• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hoffmann'ın "How to Make the Best Coffee at Home" adlı kitabını D&R tekrar stoklara eklemiş. HOPI40 kodu hala çalışıyor ve 224 liraya satın alınabiliyor. Amazon Germany'de de indirimde ve her şey dahil 280 lira civarında.

D&R benim siparişimi de iptal etmişti. Bu sefer iptal etmeyip gönderir diye umuyorum.

Dr de ince kapak, amazon'da ciltli kapak olarak geçiyor.
Kapak farkı olur mu bilmiyorum ama bu fiyat farkında dr ile uğraşmaktansa amazondan alırdım şahsen.

Amazonda böyle bir indirim gördüm sanırım her hesapta olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221115_131331_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_20221115_131331_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    81.6 KB · Görüntüleme: 184
D&R ile uğraşamam diyenler için fiyat farkına rağmen Amazon linki de attım bu sebeple.

Ben iki yerden de alım yapmayı düşünmüyorum, hevesim kaçtı.
D&R bu sefer kitabı gönderdi. Bir tane kapak farkı yokmuş yorumu okumuştum. Ona cevap olarak yazacaktım da şimdi göremedim. Ciltli kitapmış, fark yok yani evet. Amazon siparişlerinde de köşeleri kargoda ezilmiş yorumları görmüştüm. Başka tecrübelerimde Amazon'da onu yaşamıştım, gıcık edebiliyor. Bunda tertemiz geldi.

image.jpg

D&R bu sefer kitabı gönderdi. Bir tane kapak farkı yokmuş yorumu okumuştum. Ona cevap olarak yazacaktım da şimdi göremedim. Ciltli kitapmış, fark yok yani evet. Amazon siparişlerinde de köşeleri kargoda ezilmiş yorumları görmüştüm. Başka tecrübelerimde Amazon'da onu yaşamıştım, gıcık edebiliyor. Bunda tertemiz geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 22905
İçerik nasıl hocam, önerir misiniz?

hario v60 02 40'lı kutu filtre amazon'da 39,35 ₺, 10 tane ekleyince 354,14 ₺'ye geliyor.
02 boy 20 küsür stoğum olduğu için daha fazla almayacağım, 01 boy için pusudayım epeydir ama onda da indirimi bırak indirimsizi bile bulmak zor.
Niji'de var hocam 01 boy kutulu

Hopi uygulaması amazonda 250/50 indirim veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221121_111139_com.boynergrup.hopi.jpg
    Screenshot_20221121_111139_com.boynergrup.hopi.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 230
Geri