• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

İyi, siz almağın. Force ki hiç almağın. Arkadaşlar cidden mi ya?!!
Konu firsatları diğer kahve sverler ile paylaşmak! Bazı insanları anlamaktan zörlük çekiyorum!
Ben espri yapmaya çalıştım. Kusura bakma. Hevesini kırmak en istemediğim şey. Lütfen fırsat bulduğunda burada paylaşmaya devam et.

İyi, siz almağın. Force ki hiç almağın. Arkadaşlar cidden mi ya?!!
Konu firsatları diğer kahve sverler ile paylaşmak! Bazı insanları anlamaktan zörlük çekiyorum!
Ne iyi ettiniz, paylaşmaya devam edin lütfen,herkes bütçesine göre değerlendirip fırsatı yorumlayacak veya faydalanacaktır,buna da anlayışla yaklaşmak gerek.Bu kadar ünlemi başkası kullansa vallahi antipatik olurdu kaniksadim mi ne oldu bilmiyorum sizde tatlı bile duruyor 😂 İçimden durduk yere size selam gondermek "Bax Azərbaycana gəlir bütün qəhvəni içirəm." demek geliyor 😂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu değirmen 1zpresso K-max ile aynı bıçağı kullanıyor. Eğer pourover için kullanacaksanız bence değiştirmenize gerek yok, x pro s ile arasındaki farkı anlamak ciddi seviyede tecrübe ve eğitim gerektiriyor.
Bir çılgınlık yapıp olmuşken tam olsun diyerek X pro s siparişi geçtim 🫣 sizin sipariş için kargoyla ilgili bir gelişme var mı hocam?

İyi yapmışsınız hayırlı olsun :) benimki kargoya verildi sonunda

Teşekkür ederim hocam sizin için de hayırlı olsun. Umarım hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşır elinize.

Ben de X pro s almıştım hala kargoya verilmemiş, haftaya verirler diye düşünüyorum

Siz ne zaman sipariş vermiştiniz hocam? Kargoya verilme durumuna göre haber verebilirim size de.

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)

Çok teşekkür ederim, çok sağ olun :)

28 aralıkta geçtim ben siparişi
Şimdi müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim. Yılbaşı nedeniyle yurt dışı ürünlerde yoğunluk olduğunu, stoklarda kesinlikle göründüğünü ve en kısa zamanda kargoya verileceğini iletti. Bilginize.

Selamlar,

''THE WHIRL Filtre Tanned 423°F 1 kg Çekirdek Kahve'' 229TL + Kargo

Ofiste denemek için alıyorum bende, değerlendirilebilir.

Selamlar,

''THE WHIRL Filtre Tanned 423°F 1 kg Çekirdek Kahve'' 229TL + Kargo

Ofiste denemek için alıyorum bende, değerlendirilebilir.
Kampanya için kota konulmuş herhalde şuan 739 TL görünüyor

Kampanya için kota konulmuş herhalde şuan 739 TL görünüyor
Siz söyledikten sonra fark edip kontrol ettim. Büyük ihtimalle listeleme hatasıydı. 1 kg olan 739 TL, 250 gram olan 229 TL olarak görünüyor. Sanırım hatadan kaynaklı olarak öyle göründü kısa bir süreliğine.

Geri