• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

En son bol poşet aldığımda çok tıkanma sorunu yaşamıştım.Son zamanlar kullanan arkadaşlar geribildirim verebilir mi?
Fiyatı epey uygun da.
tüm çekirdeklerde olmasa da biraz su tutan çekirdeklerde demleme sırasında çözünme için swirl / sallama gibi şeyler yapınca tıkanıyor. kalın çekilmiş olsa bile 4-5 dk lara kadar çıkıyor süreler. Düzgün tek veya iki döküş yapılabilir. Birde döküşlerin sona gelirken 20-30 gr kadar suyu merkeze dökerek süreyi kısaltabilirsiniz. Ben bu kağıt ile epey mücadele ettim ancak böyle çare bulabildim.

Mangoda kış indirmi var. 300e tişört vermiyorlar.
Alın alın naftalinlere sarın. Kış olduğunda beni anarsınız🌸
Buyuk iyilik yaptin Saat gece 03:51 asiri uygun fiyata deri gorunumlu ceket aldim ve gecen sene deli gibi arayip bulamadigim bir modeldi Keyifle uyuyabilirim artik 😌😃

Benim aeropress geldi. İçinden huni ve filtre kabı çıkmadı. Geri kalan her şey görseldeki gibiydi.
Astra'dan aeropress geldi. Yeni ambalajlarda filtre sayısı 100'e düşmüş, filtre tutucu ve huni yok. Önceki aeropress ile karşılaştırdım bire bir aynı. Orjinalliği konusunda hiç bir şüphem yok. Huni ve filtre tutucu neyse de şu çirkin karıştırıcı yerine filtre sayısının fazla olmasını tercih ederdim.

Bugün fırsatım oldu Aeropress ile 2 farklı demleme yaptım, ikisinde de iyi sonuçlar aldım. Ben de hakiki olduğundan eminim, zaten özel bir hissiyatı var. Sadece gövdenin bir yerinde, plastiğin içinde bir toplu iğne ucu kadar bir kabarcık var. O kadarcık şeyden de bir şey olmaz herhalde. Demlediğim Kenya'nın performansını dibine kadar verdiğini düşünüyorum.

Omerfaruk99 siparişleri ne oldu

Ömerfaruk99 dolandırıcı çıktı😂, amazon satış sayfasında herkes ondan şikayetçi ürünü göndermiyor-dolandırıcı diye, ben hem ömerfaruk'dan hem de astradan aeropress almıştım, ömerfaruk99 göndermedi ürünü, amazon parayı iade etti hemen, astra'dan aldığım elime ulaştı, gayet iyi.
Büyük olasılıkla "e ticaret yapın! hemen! hepiniz!" türü videolarla gaza gelip dropshipping deneyen ve eline yüzüne bulaştıran biridir.

Büyük olasılıkla "e ticaret yapın! hemen! hepiniz!" türü videolarla gaza gelip dropshipping deneyen ve eline yüzüne bulaştıran biridir.
En olmadık yerden başlamış. Amazon katı-kurallı bir yer satıcılar için. Trendyol ile karıştırmış herhalde. 12 gün ayakkabıyı kargoya vermedi satıcı, Trendyol ise ''biraz daha bekleyin'' dedi. :D

Tam forumdaki insanlar bir ürüne yığılma yaptığı sırada Omerfaruk99 diye biri ortaya çıkıyor ve ben 500TL'ye vereceğim bu ürünü diyor. Ben böyle şeylerden işkillenirim ve kumar da oynamak istemiyorum. 1 haftalık kafa rahatlığım için 124TL'yi gözden çıkarıyorum. Alan arkadaşlara sağ sağlim ürün ulaşır ve Omerfaruk99 beni utandırırsa da hayırlı olsun der geçerim.
Geçmiş olsun.

Orjinal Aeropress filtreleri karton kutuda satılıyordu, şimdi poşet ambalajlı ürünler de var satıcılarda. Fotoğraftaki poşet ambalajda satılan ürünler de orjinalmidir acaba çok emin olamadım.
Filtre.jpg

Orjinal Aeropress filtreleri karton kutuda satılıyordu, şimdi poşet ambalajlı ürünler de var satıcılarda. Fotoğraftaki poşet ambalajda satılan ürünler de orjinalmidir acaba çok emin olamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 27788
Bunlar eski tip ambalaj ve orjinal. Yeni tip ambalaj karton kutu şeklinde. Bazı satıcılar karton kutu satıyor ancak ürün fotoğrafını eski kullanıyor. Bu tür poşetli ambalaj kaldığını sanmıyorum uzun süredir karton alıyoruz.

Teşekkürler @meronskiy , @DragonFly
Espresso Perfetto'dan sipariş verdim umarım orjinal ürün gelir, rakiplerine göre oldukça avantajlı bir fiyat..
Selamlar, tabiiki orijinal gelecek.
Fiyat güncellenmesi yapılmamış o ürüne, düzeltildi şimdi.
Fiyat hatası sizin siparişinizi etkilemeyecektir, iyi günlerde kullanın.

Geri