• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

aeropress'in yeni clear versiyonunda huni ve filtre kabı yok
Tam bunu yazarak yeni üretimlerde klasik aeropresslerin de clear versiyonundaki gibi kutu içeriğini azaltmış olabileceklerini söyleyecektim.

Evet arkadaşlar kendi sitesinde de kutu içeriği bu şekilde görünüyor.

Ekran Resmi 2023-07-15 16.07.28.png

aeropress'in yeni clear versiyonunda huni ve filtre kabı yok
Bana da bu versiyon geldi. Çok problem değil açıkcası. Tarif önerisi bekliyorum. Acemiliği atlatana kadar en kolay nasıl güzel çıktı alırım?

Bana da bu versiyon geldi. Çok problem değil açıkcası. Tarif önerisi bekliyorum. Acemiliği atlatana kadar en kolay nasıl güzel çıktı alırım?
Başlangıç için James Hoffman’ın metodunu öneririm.Özellikle açık kavrum kahvelerde epey iyi sonuç veriyor. Tim Wendelboe reçetesi de öyle.
Hoffman’ın reçetesini ben halen kullanıyorum.Hem çok pratik hem de iyi çıktılar veriyor.

Bir de aeropress için filtre önerisi olan var mı? Farklı farklı filtreler var nette

Bir de aeropress için filtre önerisi olan var mı? Farklı farklı filtreler var nette

Bu ara aeropres filtreleri hareketli. Bazı firmalar iki katına çıkardı.

Bu iki firma güncellemedi galiba.

100’lü bol poşet Hario V60 02 filtresi 109₺ olmuş. 2 tane aldım 190’a geldi. Linki alta bıraktım.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Hario V60 01 Dripper Filtresi (100 adet) https://amzn.eu/d/j0z99Om

Ben de 2 tane aldım artık bu fiyatlara bulmak hayal olacak. Daha fazla alacaktım da elimde 1 yıllık filtre var sanırım abartmaya gerek yok, bir de bol poşet ilk defa deneyeceğim.

arkadaşlar bir acemi sorusu soracağım. bu hario V60 filtreleri düz filtre kahve makinasında da kullanılır mı? teknik olarak bir farkı var mıdır?

Verdiğiniz link 01 için bu arada.
Dikkatiniz için teşekkür ederim. 2 kişilik demleme yapılmayacaksa 01’de iş görüyor. Daha önce çok kez denedim. Fakat bana illa 02 lazım diyecekler için 115,90₺’den 02 olanı da var onu da buraya ekliyorum. Yanlış yönlendirme yapmışsam ilgili kahve kulübü üyelerinden özür edilerim.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Hario V60 02 Dripper Filtresi (100 Adet) https://amzn.eu/d/dHBJ9qj

Dikkatiniz için teşekkür ederim. 2 kişilik demleme yapılmayacaksa 01’de iş görüyor. Daha önce çok kez denedim. Fakat bana illa 02 lazım diyecekler için 115,90₺’den 02 olanı da var onu da buraya ekliyorum. Yanlış yönlendirme yapmışsam ilgili kahve kulübü üyelerinden özür edilerim.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Hario V60 02 Dripper Filtresi (100 Adet) https://amzn.eu/d/dHBJ9qj
En son bol poşet aldığımda çok tıkanma sorunu yaşamıştım.Son zamanlar kullanan arkadaşlar geribildirim verebilir mi?
Fiyatı epey uygun da.

En son bol poşet aldığımda çok tıkanma sorunu yaşamıştım.Son zamanlar kullanan arkadaşlar geribildirim verebilir mi?
Fiyatı epey uygun da.
Bir süredir bunu kullanıyorum ben. Akış hızı 40’lı kutudan bi tık yavaş oluyor. Görece fazla toz çıkaran natural işlem görmüş kahveler dahil hiçbir demlememde sorun olmadı.

Geri