• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

hangi değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aebilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aebilgin

Yeni Üye
İsim
emre
Daha fazla  
İsim
emre
merhabalar espressoya yeni başladım molent pocket ile öğütmeye çalışıyorum ve elektrikli değirmen almayı düşünüyorum beymende ascaso mini değirmen ve sage değirmen arasında kaldım bütçem o civarlarda baska hangi makinelere bakabilirim fikirleriniz benim için önemli şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Makul fiyatlandırılmış temiz 2.el stock bıçaklı df64 düşünülebilir. Güncel ilanlarda pek göremedim şu an için ama ara ara düşüyor.

Bahsettiğiniz diğer değirmenler hakkında fikrim yok malesef. Youtube incelemelerinde espresso hassasiyeti ile alakalı bilgiler veriliyordur muhtemelen. Önemli olan espresso ayar genişliği.

evet bende onları inceliyordum şimdi ama 12000 yazmışlar 2.el için hiç makul değil maalesef 0 13 olan ürün için

evet bende onları inceliyordum şimdi ama 12000 yazmışlar 2.el için hiç makul değil maalesef 0 13 olan ürün için
Şu an ilanda olan ürünler ya çok yeni olduğu için ya da SSP eklentili olduğu için o fiyatlarda, bu açıdan bakınca kabul edilebilir. Kabaca 1 sene kadar temiz kullanılmış stock bıçaklı ürünler 8-9 bandında satılıyor ara ara. Çalışma mekanizması bakımından basit ürünler olduğu için gönül rahatlığı ile alınabilir düşüncesindeyim.

peki standart bıçak beni idare eder mi sizce illa espresso için bıçak upgrade i yapmalı mıyım bu arada espresso makinemde oyle müthiş bir makine değil delonghi dedica

Stock bıçak kesinlikle tatmin eder. Bıçak upgrade'i ise seviye atlatır. Ama o atlanılan seviyeyi anlamak için hem daha kaliteli bir makine hem de daha kalibre bir damak gerekir muhtemelen.

df64'ün güzel yanı şu; yarın bir gün makinenizi değiştirdiniz diyelim, değirmeni de değiştirmek, seviye atlatmak istiyorsunuz. Sadece bıçak değiştirerek değirmen yenilemiş gibi oluyorsunuz.

Geri