• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hepsiburada'daki friendzone mağazasında mağazayı takip ederseniz 100/250tl kupon veriyor. İlave olarak hario filtre kağıdında %15 indirim var. ikisini birleştirdiğimizde 2 paket 100lü hario 262tlye geliyor.

hario 100lü hepsiburada
Hb hesapta 50 tl varmış onu da kullandım 210 a geldi teşekkür ederim hocam

Hepsiburada'daki friendzone mağazasında mağazayı takip ederseniz 100/250tl kupon veriyor. İlave olarak hario filtre kağıdında %15 indirim var. ikisini birleştirdiğimizde 2 paket 100lü hario 262tlye geliyor.

hario 100lü hepsiburada
Bu filtre fiyat performans açısından çok başarılı. Tavsiye ederim.

hario 100lü hepsiburada
kullanamadım. müşteri temsilcisi; ''Kontrol ettiğimde ilgili ürünlerin satın alımını sağlarken Gıda İçecek Ürünlerinde 200 TL Üzerine Sepette %15 İndirim! kampanyasından faydalandığınızı görmekteyim. Bundan dolayı ilgili kupon tarafınıza yansımamaktadır.'' dedi.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-03-11 160522.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-11 160522.png
    259.7 KB · Görüntüleme: 67
Fırsat: Karaca Coffeemaid Kahve Öğütücülü, Süt Köpürtücülü, 19 Bar Basınçlı Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi, 1.4L https://amzn.eu/d/aod6iho

6.154₺
Aldım, bugün elime ulaştı ve öğütücü bozuk çıktı. Ayarını değiştirdiğim halde hep aynı incelikte öğütüyor. Türk kahvesi gibi çok ince öğütüyor. Makine su vermekte zorlandı. İade edeceğim umarım kabul eder amazon.

Geri