• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Günün Türk Kahvesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mySİZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Leeska Türk kahvesi %100 Arabica taşla döverek öğütülmüş köpüğü bol bir türk kahvesi. kesinlikle denemelisiniz herkese afiyet olsun!


Arkeolojik buluntular, taşla öğütülmüş veya içinde kum taneleri bulunabilen gıdalar tüketirken dikkatli olmamız gerektiğini bize gösteriyor. Bu tip gıda tüketimleri neticesinde diş zamanla dezenformasyona uğruyor, yapısal değişimler geçiriyor. Aşağıdaki linkte bunun başka bir canlı üstündeki örnekleri mevcut. İnsanlar açısından ise ekmek tüketilmeye başlanan dönem buluntularında da (özellikle neolitik yerleşimleri) taşla öğütülen tahıllardan yapılan ekmekleri yiyen insanların dişleri de linkteki dişler gibi sorunlu. Uzatmayayım, bu devirde hâlâ taşla öğütümü şahsen tercih etmem. Ciddiyim. Siz de tercih etmeyin. 🙂

Garibim Dişler Ne Hale Gelmiş, Yazık Valla
 
Leeska Türk kahvesi %100 Arabica taşla döverek öğütülmüş köpüğü bol bir türk kahvesi. kesinlikle denemelisiniz herkese afiyet olsun!

Reklam için uygun bir yol izlemiyorsunuz. Antipatik geliyor üyelere... Bu şekilde firmanızın forumda bir karşılık bulması çok zor olacak.
 
Bochisa alanların bence mutlaka denemesi, deneyimlemesi gerekir. Başka kavuruculardan aldığım her kahveyi, mümkün mertebe Türk kahvesi olarak deniyorum. Kimisi mükemmel olurken, kimisi eh işte oluyor. Ethiopia özelinde belirtecek olursam, en çok Bombe'yi ve 2017 hasadı Sidamo'yu çok sevmiştim. Tatlılık ve fincan karakteri bakımından ikisi unutulmazlar arasında. Bochisa'da ise, fincan bakımından yüksek bir tatlılık mevcut. Ancak bu tatlılığa orta/güçlü diyebileceğim gövde ile güçlü bir aroma eşlik ediyor. Damakta bıraktığı etki bakımından 2015/16 hasadı Yemen mochasını hatırlattı.
Velhasıl, hoşuma gitti.
ben begenmedim.oranimi tuturamadim bilmemedim.
Cok kahve demledim su ana kadar turk kahvesi olarak icidigim en iyi kahve overdosun brutukanasi
 
Merhabalar,

Kahve İlyas Gönen Türk kahvesi Karışımı
Cezve Pirinç Noname
Karıştırıcı Noname
Fincan Güral Porselen
 

Ekli dosyalar

  • 20230117_211440.jpg
    20230117_211440.jpg
    178.7 KB · Görüntüleme: 57
Null - Kingero Estate AA ve Coffee Department Cuzcachapa karışımı
CMD 3 klik
Soy C4G cezve
1:14 oran. 13,5gr kahve ve 190ml su
3 buçuk çay kaşığı sofra şekeri

Öncelikle cezvemin içine öğüttüğüm kahveyi koydum. üzerine şekeri ilave ettikten hemen sonra suyu da döktüm. Ocağın en küçük gözünde orta ateşte hiç karıştırmadan 3 dakika kadar bıraktım. Ardından 15 tur tahta kaşıkla karıştırdıktan sonra demlenmesi için bıraktım. Güzel bir çıktı oldu. Sadece Türk kahvesiyle sofra şekeri kullanıyorum. Bence Türk kahvesine inanılmaz bir lezzet katıyor.
 
Geri
Üst