Ben kullanıyorum ve memnunum.Vacu vin tercih edip kullananlar memnunmu acaba ?
Ben Efes özel seri şişesi kullanıyorum vacuvin ile çok memnunum.Soda şişesi yerine 33 cl ya da 50 cl şişeler denediniz mi, onlara da uyar mı?
Ara ara yıkamak lazım. Arasına toz kaçınca öyle oluyor bence. Yıkadıkdan sonra olmuyor.Vacu vin bazen kendini bırakıyor. Bu kahvenin gaz salınımından mı kaynaklıdır yoksa vacu vin zamanla bozuluyor mu acaba?
Öyle yıkanıyor muymuş yaa, bilmiyordum valla benAra ara yıkamak lazım. Arasına toz kaçınca öyle oluyor bence. Yıkadıkdan sonra olmuyor.
Poka iyidirHepsiburada'da "Poka" kahvecisinde indirim var. 250gr Tanzanya aldım bir tane denemek için. Var mı bu kavurucuyu deneyen, nasıldır tecrübeler?
Üstad indirimi göremedim ben. İndirim nasıl oluyor?Hepsiburada'da "Poka" kahvecisinde indirim var. 250gr Tanzanya aldım bir tane denemek için. Var mı bu kavurucuyu deneyen, nasıldır tecrübeler?
%10 indirim yazısını kaldırmışlar. Ama daha önce 90 lira olan kahve 2-3 gündür 81 lira. 10 lira tıkla kazandan çıktı akşam. 71e almış oldum Tanzanyayı.Üstad indirimi göremedim ben. İndirim nasıl oluyor?
Worka'sı çok başarılı.%10 indirim yazısını kaldırmışlar. Ama daha önce 90 lira olan kahve 2-3 gündür 81 lira. 10 lira tıkla kazandan çıktı akşam. 71e almış oldum Tanzanyayı.
Worka'sı çok başarılı.
Ethiyopia var bir tane şarap gibiHepsiburada'da "Poka" kahvecisinde indirim var. 250gr Tanzanya aldım bir tane denemek için. Var mı bu kavurucuyu deneyen, nasıldır tecrübeler?
Tchibonun ki muadil ama fiyatta daha üste çıkarsak Timemore da güzel seçenekMerhabalar, gorseldeki urunu almayi düşünüyorum. Forumu detayli kurcaladim ama muadili onerileriniz olursa memnun olurum.
Timemore hangi kettle ogrenebilir miyim? Benim baktiklarim 2500liralardan basliyor. Yine forum uzerinde gordugum bir siteden 809 liraya temin edecegimTchibonun ki muadil ama fiyatta daha üste çıkarsak Timemore da güzel seçenetime