• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Süt Önerisi

YeniGurme

Üye
İsim
Mert
Daha fazla  
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba.Şu an en gözde sütünüz hangisi ? Sütaş barista kullanıyorum işletmemde memnunum ama daha iyisini bulana kadar araştırıyorum :)

En iyilerden biri Sek barista sütü bence bi şans verin. Pınar Latte Art sütü Top Seviye Yüzde 4 yağ var ama pahalı :)

Pek çok süt denemesinin ardından benim favori listem aşağıdaki gibi oluştu. Ancak burada sorun, bu sütlerin tad ve dokusunun zaman zaman değişkenlik göstermesi. Misal Pınar Barista %4 yağlı süt bir dönem harika performans verirken, başka bir dönemde sulu bir yapıya sahip olabiliyor ve tadı da garipleşebiliyor. Aynı durum Sütaş %3.5 tam yağlı süt için de geçerli. Nedendir bilmiyorum ama sütler her zaman aynı performansta olmuyor dönem dönem tat, kremamsılık ve mikro köpük kalitesi farklı oluyor.

Sek %3.0 yağlı cam şişe günlük süt
Sütaş %3.0 yağlı cam şişe günlük süt
Sütaş %3,5 tam yağlı kutu süt 1 litre
Sek %3.0 yağlı kutu süt 1 litre

Barista sütlerinin çoğunu denedim, hiç birini İçimin günlük cam şişe sütüne değişmem :) yanında doğal yazanı. Hem tat hem krema dokusu olarak şu ana kadar en çok memnun kaldığım süttür. Tabi işletmeler için günlük sütün son kullanım tarihinin erken olması dolayısı ile stok tutmak zorlaşabilir.

Torku günlük sütü tek geçerim, yağ oranı 3.2 olması lazım güzel köpürüyor. Son zamanlarda file'de satılan %3.7 yağlı kırmızı kapaklı günlük sütü kullanıyorum o da güzel köpürüyor.

Geri