• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ekli dosyayı görüntüle 33073Amazon’da Kalita 185 filtre satılıyor. 4 paket toplam 1015 tl tuttu sıkıntı olma ihtimali var mı acaba?
Ürünün fiyatı +217.85 ile ne durumda onu bilmiyorum ancak teslimat anlamında bir sıkıntı yaşamazsınız. Yakın zamanda birkaç defa bu şekilde alışveriş yaptım, bir tanesi 3 bin lira civarıydı. Tahmin edilen süreden çok önce, 5-6 günde teslim edildi ürünler.

362 idi hocam. Bana da forumdan bir arkadaş yazdı ben de buraya ilettim :)
yanlış listeleme olabilir fiyat farkı çok fazla, böyle bir durum daha görmüştüm benim karşılaştığım durumda güncel fiyattan 300 lira fark vardı ama satıcı iptal etti. Eğer satıcı ve gönderici amazon değilse Amazon yardımcı olmuyor :)

Amazon'du ikiside hocam anneler gününe özel bir indirim olarak gözüküyordu yarın teslim edilecek gözüküyor bakalım :)
yanlış listeleme olabilir fiyat farkı çok fazla, böyle bir durum daha görmüştüm benim karşılaştığım durumda güncel fiyattan 300 lira fark vardı ama satıcı iptal etti. Eğer satıcı ve gönderici amazon değilse Amazon yardımcı olmuyor :)

Arkadaşlar aliexpresste bu ve benzeri fiyat segmentinde tartıları alıp kullanan var mı acaba? Timemore ya da mhw cube serisine göre uygun fiyatlı düşünülebilir mi? Espresso ve V60 için alacağım tavsiyelerinize açığım.

Geri