• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

5000TL'e kettle olduğuna bakmayın :) 148 Euro'ya Almanya üzerinden satın alınıyor. %20 +%20 vergi bile alınsa 213,2Euro tutuyor. Bu da yaklaşık 3400TL tutuyor. Çok anlamlı satış fiyatları değil gerçekten..
Not: Muhtemelen sadece %20 + 30 TL gümrük ücreti gibi bir şey alınır. Bu da kabaca 2900TL'e denk gelir.

Akış sınırlayıcıya baktım ama satışını göremedim çok aramadım gerçi de bilmiyorum. Konchero da mümkün biraz daha pahalı gerçi ama onun için ne dersiniz
Ben konchero kullanıyorum 7 8 ay herhalde oldu, 650 liraya almıştım trendyoldan..
İlk başta sıkıntım olmuştu ama alıştım şimdi hiç zorluk olmadan bende elimde akışı rahatça ayarlayabiliyoruz hiç bir problemimiz yok mutluyuz.

Beğenmediğim tek olay yavaş geliyor bana sanki bi tık daha hızlı olsa iyi olurdu ama diğer kettleleri bilmiyorum nasıldır hız olarak

Ben konchero kullanıyorum 7 8 ay herhalde oldu, 650 liraya almıştım trendyoldan..
İlk başta sıkıntım olmuştu ama alıştım şimdi hiç zorluk olmadan bende elimde akışı rahatça ayarlayabiliyoruz hiç bir problemimiz yok mutluyuz.

Beğenmediğim tek olay yavaş geliyor bana sanki bi tık daha hızlı olsa iyi olurdu ama diğer kettleleri bilmiyorum nasıldır hız olarak
Teşekkürler yorumunuz için. Birini alacağım artık ben de çıksın aradan 😄

Uygun fiyata bulursanız konchero siyahı da öneririm yatağa yakın döküş sıkıntısı oluyor biraz ama 01 dripperla o konu çözülüyor. Birde içine sök tak süzgeçlerden taktım akış kısıtlayıcı bulamadığım için akış bayağı yavaşladı ve daha dik döküş yapabiliyorum. Isıtma konusunda dengesizliği yok sadece 93e ayarlayınca 94e geliyor dripper ısıtıyım falan diyene kadar zaten 93e inmiş oluyor 😂

Bunun Black Friday'i, Single's Day'i , zart indirim dönemi zurt indirim dönemi var, mutlaka indirimli fiyatlar gelir... İhtiyacınız yoksa kendinizi tutun :)
Hocam haklısınız geçen böyle indirim bahanesiyle de aeropress almıştım sonra 400 liraya düştüğünü gördüm 😂 Bu forum bana güzel bi hobi kazandırdı, arada aşırıya kaçsam da seviyorum :) GAMT ana sayfaya düşmüyor bayadır onun da etkisi var :)

Geri