• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi Moka Pot?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cms21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar. Ben birkaç gün önce şu mokapotu aldım: https://www.amazon.co.uk/dp/B08556XV39/ref=pe_114660031_1119740851_fb_remail_prodpg?th=1 (Bialetti New Venus modeli- 4 cup) Su haznesinde su kalıyor hep. Kahve öğütüm kalınlığını değiştirip de denedim. Başka ne yapabilirim acaba? Suyu valfin altına kadar koyuyorum. Daha önce Bialetti Moka Express kullanıyordum, böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Neyi yanlış yapıyorum acaba?
Alt haznede su kalır ama çok su kalıyorsa defektif bir ürün gelmiş demektir. Ürün defektifse basınç kaçırmadan veya bizim anlamadığımız bir sebepten kaynaklı diyelim demleme süresi normalden uzun sürer kahve çıktısı ürünün vaad ettiği miktardan ciddi miktarda az olur. Elinde 4 cup venüs olan düzgün çalışan bir moka pot ile karşılaştırabilirsiniz normalde olması gereken gürleme sesini duymadan bile belli bir süre sonra moka potu ateşten aldıktan sonra o gürleme sesinin gelmesidir. Eğer alt haznedeki kahve zorla yukarı çıkıyor gibi geliyorsa tükürme oluyorsa bu bir şeylerin yanlış gittiğini gösterir. En sağlıklısı düzgün çalışan emsal bir venüs ile karşılaştırmak olacaktır.

Geri