• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Hario metal v60 ve server

Ürünün Fiyatı
2200-700

Kuantumkahve

Barista
İsim
Çınar
Daha fazla  
İsim
Çınar
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Siyah Metal v60 fiyat: 2200
kullanırken iç tarafında boya sökülmesi olmuştu ondan sonra dripperdan soğudum ve kullanmadım dekor amaçlı duruyordu böyle de,boyasını söküp krom olarak da kullanılabilir, ben uğraşmak istemedim. kutu mevcut

900 ml Server fiyat:700
Çok az kireç lekeleri var. kutu mevcut değil

Bir adette etkin 2 cup filtre var elimden çıkması amacıyla aldığı ürünün yanında isteyene gönderirim.
Gaziantep içi elden teslim diğer şehirlere alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirim.
Kutusuz ürünler kırılmayacak şekilde sağlam paketlenecektir.

Ekli dosyalar

• IMG_3802.jpeg
    IMG_3802.jpeg
    341.2 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_3803.jpeg
    IMG_3803.jpeg
    235 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_3804.jpeg
    IMG_3804.jpeg
    358.5 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Bayram boyunca bu fiyatlardan güncel
ikisi beraber alımda 2500tl

Boya altındaki yüzeyin gıda ile teması uygun mudur ki ? boyası sökülmüş bir ürünün kullanılmasını tavsiye ediyorsunuz.

Boya altındaki yüzeyin gıda ile teması uygun mudur ki ? boyası sökülmüş bir ürünün kullanılmasını tavsiye ediyorsunuz.
İç tarafı Harionun krom metal modeli ile aynı yapıya sahip internette araştırma yaptım ama zararlı veya zararsız sonucuna ulaşamadım aynı markanın krom metal modeli için ise Ai yanıtında genelde çelikten üretildiği ve ekstra koruyucu losyon,katman kullanılmadığını söylüyor.Ben bu hali ile kendi yaptığım demlemelerde metal tadı veya sağlık sorunu yaşamadım.

Metal tadı gelmez ama kaplama her demlemede soyulup filtrenin dışında kaldığından kahveye karışabilir gibi

Metal tadı gelmez ama kaplama her demlemede soyulup filtrenin dışında kaldığından kahveye karışabilir gibi
ben de bundan endişe duymuştum yaptığım demlemerde servera dikkatle baktığımda parçacık görmedim ama göremeyeceğimiz kadar küçük varmıdır bilemem. ama dediğim gibi benim herhangi bir sağlık problemim,rahatsızlığım olmadı

Geri