Sanırım toplam rakama shipment eklendikten sonra vergilendirme yapılıyor olabilirAlexpresste vergi neden yaklaşık %50 çıkıyor, amazonda %20 civarında oluyordu![]()
Sanırım toplam rakama shipment eklendikten sonra vergilendirme yapılıyor olabilirAlexpresste vergi neden yaklaşık %50 çıkıyor, amazonda %20 civarında oluyordu![]()
Ben Leshu'dan almıştım. Coffee talk store'un da güvenilir olduğu yazıyordu.Timemore c3 aliexpress den almak istiyorum hangi satıcı güvenilirdir acaba?
Çin için vergi oranı fazla, ondan olabilir.Alexpresste vergi neden yaklaşık %50 çıkıyor, amazonda %20 civarında oluyordu![]()
Vergiye her zaman navlun dahildir diye biliyorum.Sanırım toplam rakama shipment eklendikten sonra vergilendirme yapılıyor olabilir
Henuz makineyi alali 4 gun oldu. Dağıtıcı,leveler, dozaj hunisi gibi ekipmanlar temel gereksinim olduğu aşikar ancak anlayamadığım portafiltrenij çapı ne ise almam gereken ekipman o capta mi olmalı? Yani 58mm capindaki bir baskete uyumlu olan 58mm leveler mi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirimhttps://www.amazon.com.tr/deal/9f25...f=dlx_sprin_gd_dcl_tlt_49_9f251211_dt_sl15_2a espresso cular için çok iyi fiyatlar.
Benim bildiğim kadarıyla portafiltre ölçüsü neyse her sey onunla aynı olması lazımHenuz makineyi alali 4 gun oldu. Dağıtıcı,leveler, dozaj hunisi gibi ekipmanlar temel gereksinim olduğu aşikar ancak anlayamadığım portafiltrenij çapı ne ise almam gereken ekipman o capta mi olmalı? Yani 58mm capindaki bir baskete uyumlu olan 58mm leveler mi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim
Evet, leveler, puck screen, dozaj hususi gibi şeylerin portafiltre boyutu ile aynı olması gerekli.Henuz makineyi alali 4 gun oldu. Dağıtıcı,leveler, dozaj hunisi gibi ekipmanlar temel gereksinim olduğu aşikar ancak anlayamadığım portafiltrenij çapı ne ise almam gereken ekipman o capta mi olmalı? Yani 58mm capindaki bir baskete uyumlu olan 58mm leveler mi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim
Farklı firmalar farklı çapta portafiltre üretiyorlar. Delonghi 54mm bazı lelit modelleri 57mm vs. Endüstri standartı 58mm. Bu nedenle pf niz ile uyumlu aksesuarlar almanız gerekmekteHenuz makineyi alali 4 gun oldu. Dağıtıcı,leveler, dozaj hunisi gibi ekipmanlar temel gereksinim olduğu aşikar ancak anlayamadığım portafiltrenij çapı ne ise almam gereken ekipman o capta mi olmalı? Yani 58mm capindaki bir baskete uyumlu olan 58mm leveler mi gerekiyor? Yardimci olursaniz sevinirim
Evet, leveler, puck screen, dozaj hususi gibi şeylerin portafiltre boyutu ile aynı olması gerekli.
Özellikle tamper'da kullandığınız sepetin tam boyutuna göre olması (58.2 ya da 58.5 diyelim mesala) kenarlarda birikme olmaması için faydalı olacaktır.
Bir makine mezunu olarak cok hassas mi düşündüm bilemedim. Cunku birbirlerine oturmasi gerekiyorsa parcalarin et kalınlığı da hesaba katmak gerekiyor. Örneğin levelerin rahat hareket etmesi için 58mm bir portafiltrenin ic çapın 58mm gelse bile leveler 58mm daha düşük bir çapta olmasi gerekir yoksa surtunme olmuyor mu?Farklı firmalar farklı çapta portafiltre üretiyorlar. Delonghi 54mm bazı lelit modelleri 57mm vs. Endüstri standartı 58mm. Bu nedenle pf niz ile uyumlu aksesuarlar almanız gerekmekte
Lelit bianca edindim hocam, pek kurcalama imkanim olmadi ancak 58.5mm sanirim. Konunile alakali acilmis başlıkları kurcalarken cok fazla yorumunuzu ve desteğinizi gördüm. Burayi kirletmemek adina ogrenmem gerekenleri size ozelden sorsam sakincasi yoksa?Farklı firmalar farklı çapta portafiltre üretiyorlar. Delonghi 54mm bazı lelit modelleri 57mm vs. Endüstri standartı 58mm. Bu nedenle pf niz ile uyumlu aksesuarlar almanız gerekmekte
Sıfıra sıfır olmaz zaten ya 58 yazan portafiltre 58.3mm falan diye biliyorumBir makine mezunu olarak cok hassas mi düşündüm bilemedim. Cunku birbirlerine oturmasi gerekiyorsa parcalarin et kalınlığı da hesaba katmak gerekiyor. Örneğin levelerin rahat hareket etmesi için 58mm bir portafiltrenin ic çapın 58mm gelse bile leveler 58mm daha düşük bir çapta olmasi gerekir yoksa surtunme olmuyor mu?
Özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız gruba ekliyim siziLelit bianca edindim hocam, pek kurcalama imkanim olmadi ancak 58.5mm sanirim. Konunile alakali acilmis başlıkları kurcalarken cok fazla yorumunuzu ve desteğinizi gördüm. Burayi kirletmemek adina ogrenmem gerekenleri size ozelden sorsam sakincasi yoksa?
Fazla çeşit yok şuan belki güncelleme gelirSelamlar, Hopishop tüm ürünlerde %15 indirim yapmış. Ayrıca Hopishopta geçerli para ad veriyor. Paper Colombia El Mirador kesinlikle çok çok iyi. Deniz Tombulun Türk kahvesi reçetesi üstünde geliyor ve şiddetle tavsiye edilir.
indirimler 450 TL üzerine uygulanıyor böyle bir bilgi yazıyor uygulamada.Selamlar, Hopishop tüm ürünlerde %15 indirim yapmış. Ayrıca Hopishopta geçerli para ad veriyor. Paper Colombia El Mirador kesinlikle çok çok iyi. Deniz Tombulun Türk kahvesi reçetesi üstünde geliyor ve şiddetle tavsiye edilir.
Hocam ben de Bianca için Neouza'nın 58 mm levelerini aldım ama o 0.5 mm muhabbetinden dolayı sepetin kenarında minimal bir kahve kalıyor. Fiyat olarak bakınca bence kabul edilebilir, tamper 58.5 mm olduğu için en sonunda bütün kahve partikülleri yerli yerine oturmuş oluyor. Ama şimdi ki aklım olsa şöyle bir leveler alırdım.Lelit bianca edindim hocam, pek kurcalama imkanim olmadi ancak 58.5mm sanirim. Konunile alakali acilmis başlıkları kurcalarken cok fazla yorumunuzu ve desteğinizi gördüm. Burayi kirletmemek adina ogrenmem gerekenleri size ozelden sorsam sakincasi yoksa?