Ben mi yanlış düşünüyorum kaçırdığım bir şey mi var acaba? overdose da en uygun çekirdek 120 nullde 140 Coffee departmentda 110 (tek çekirdek diğerleri daha pahalı)Bence fiyatları artık ülke alım gücünün üzerinde sunan ve seçkilerinde f/p çekirdek bulundurmak gibi bir gayret içine girmeyen at origin, null vb. Yerine artık gelmesi gereken ya coffee department yada overdose...ama ısrarla overdose için yeterli oy verilmediği (ki büyük haksızlık) için oyum coffee department...
Bence gerçekten kaçırdığınız birdrn fazla nokta var. Null da bir adet 140 var geri kalan seçkisindekş fiyatları tartışmak çok anlamsız. Overdose da 120-125 bandında 140 bandında kaç çekirdek sunuyor iyi incelemek lazım. Department metin beyin zaten kalite ve sunduğu fiyatlarla ilgili sanırım itiraz şansınız pek yok. Ne department ne de overdose beni ilgilendirmez ama tüketici dostu olma ve kalite anlamındaki çabalarını görmeyerek null ile kıyaslamak pek doğru değil benim düşünceme göre.Ben mi yanlış düşünüyorum kaçırdığım bir şey mi var acaba? overdose da en uygun çekirdek 120 nullde 140 Coffee departmentda 110 (tek çekirdek diğerleri daha pahalı)
110-130-150-150-195-210-215-265-265Department metin beyin zaten kalite ve sunduğu fiyatlarla ilgili sanırım itiraz şansınız pek yok.
Neyse dediğiniz gibi tercih meselesi ama "110 a Brezilya" dediğiniz çekirdek çok ama çok açık söylüyorum ismi lazım değil başka kavurucular getirebilseydi ne kadara pazarlanırdı az buçuk tahmin edebiliyorum. Ama dediğiniz gibi tercih meselesi. Ama ben "110 luk brezilya" için @metin beye çok teşekkür ediyorumHerkesin değerlendirme kriteri farklı olabilir mi acaba?
Kimsine göre fiyattır, kimisi kavrumunu beğendiği kavurucuyu seçer, kimisi hiç alışveriş yapmadığını seçer ki indirimli bir şekilde deneyebilsin, kimisi espresso kavrumu bulunsun ister vs. uzar gider.
Anket yapılmasının amacı tam olarak bu değil mi?
110-130-150-150-195-210-215-265-265
Kalite anlayışı kişiden kişiye değişir, sunduğu fiyatlar da bunlar. Seçme sebebimiz 110 a Brezilya satıyor olması mı!
Hipicon'da fiyatlar hala güncellenmemiş. Bu durumda %10 kodu kullanarak neredeyse %22-%25 indirimli olarak Null kahvelerini alabilme mümkün.Null kahveleri aynı fiyatla Hipicon'da da satışta bu arada. 4 pakete tamamlamak zorunda olmadan HOSGELDIN10 kodu ile %10 indirimli sipariş verebilirsiniz.
Hocam nasıl %22-25 indirimli alınıyor, zamlı haline göre mi? Buna indirim denir mi aşkolsun.Hipicon'da fiyatlar hala güncellenmemiş. Bu durumda %10 kodu kullanarak neredeyse %22-%25 indirimli olarak Null kahvelerini alabilme mümkün.
kod uygulanmıyor maalesefHipicon'da fiyatlar hala güncellenmemiş. Bu durumda %10 kodu kullanarak neredeyse %22-%25 indirimli olarak Null kahvelerini alabilme mümkün.
ben de yeni üyeyim ama olmadı.
Sonuç 1 Haziranda açıklanacakSonuç ne zaman acaba?