• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

HARIO Mini Plustan sonra hangi değirmene geçilmeli veya devam edilmeli mi?

mentallyyours

Yeni Üye
İsim
Alpay
Daha fazla  
İsim
Alpay
Dostlar merhaba herkese iyi günler dilerim. 2-3 senedir kendimce hem v60,hem mokapot ile kahve yapıyorum. Çoğu zaman sezycoffe,tetra n roastery, kronotrop, montag gibi kavuruculardan sipariş vermeye çalışıyorum. Ancak elimdeki hario mini plusın homojen öğütüm yapmadığını ve kahvelerde istediğim tatları vermediğini düşündüğümden dolayı her zaman canımı sıkıyor ve çoğu zaman bırak tekrar sipariş ver ara ver döngüsüne giriyorum. İnternette mini plusın eleştrilerini okudukça daha da soğudum öğütücüden. Belki başlarda beni tatmin etti veya bir noktaya kadar başarılı olabilir ama aldığım çekirdeklere yazık mı oluyor diye düşünmüyor değilim. Çok yüksek bir bütçem yok sizce mini plus ile devam mı etmeliyim bir tık üstü alacağım öğütücü ile büyük bir fark olur mu yoksa beni daha tatmin edecek çok da pahalı olmayan bir öğütücüye mi geçmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

1zpresso dişlilerinin daha başarılı olduğunu söylüyorlar benim de gönlüm timemoredan yana ama hangisini seçmeliyim bilemedim çok fark olur mu öğütümlerde?
Hocam her değirmenin karakteri farklı, timemore alsan aklın diğerinde kalacak 1zpresso alsan aklın timemore da kalacak.Mutlak doğru olmayan bir iş,amacına yönelik kaliteli olanı almaya çalışıyorsun zaten.
Birbirlerine üstünlükleri atla deve değildir.Ben timemore c2 kullanmıştım çok memnundum, espresso ihtiyacı olunca commandanteye geçmiştim.Ara ara filtre yaparken timemore la yapıyodum.Kahveye ilk başladığım zamanları hatırlatıyodu,bazen daha tatlı çıktılar alıyodum.
Diğer değirmenini de elden çıkarmıcaksan bakarsın ara ara farkı anlamak için değiştirirsin.

Geri