerce kişinin aynı ay, aynı çekirdeklerin reçetesini paylaşması, en iyi demlemeyi, en uygun suyu tartışması bana inanılmaz romantik geliyor. Ez cümleyle burada mevzu indirim değil. Tamamen paylaşım üzerine kurulu forumdaşlık. Bu sebeple gönüllülük esaslı uğraşınıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

Benim için forumun yeri, bu insanların yeri başka, ben ilk nitelikli kahveyle tanışmamı bu toplu alımlara borçluyum, ondan sonra veryansın ettim ekipmanlar yeni kahveler damak şenlenmesi, düşünüyorum benim yerimde şuan başkaları var ve yeni yeni nitelikli kahveyle tanışıyorlar, o yüzden ayrıca yer etmiştir bende bu alımlar.

Teşekkürler, güzel ve zor bir iş yapıyorsunuz. Yaparken de dengenizi kaybetmiyorsunuz, tebrik ederim. Bu ay biraz olaylara bulaştım, bi' baktım büyük saçmalıyorum. Siz bi' de köprü olarak tam merkezde, saçmalamadan sürdürebiliyorsunuz bu işi, var olun. ❤️

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. :)
Bu arada 2. firmayla ilgili görüşmelere başladık sonuca göre en kısa zamanda detayları bildireceğiz.

Son düzenleme:
Emekleriniz için teşekkürler. Toplu alımın güzelliğinin fiyatta değil etkileşimde olduğunu inanıyorum. Sizler gibi kahve tutkunu kişilerin de etkinlikler ile ilgili sevdiği şeyin kahve konuşmak olduğunu tahmin ediyorum. Kavurucu geliyor degassingi hakkında önerilerinden öğütüme, su sıcaklığından gramaja kadar yakından tanıdığı kahvesi hakkında önerilerini/tecrübelerini paylaşıyor. Bence bir toplu alımda kavurucu bizi bundan mahrum bırakıyorsa o zaman kavurucuyla etkinlik değil ticaret yapılmış olunuyor. Bence sizlerin de güzel emeklerinizin karşılığı 20-30 tl lik maddi avantajda değil bu güzel sosyal ortamın manevi tatminindedir diye düşünüyorum. Hem emeklerinizi hafife alan forum üyesi yorumlarını, hem de güzel bir ortam yaratma çabanıza karşı kibirle yaklaşan kahve tüccarlarının nahoş tavırlarını görmemek dileğiyle.

Açıklama gayet aydınlatıcı olmuş ve (şaşkınlıkla takip ettiğim) tüm o kargaşaya da noktayı koymuş gördüğüm kadarıyla. Teşekkür ederiz.

Forum sayesinde yeni bilgiler ediniyoruz. Ayrıca toplu alımlarda pek çok farklı kavurucuya rahatlıkla ulaşıyoruz. Bu da her ay deneyimlerimizi ve keyfimizi hep bir tık daha arttıyor. Ne kadar aksilik olursa olsun bu amaçtan sapmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Fedakarlık yaparak bunu sağlayan herkese de emeği için ayrıca teşekkür ederim.

Şahsen bu forum sayesinde nitelikli kahve serüvenime başladım. Kendi başıma tarifler ve youtube videoları içinde kaybolmak yerine burada benimle aynı çekirdeğin aynı kavrumuna sahip kişilerin direk öneri ve reçetelerine ulaşma fırsatı buldum aylık alımlar sayesinde. Bu şekilde bir oluşum olmasaydı oldukça bireysel bir deneyim olarak kalırdı kahve hobim, bu açıdan hem forumun varlığı hem de toplu alımlar benim için çok değerli. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kendi açımdan, forumu keşfetmeden önce kaliteli kahve içmek için çırpınan biri olarak, forumu keşfettiğimde yaşadığım sevinci unutmam. aylık alım olmasaydıda bu forumda kahveseverlerle bir araya gelmek deneyimleri paylaşmak, öğrenmek ve tartışmak harika bir şey. Emin olun ki benim gibi foruma üye olmadan önce uzun süre sadece okuyan, öğrenen bir sürüde arkadaşımız vardır.

Sırf bu noktadan bile bu platformu gönüllü olarak kurmak, zaman ayırmak filizlendirmek bence saygı duyulması gereken birşey ve kendi adıma minnetimi sunduğum bir durum.

Forumda kavgada gürültüde olmalı bence , insanlar fikirlerini saygı çerçevesinde paylaşıp medenice tartışmalıda böyle gelişmeli :)

Yine emekleriniz için teşekkürlerimi sunarım, esenlikler dilerim.

Not: ben aylık alımını yaptım, kernel'in yazıları ve seçkileri güzel olunca:D

Son düzenleme:
Yerinde ve çok net güzel dostane bir açıklama. Emeğinize sağlık. Olmazsa da bu ayı pas geçeriz hiç problem değil.

Geri