• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kalitesi ve akış hızı nasıldır bilmiyorum ama fiyatı güzel bir kettle.

Hepsiburada Addis Ababa Coffee mağazasında %30 indirim varmış denemek için şu kahveyi aldım 68 tlye bakalım ne çıkacak :)

Fazla bir beklentiniz olmasın, ben bir indirimle ne kadar kötü olabilir ki diyerek bir çok kahvesini denemiştim, baya kötü olabiliyormuş...

Bu arada bazı blendlerin sütle uyumu çok güzeldi...

Bir süredir 170'ti, ara ara da 166'ya düşüyordu.
Link koyulunca uyandı herhalde Amazon :D

Amazon Kasım indirimi bilgisi çıkmış. 1-7 Kasım prime lara ayın geri kalanında herkese. Takipte kalmakta fayda var.

Selamlar, ucuz yollu plastik origami tabanlığı arıyorum. Önerilerinize açığım.

Bodum'un bu modelini kullanan var mı? 1 litrelik alet için fena fiyat değil fakat plastik ayakların kırıldığını söyleyen bazı yorumlar gördüm. Ayrıca cam hazne de yerinden oynuyormuş, kazalara sebebiyet verebilir yani. Fakat filtresinin ne kadar süzdüğünü merak ediyorum.

Merhaba,

Migros'ta (online ve Hemen dahil) Tchibo Filtre Kahve Kağıdı 80' li 34,95 TL den 29,9 TL düşmüş. 3 TL de Money hediye ediyor.(26,9 TL geliyor)
Ayrıca paketli çikolatalarda 1 alana 1 bedava var. İsteyenler birleştirebilir.

Sağlıcakla

Bodum'un bu modelini kullanan var mı? 1 litrelik alet için fena fiyat değil fakat plastik ayakların kırıldığını söyleyen bazı yorumlar gördüm. Ayrıca cam hazne de yerinden oynuyormuş, kazalara sebebiyet verebilir yani. Fakat filtresinin ne kadar süzdüğünü merak ediyorum.
350 ml olanı bir yıldır nadiren kullanıyorum, doğada kullanıyorum.
Plastik ayakları güven vermiyor ama hiç bir bozulma yok. Cam da yerinden oynamıyor. Özenli kullanıcıyım.
Süzme konusu da ortalama bir french press performansında. Yani ince öğütümünde biraz tortu oluyor.
Bazı eski tip french press'lerde süzgeç en dibe ulaşıp malzemenin adeta suyunu sıkıyor. Buna alışkın kullanıcılar için uygun değil.
Ben genelinden memnunum. Keyifle kullanıyorum.

350 ml olanı bir yıldır nadiren kullanıyorum, doğada kullanıyorum.
Plastik ayakları güven vermiyor ama hiç bir bozulma yok. Cam da yerinden oynamıyor. Özenli kullanıcıyım.
Süzme konusu da ortalama bir french press performansında. Yani ince öğütümünde biraz tortu oluyor.
Bazı eski tip french press'lerde süzgeç en dibe ulaşıp malzemenin adeta suyunu sıkıyor. Buna alışkın kullanıcılar için uygun değil.
Ben genelinden memnunum. Keyifle kullanıyorum.

Aradığım ayrıntılı cevap, teşekkür ederim.

Geri