• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Hassas Tartı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaztekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de videodaki incelemelere göre Vestel almıştım. Gayet güzel, memnunum. Şarjı da çok iyi gidiyor. Tavsiye ederim. Fiyat performans başarılı seviyede.

Ben çok uzun süre(2018'den beri falan) aynı mavi ekranlı generic tartıyı kullandım. Bana iyisi geldi herhalde bilmiyorum ama 7 senede sıfır problem. Geçenlerde demleme ortasında kapanmaya başladı, ilk problem o oldu. Timemore Basic 2.0 tartı aldım o yüzden, o da gayet iyi şu ana kadar birkaç haftadır, bir iki küçük şey var beni rahatsız eden ama o benden kaynaklı -capacitive touch sevmiyorum, fiziksel tuş seviyorum-. Tavsiye edebilmem için erken ama bence iyi bir seçenek kağıt üstünde.

ben acaia pearl kullanıyorum 2017 den beri, bataryasını 6 ay da bir şarj ediyorum günde 1-2 demleme ortalaması ile, hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum

Timemore black mirror basic 2 kullanıyorum ölçüm hızı ve doğruluğu olarak çok iyi bir f/p ürünü. Daha önce ucuz tartılardan denedim ama hem bu modele göre yavaş hem de doğruluk düşük oluyordu

Ben de kumtelin tartısını kullanıyorum 375 tl ye aldım felicita ile karşılaştırdım birebir aynı tartıyo
Sıkıntısı: köşelere koyduğun zaman 0,3 gr oynayabiliyor ve hız olarak füze değil tabi ama fiyat performans olarak mükemmel Seçenek

Bu arada yakında yeni bir Terazi çıkıyor! Görünüş olarak çok güzel minik ve alt kısmını değiştirebiliyorsunuz buna da bakmanızı tavsiye ederim, kendim de almayı düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250328_164150_Kickstarter.jpg
    Screenshot_20250328_164150_Kickstarter.jpg
    76.2 KB · Görüntüleme: 56
Geri