• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grundig ksm5330

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bulut

Üye
İsim
Bulut
Daha fazla  
İsim
Bulut
Merhaba herkese, başlangıç olarak Grundig ksm 5330 yarı otomatik espresso makinesi aldım. Süt haznesi kolaylık olur şimdilik diye düşünmüştüm fakat farkettim ki sütü de kendim köpürtmek istiyorum. Benim makinemin manuel süt köpürtücülü olanı da var. Sizce ben süt haznesini Manuel’e çevirebilir miyim? Bir yolu var mı?
Hatta sizlere görselde ekleyeyim. Süt haznesi çıkıyor oraya eklenti yapabilir miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_1042.png
    IMG_1042.png
    163.9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1041.png
    IMG_1041.png
    151.7 KB · Görüntüleme: 21
Hocam hayorlı olsun kaç liraya aldınız
Ben de 4330 modelini aldım henüz gelmedi
Dikkatimi çeken bir şey oldu 4330 bu aldığınız model de ağırlıklar 3.80 kg çok düşük. Normalde bu tarz manueller 7-8 kilo olması lazım
Neden böyle sizce

3.85 - 4 arasında bu kadar hafif olmasının sebebi plastik olması tüm parçaların gövdenin yani aslında ben çok memnunum bu arada sadece daha manuel alabilirdim sütü kendim ısıtmak isterdim açıkçası. Hayırlı olsun size de güzel fiyat performans ürünğ

Ben alalı oldu baya 4 5 ay hiiç bir sorun yaşamadım. Memnunum yani metal olması plastik olması çok önemli değildi başlangıç olduğu için

Süt haznesi çıkıyor oraya eklenti yapabilir miyim?
Buharı açıp kapatabilmek için vana ve süt çubuğunu değiştirmeniz gerekicek. Kasada bunla için yer var mı soru işareti. Bir süre kullanıp cihazı değiştirmek daha iyi bir seçenek olabilir

Buharı açıp kapatabilmek için vana ve süt çubuğunu değiştirmeniz gerekicek. Kasada bunla için yer var mı soru işareti. Bir süre kullanıp cihazı değiştirmek daha iyi bir seçenek olabilir
+1 Cihazı tamamen değiştirmek konusunda katılıyorum.

Ayrıca genelde kazanı küçük olan makinelerin buhar performansı da pek tatmin edici olmuyor -ki o yüzden bu makinelerde standart buhar çubuğu yerine panarello çubuk koyuyorlar köpük elde edebilmek için. Latte art işine ciddi bir giriş yapmak istiyorsanız onu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

Geri