• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Adamları aradım herkes rengini sormaya arıyor dedi 🤣 Kırmızı renk kutusu açılmamış sıfır 350 kağıtlı ilan buldum 1.050 liraya onu alabilirim eğer bu sarıysa. Piston biraz daha kötüymüş sarıda.

Yeni seriler kırmızı geliyor gold bayadır yok evdeki eski gold versiyon contası baya sertleşti. Yedek conta da bulunmuyor bari yeni aeropress alalım dedim ben de.
arkadaşlar aeropress ile ilgili olarak üzgünüm ama ürün epinox imiş kusura bakmayın firma yetkilisi orjinal ürün dedi bizi yanılttı açıkçası siparişleri iptal edebiliriz

Adamlara fiyat neden bu kadar ucuz diye sormuştum, sizlerle tanışmak için fiyatı ucuz tuttuk demişlerdi. Vay be demiştim helal olsun :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ben üye olmadan almıştım iptal edemiyorum. Wpden yazdım henüz dönmediler, e posta da gönderdim. 12 olmadan iptal etselerdi de karta yansamayaydı, kapattılar dükkanı herhalde
Hayatımda bir kere üye olmadan alışveriş yapmak gibi bir hata yaptım onda da rezil oldum. Tövbe ettim 😄 Böyle yerlere üye olmak için ayrı bir mail adresim var direkt verip geçiyorum

Almanya'da çoğu kişinin bir tanıdığı olma potansiyeli yüksek. Eğer sizin de varsa ben Aeropress'i yakın zamanda buradan aldım. 350 filtresiyle beraber geliyor. Yeni üye olunca indirim kuponu yolluyor. Kargo da 3.99 Euro. İndirim kuponu ve kargoyla toplam 30 Euro'ya denk geldi. Yani 1060 lira civarı bugünkü kurla.

Trendyol Kahve Dünyası Çikolatalar ve bir kahvede 2al 1öde var.

Kahve Dünyası Kolombiya Yöresel Kağıt Filtre Kahve 200 gr 147 TL​

2 adet alınınca 2x200 gr kahve + kargo 186.99'a geliyor bana uygun gibi geldi

Geri