BeanEngineer
Barista
Arkadaşlar ayropressleri alıp alıp iptal ediyorsunuz. Yapmayın. Yerli ve milli aeropress tedariği benden sorulur.
Arkadaşlar ayropressleri alıp alıp iptal ediyorsunuz. Yapmayın. Yerli ve milli aeropress tedariği benden sorulur.
Astra satıcısındakinin orijinalliği konusunda iç rahatlatıcı bir ileti atan arkadaş büyük dua alırklon, çakma aeropress var, bilmeyenler görmeyenler varsa dikkat etsin. nasıl ayırt edileceğini gösteren linki de burada.![]()
Sitedeki görseller 2015 yılından o yüzden bendeki kutu biraz farklı ama orijinal olana daha yakın yine de. Patent numarasıdır, bpa free yazısıdır falan yazıyor hep. Ürünün plastiği falan da kaliteli hissettiriyor.Astra satıcısındakinin orijinalliği konusunda iç rahatlatıcı bir ileti atan arkadaş büyük dua alır![]()
Uzun yolculuk için aeropress ihtiyacım varken bu konu ilaç gibi gelmişti. Ta ki ben işin içine edene kadar. Kargoya verdim diyor bakalım gelecek mi. Diyelim geldi orjinal mi çıkacak? Diyelim orjinal çıktı çalışacak mı? Diyelim çalıştı istediğim tadı alabilecekmiyim? Hayat neden bu kadar zor?klon, çakma aeropress var, bilmeyenler görmeyenler varsa dikkat etsin. nasıl ayırt edileceğini göstere
Hocam bu kadar düşünmeye gerek yok bence yaUzun yolculuk için aeropress ihtiyacım varken bu konu ilaç gibi gelmişti. Ta ki ben işin içine edene kadar. Kargoya verdim diyor bakalım gelecek mi. Diyelim geldi orjinal mi çıkacak? Diyelim orjinal çıktı çalışacak mı? Diyelim çalıştı istediğim tadı alabilecekmiyim? Hayat neden bu kadar zor?
Ben çakmasını uzun yıllar kullandım hiç bir sorun olmaz bu kadar kafaya takacak bir durum yok. 3 parça alet zaten neresine ne kadar çakabilir.Uzun yolculuk için aeropress ihtiyacım varken bu konu ilaç gibi gelmişti. Ta ki ben işin içine edene kadar. Kargoya verdim diyor bakalım gelecek mi. Diyelim geldi orjinal mi çıkacak? Diyelim orjinal çıktı çalışacak mı? Diyelim çalıştı istediğim tadı alabilecekmiyim? Hayat neden bu kadar zor?
Astra satıcısındakinin orijinalliği konusunda iç rahatlatıcı bir ileti atan arkadaş büyük dua alır![]()
Durduk yere ortalık karıştı : )Uzun yolculuk için aeropress ihtiyacım varken bu konu ilaç gibi gelmişti. Ta ki ben işin içine edene kadar. Kargoya verdim diyor bakalım gelecek mi. Diyelim geldi orjinal mi çıkacak? Diyelim orjinal çıktı çalışacak mı? Diyelim çalıştı istediğim tadı alabilecekmiyim? Hayat neden bu kadar zor?
Aldım gitti, normal de içerim bunu![]()
Yalnız bu kahvenin göndericisi Amazon. Kavurma tarihi de geçen senenin Kasım veya Aralık ayıdır. Ben önceden bilgisini vereyim de sonra Sezy 7-8 aylık kahve gönderdi olmasın
Her şeyi göze aldım, 300 liraya 1 kg iyi kahve kaçmazYalnız bu kahvenin göndericisi Amazon. Kavurma tarihi de geçen senenin Kasım veya Aralık ayıdır. Ben önceden bilgisini vereyim de sonra Sezy 7-8 aylık kahve gönderdi olmasın![]()