• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ucuz etin yahnisi cold brew olur derler.
1 kg saman kahvesi geldi bugün.
Belli belirsiz asidite yanında saman aroması almama rağmen fena değil.Şöyle ki kahve cidden iyiymiş ama eski hasat olduğu çok belli.Oguturken veya içerken bayatlık hissi çok net.Ama içilmeyecek kadar kötu degil.Makine ya da cold
Brew olur ancak.Aroma falan beklemeyin

Ekleme: Kararım degişti.Tamamen saman kahve.%100 bayat.Aroma asidite falan zaten yok.Tek gideri cold brew.
Ben de dün sipariş verdim. Daha önce tükettiğim tchibo çekirdeklerinden de mi kötüdür?

Belli belirsiz asidite yanında saman aroması almama rağmen fena değil.Şöyle ki kahve cidden iyiymiş ama eski hasat olduğu çok belli.Oguturken veya içerken bayatlık hissi çok net.Ama içilmeyecek kadar kötu degil.Makine ya da cold

Ekleme: Kararım degişti.Tamamen saman kahve.%100 bayat.Aroma asidite falan zaten yok.Tek gideri cold brew.
İyi ki almamışım dedim şuan zaten satıcıya pek fazla güvenemedim sırf o yüzden almadım.

Bana gelen kahve de saman, uzak durun.

Cold brew yaparım diye düşünüyordum ama siz böyle söyleyince gözüm korktu açıkçası, hiç açmadan direkt iade mi etsem acaba kararsız kaldım

Benim Guatemala da geldi. En son slurp'ta yaşamıştım bunu, 1 kere demleyip babama göndermiştim. Aynısını yapacağım. O kadar kötü.

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama rossman'ın trendyol mağazasında 75 lira üzerine 15 lira indirim var. kağıt filtreler için de geçerli indirim. 400 tane kağıt filtreyi 65 liraya aldım az önce.

Güncel fiyatından emin değilim ancak mağazasında en son 13 tl idi. Ve sürekli indirim oluyor 10 tl nin altına düşüyordu. Son aldığımdan bu yana zam geldiyse bilmiyorum ancak trendyol pahalı duruyor.
Edit: internet sitesinde 20 tl görünüyor bayağı zam gelmiş anlaşılan bendeki stoklar bitene kadar.

Güncel fiyatından emin değilim ancak mağazasında en son 13 tl idi. Ve sürekli indirim oluyor 10 tl nin altına düşüyordu. Son aldığımdan bu yana zam geldiyse bilmiyorum ancak trendyol pahalı duruyor.
Edit: internet sitesinde 20 tl görünüyor bayağı zam gelmiş anlaşılan bendeki stoklar bitene kadar.
Fiziki mağazada fiyatlar nasıl bilmiyorum ama daha önce iki kere gittim Konya şubesinde filtre yoktu. Kargoyu saymazsak 100lü+beyaz filtreler arasında en ucuzu buydu.

Filtreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim :)

https://www.trendyol.com/mda/coffee...-72125298?boutiqueId=568517&merchantId=240224

Edit: Aralık ayında Celsius, Finca La Montanita satıyordu. Ona aşırı benzettim.
Ben de burada görünce sanalbaharat yerine buradan alayım ne olacak diyerek aldım. Bugün elime ulaştı üzerinde kavrum tarihi olarak kargoya verildiği gün yazıyor(20/05). Demlerken de taze kavrulmuş hissi verdi açıkçası. Kahve de oldukça içilebilir duruyor fiyatını düşününce çok beklentisi olmayanlara tavsiye ederim. Fiyatı düzeyinde keyifli kahve.
Edit: sıcak demlemelerde bayatlık rahatsız edici oluyor benzer fiyatlara daha güzel seçenekleri tavsiye ederim. Soğuk demlemede kullandım.

Son düzenleme:
Ben de burada görünce sanalbaharat yerine buradan alayım ne olacak diyerek aldım. Bugün elime ulaştı üzerinde kavrum tarihi olarak kargoya verildiği gün yazıyor(20/05). Demlerken de taze kavrulmuş hissi verdi açıkçası. Kahve de oldukça içilebilir duruyor fiyatını düşününce çok beklentisi olmayanlara tavsiye ederim. Fiyatı düzeyinde keyifli kahve.
hocam kavrum tarihi pakedin neresinde yaziyor ben goremedim de

hocam kavrum tarihi pakedin neresinde yaziyor ben goremedim de
Kavrulma tarihi olarak yazıyor hocam. Hatta ilk başta 2015 diye okudum 'ne oluyoruz' dedim bi 😂
Kahveyi açtığımda yoğun bi erzurum ketesi kokusu vardı. Canım çekti 🚬

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210522_151245_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210522_151245_com.android.gallery3d.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 102
Geri