kesinlikle hocam 1 küçük click bile gerçekten etkiliyor incelik ayarını.senelerdir ben de aynı şekilde kullanıyorum, tek eksik bulduğum noktası kolay sökülüp takılmaması ve ayar kısmının küçüklüğü (dıştan ayar olsa çok kullanışlı olurdu mesela). ama ömürlük bir değirmen bence
Normal hocam zaten bu tip küçük el degirmenleri ile üst üste ögütüm yapamazssınız en fazla 1 Ögütüm yapabilir 20-25 dakika içinde Burr'un soguması gerekiyor tekrarArkadaşlar bende timemore c3 değirmen var dün espresso için öğütüm yaptım ama alet alev topu gibi ısındı bu normal mi![]()
Çok güzel bir derleme olmuş hocamredditte ve bilimum kahve forumlarındaki genel yorumları zihnimde derledim;
dengeli ama tat ayrımı olsun ve burrler 100-200kg sonra ömrünü doldurmasın istiyorsanız c40
Gövdeli tat ayrımı c40tan az olsun değirmeni ayrıca kişisel savunma aracı olarak kullanmak istiyorsanız kinu+pour over burr
Ne istediğinizi bilmiyorsanız ya da üstten ayar mekanizması sıkışırsa nasıl açılır diyorsanız zp6
Lance Hedrick izliyorsanız pietro
Fakirin dostu kindgrinder k6
redditte ve bilimum kahve forumlarındaki genel yorumları zihnimde derledim;
dengeli ama tat ayrımı olsun ve burrler 100-200kg sonra ömrünü doldurmasın istiyorsanız c40
Gövdeli tat ayrımı c40tan az olsun değirmeni ayrıca kişisel savunma aracı olarak kullanmak istiyorsanız kinu+pour over burr
Ne istediğinizi bilmiyorsanız ya da üstten ayar mekanizması sıkışırsa nasıl açılır diyorsanız zp6
Lance Hedrick izliyorsanız pietro
Fakirin dostu kindgrinder k6
Comandante bu işin kıdemli uzman çavuşudur, yıllara tüm benliğiyle meydan okur. Diğerlerinden olsa olsa yedek subay olur, gelir geçer
Hocam nereden sipariş verdiniz? Tin Coffee mi?"Elimde halihazırda 1Zpresso K-Ultra var; kullanım rahatlığı ve dıştan mekanizmalı ayar halkasıyla gerçekten konforlu bir deneyim sunuyor. Ancak bu hobi dipsiz bir kuyu... Merakıma yenik düşerek, hem o kendine has fincan profili hem de internetteki tarif çeşitliliği nedeniyle iki gün önce bir Comandante C40 siparişi verdim.
Tabiri caizse 'otomatik vitesten manuel vitese' geçiş yapacağım ama o meşhur C40 tadını kendi mutfağımda denemeden duramadım. Bakalım bu merak bizi daha nerelere götürecek?"
Hocam k ultrayı satmayı düşünür müsünüzKahhve.com
Yok hocam şuan düşünmüyorumHocam k ultrayı satmayı düşünür müsünüz