Hocam ben aldım ithalat ücreti eklenmedi üstüne+ ithalat ücreti görünüyor. Yine de fiyat fena görünmüyor.
Hocam ben aldım ithalat ücreti eklenmedi üstüne+ ithalat ücreti görünüyor. Yine de fiyat fena görünmüyor.
Ürünün fiyatı +217.85 ile ne durumda onu bilmiyorum ancak teslimat anlamında bir sıkıntı yaşamazsınız. Yakın zamanda birkaç defa bu şekilde alışveriş yaptım, bir tanesi 3 bin lira civarıydı. Tahmin edilen süreden çok önce, 5-6 günde teslim edildi ürünler.Ekli dosyayı görüntüle 33073Amazon’da Kalita 185 filtre satılıyor. 4 paket toplam 1015 tl tuttu sıkıntı olma ihtimali var mı acaba?
Ankarada iseniz ikisine ben talip olabilirim.Hocam ben aldım ithalat ücreti eklenmedi üstüne
Yok hocam Ankara’da değilim maalesefAnkarada iseniz ikisine ben talip olabilirim.![]()
@TayfunTmr öncülük eder mi ?Selamlar aliexpresste flat el değirmenine denk geldim. Fiyatını uygun görünce belki denemek isteyen olur diye paylaşıyorum.
Kayyum atandı onun mal varlığına@TayfunTmr öncülük eder mi ?![]()
TMSF den önce ne bi' Jardel gördük ne Shakira,olmadı buKayyum atandı onun mal varlığına![]()
O @Secron a bağlı bir değirmen, ben koniklerden sorumluyum@TayfunTmr öncülük eder mi ?![]()
Kendi rızamla atayacam artık olmuyor böyleKayyum atandı onun mal varlığına![]()
Hubby Chef Kahve Terazisi Hassas Zaman Ayarlı Mutfak Tartısı 3kguygun fiyatlı tartı önerisi alabilir miyim?
Kaç TL idi 1399 yazıyor şuan.Electrolux Gıda Saklama Vacum Cihazı Seti- EVSK1 ve 10 adet Vakum Poşeti
Hızlı bir indirim kahve çekirdekleri için ucuz bir alternatif olabilir.
362 idi hocam. Bana da forumdan bir arkadaş yazdı ben de buraya ilettimKaç TL idi 1399 yazıyor şuan.
yanlış listeleme olabilir fiyat farkı çok fazla, böyle bir durum daha görmüştüm benim karşılaştığım durumda güncel fiyattan 300 lira fark vardı ama satıcı iptal etti. Eğer satıcı ve gönderici amazon değilse Amazon yardımcı olmuyor362 idi hocam. Bana da forumdan bir arkadaş yazdı ben de buraya ilettim![]()
yanlış listeleme olabilir fiyat farkı çok fazla, böyle bir durum daha görmüştüm benim karşılaştığım durumda güncel fiyattan 300 lira fark vardı ama satıcı iptal etti. Eğer satıcı ve gönderici amazon değilse Amazon yardımcı olmuyor![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Amazon'du ikiside hocam anneler gününe özel bir indirim olarak gözüküyordu yarın teslim edilecek gözüküyor bakalım![]()
ürün uzun süredir 1100tl fiyatlarında trendyolda satışta gözüküyor. Amazonda fiyatlar ani olarak yükselip düşebiliyor, aman dikkatKaç TL idi 1399 yazıyor şuan.