• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Tekrardan herkese merhabalar, Bahar Seçkisi son 20 adet kalmıştır. Stok tükendikten sonra Bahar Seçkisi ürünü satıştan kalkacak. 250 gramlık paketlerimizin satışı devam edecek.
İyi alışverişler dileriz.
Merhaba Espresso için kahve tavsiyeniz nedir? 6 kilo almayı düşünüyorum

@Tetra.n.Roastery Merhabalar, Morning ve Boost Blendlerdeki robusta oranı nedir? Ek olarak bu blendlerde kullanılan Etiyopyalar hangi çekirdekler?
Paylaşabilirseniz memnun olurum. İndirim için size ve forum yetkililerine çok teşekkürler

Söyledigim gibi Omni kavurdugunuzu söylüyorsunuz bunu anladım yazınızdan ama omni bir profilde dahi olsa direk espresso'ya yönelik Çekirdeklerin bariz yağlandıgı bir profil görmek istedigini düşünmüyorum nitelikli kahve tüketmek isteyenlerin. Espresso severler bile koyu ve yağlanmış bir çekirdek profilini çoğu zaman tercih etmiyor.
Merhaba iyi haftalar.

Konuyu sürekli kaşıyor gibi görünmek istemiyorum fakat araya haftasonu girdiği için foruma bakamadım. Bu benim yakından takip ettiğim ve doğrusunu öğrenmek istediğim bir husus, o yüzden şimdi yazıyorum. Bu ay etkinlikten aldığım 4kg kahve bir yana, acaba doğrusu nedir ve bundan sonra alacağım, karşılaşacağım durumlarda nereye kadar tolere edilebilir, nereden sonrası hatalı olarak kabul edilmelidir, bunu öğrenmek istiyorum.

@Sefer Dağ bey ve @AltayOzger bey, verilen cevaplardan tatmin oldunuz mu? Plan nedir? Daha uzun bir degass süresi bekleyip bir daha değerlendirme mi yapılacak?

Tekrardan herkese merhabalar,

1 kg siparişlerde yalnızca 1 kg paket gönderimi yapılmaktadır. Kahveyi paketlere bölme uygulamamız bulunmuyor.

Bayram boyunca kargo süreçlerimiz hakkında da bilgi vermek istiyoruz. 16, 17, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde gönderim yapılmayacaktır. 14 Haziran cuma ve 15 Haziran cumartesi verilen siparişer araya bayram gireceği için biz gönderim yapsak da bayramdan sonra teslim edilebilir. O sebeple bayram öncesi siparişlerinizi 13 Haziran perşembe gününe kadar vermenizi tavsiye ediyoruz.

Bol kahveli, sağlıklı günler dileriz.

Merhaba, az önce #W11581766 nolu sipariş ile toplu alıma katılarak güzel çekirdeklerinizden 4 kilosuna talip oldum. Ancak 10 gün sonra kendi evime dönüp vakumlama imkanına sahip olabileceğim için en taze kavrumlarınızdan perşembeye kadar gönderebilirseniz çok mutlu olurum. @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ
Şimdiden çok teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim.

Tetra ekibini tebrik ediyorum. Her türlü geri dönüşü göğüsleyip yanıtlarken, öğretiyor ve sakinlikle çözüme ulaştırıyor. Empati yapıyorum ilerde kavurucu olsam ve yerinizde ben olsam bu şekilde süreci yönetebilir miyim? diye. Bende tüketiciyim ancak yakın gelecekte kavuruculukla ilgili girişimde bulunacağım.
Yazılanlara bakınca şaşırmıyorum. Çünkü senelerdir aynı durumları gördük.
Kavurucular anket sonucunda ben çıkmasam daha iyi olacaklar dese yeridir. Sormalıyız elbette ama bunun usulü olmalı. Yeri gelir yereriz bunun da adabı olmalı. Tüm kavurucular özelinde söylüyorum. Kişiler senelerini vermiş ve sonucunda burda kimisi yeni başlamış kimisi birkaç senedir kahve deryasına dalmış ama 5-10-15 senedir sektörde hem alaylı hem mekteplileri daha yenilermiş gibi konuşuyorlar ve garip bir egoyla. Bu kişiler ancak karşılıklı sohbette kavurucularla baş başa sohbet etse klavye başındaki üslubu devam ettiremeyeceğini düşünüyorum.
Sonuç olarak uzun zamandır bunları yazmak istiyordum. Bu büyük emekler sonucu bardağımıza düşen güzel meyve suyunu bu şekilde sunmak bilgi, cesaret, özveri, disiplin ve süreklilik ister. Bütün kavurucu ve yeşil çekirdek ithalatçılarına teşekkür ederim.

Merhaba, az önce #W11581766 nolu sipariş ile toplu alıma katılarak güzel çekirdeklerinizden 4 kilosuna talip oldum. Ancak 10 gün sonra kendi evime dönüp vakumlama imkanına sahip olabileceğim için en taze kavrumlarınızdan perşembeye kadar gönderebilirseniz çok mutlu olurum. @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ
Şimdiden çok teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim.
Merhaba, bugün çıkan kargoların tamamının kavrum tarihi 04.06.24 olacaktır.
Afiyetler ✨

#W11601366 siparis numarasi ile siparişimi oluşturdum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Aylık alım etkinliğine ben de katıldım. Sosyal medya reklamlarında görüyordum ancak kavurucuyu ilk kez deneyeceğim.

W11612796

Ef2 için degass bekleyenlerdenim. Bir ayı bulacak galiba.

Ef2 için degass bekleyenlerdenim. Bir ayı bulacak galiba.
Mesela ben bunu asla yapamam. Özellikle fermente kahveler gün be gün değişiyor. 3. günden itibaren denemeye başlarım (bazen hemen kavrulduktan sonra bile oluyor, malum kalite kontrol işleri). Jairo Ef2 9-10-11. günlerde zirve yapıyor ayrıca kaçırmayın derim. Sonra da sönüyor diyemem ama bence 1 ay kahveyi başı boş bırakmayın yahu.

Mesela ben bunu asla yapamam. Özellikle fermente kahveler gün be gün değişiyor. 3. günden itibaren denemeye başlarım (bazen hemen kavrulduktan sonra bile oluyor, malum kalite kontrol işleri). Jairo Ef2 9-10-11. günlerde zirve yapıyor ayrıca kaçırmayın derim. Sonra da sönüyor diyemem ama bence 1 ay kahveyi başı boş bırakmayın yahu.
Kahveyi 4 kere farklı sularla demledim fakat verim alamadım. Bu kahve özelinde reçeteniz nedir? Tam da önerdiğiniz günlerdeyim aslında, 1 haziran kavrumu mevcut.

Geri