Maestro
Barista
Ben hem bonavita hem de konchero kettle kullanıyorum. Akış sınırlayıcı ile gayet güzel performans sağlıyor. Bu fiyat için tavsiye ederimKullanan var mıydı bundan
Ben hem bonavita hem de konchero kettle kullanıyorum. Akış sınırlayıcı ile gayet güzel performans sağlıyor. Bu fiyat için tavsiye ederimKullanan var mıydı bundan
Ben de 2 yıldan fazladır kullanıyorum memnunum. Hele ki 5 bin TL'ye forumda kettle satıldığını görünce daha bir kıymetini anladım kettlecağızımınKullanan var mıydı bundan
Akış sınırlayıcıya baktım ama satışını göremedim çok aramadım gerçi de bilmiyorum. Konchero da mümkün biraz daha pahalı gerçi ama onun için ne dersinizBen hem bonavita hem de konchero kettle kullanıyorum. Akış sınırlayıcı ile gayet güzel performans sağlıyor. Bu fiyat için tavsiye ederim
Ben konchero kullanıyorum 7 8 ay herhalde oldu, 650 liraya almıştım trendyoldan..Akış sınırlayıcıya baktım ama satışını göremedim çok aramadım gerçi de bilmiyorum. Konchero da mümkün biraz daha pahalı gerçi ama onun için ne dersiniz
Teşekkürler yorumunuz için. Birini alacağım artık ben de çıksın aradanBen konchero kullanıyorum 7 8 ay herhalde oldu, 650 liraya almıştım trendyoldan..
İlk başta sıkıntım olmuştu ama alıştım şimdi hiç zorluk olmadan bende elimde akışı rahatça ayarlayabiliyoruz hiç bir problemimiz yok mutluyuz.
Beğenmediğim tek olay yavaş geliyor bana sanki bi tık daha hızlı olsa iyi olurdu ama diğer kettleleri bilmiyorum nasıldır hız olarak
benim aeropress sabay lojistik tarafından sürat kargoya verilmiş. Onlar da Merkez ilçe yerine Milasa yönlendirmişler. Şimdi geri çağırma çabalarım sürüyor.Amazon kendi teslim ediyor.
Şu an indirimli çekirdek satan bir yer var mıdır
Bilgi için teşekkürler,ihtiyacım olmadığı halde aldım belki ilerde alamam diyeTimemore Black Mirror Plus her şey dahil 846TL'ye geliyor.
Bunun Black Friday'i, Single's Day'i , zart indirim dönemi zurt indirim dönemi var, mutlaka indirimli fiyatlar gelir... İhtiyacınız yoksa kendinizi tutunBilgi için teşekkürler,ihtiyacım olmadığı halde aldım belki ilerde alamam diye![]()
Hocam haklısınız geçen böyle indirim bahanesiyle de aeropress almıştım sonra 400 liraya düştüğünü gördümBunun Black Friday'i, Single's Day'i , zart indirim dönemi zurt indirim dönemi var, mutlaka indirimli fiyatlar gelir... İhtiyacınız yoksa kendinizi tutun![]()
Dolardan korkuma ben de aldım. Bir noktada çok kötü patlayacak diyorlar.Bunun Black Friday'i, Single's Day'i , zart indirim dönemi zurt indirim dönemi var, mutlaka indirimli fiyatlar gelir... İhtiyacınız yoksa kendinizi tutun![]()