Hayır, altı düz. Clever dripper ve kahve makineleri için olan filtrelerden yani.Yani daha hızlı
Hayır, altı düz. Clever dripper ve kahve makineleri için olan filtrelerden yani.Yani daha hızlı
Ok şimdi anladımHayır, altı düz. Clever dripper ve kahve makineleri için olan filtrelerden yani.

Görselde de bir yanlışlık var sanırım. O burr plus modeline ait değil miydi?TIMEMORE Chestnut SLIM Manuel Kahve Değirmeni, Standart : Amazon.com.tr: Mutfak
TIMEMORE Chestnut SLIM Manuel Kahve Değirmeni, Standart : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Timemore Chestnut Slim; gümrük+vergi dahil 1260TL'ye geliyor.
Bir de şöyle bir detay farkettim;
Ekli dosyayı görüntüle 19891
Fiyat olarak çok iyi fakat alacak olan arkadaşlar her soğuk demleme serüveninde seksen gram kahve kullanacaklarını göz önünde bulundursunlar. Tam kapasite kullanmalısınız, üstelik 1000 mililitrelik modeli bu.Hario Soğuk Demleme Sürahisi 1000 ml (Kahverengi) 182 TL +16,57 Kargo Ücreti
![]()
gourmecoffee
Türkiye'nin önde gelen kahve tedarikçilerinden biri olan Gourme Coffee'de kahve, kahve demleme ekipmanları ve fazlasını bulabilirsin.www.gourmecoffee.com
Ben sipariş verdim, piyasada en uygun 299 TL Amazon olarak gördüm. Gönderirler umarım.
Arayıp stokta kalmadığı için iptal ettiklerini söylediler, önce fiyatı 340₺ oldu stokta vardı sonra telefon açtım ben aradıktan sonra stokta yok oldu. Kafaları karışık sanırım, neyse uğraşmak istemiyorum.Hario Soğuk Demleme Sürahisi 1000 ml (Kahverengi) 182 TL +16,57 Kargo Ücreti
![]()
gourmecoffee
Türkiye'nin önde gelen kahve tedarikçilerinden biri olan Gourme Coffee'de kahve, kahve demleme ekipmanları ve fazlasını bulabilirsin.www.gourmecoffee.com
Ben sipariş verdim, piyasada en uygun 299 TL Amazon olarak gördüm. Gönderirler umarım.
Trendyolda ona benzer bir ekipman var. 189 TL.Arayıp stokta kalmadığı için iptal ettiklerini söylediler, önce fiyatı 340₺ oldu stokta vardı sonra telefon açtım ben aradıktan sonra stokta yok oldu. Kafaları karışık sanırım, neyse uğraşmak istemiyorum.
Bu ve benzeri ekipman indirimi paylaşan olursa sevinirim, bir hafta on gün önce vardı almadık.
Alıp alıp bıktırmak lazım.Escobarista tartı 315₺
https://www.ismailhakkiisaoglukahve.com/demleme-profilli-dijital-tarti
Escobarista gooseneck 320₺
![]()
Escobarista Drip Kettle - Demleme Ibrik 1 lt
Escobarista Drip Kettle - Demleme Ibrik 1 ltwww.ismailhakkiisaoglukahve.com
Diğer tüm ekipmanların fiyatları aşağı yukarı bu şekilde 2021 ortası gibi. herhalde fiyat güncellenmemiş.
Aldığım ürünler geldi. Kavrum tarihi 14 Nisan. Bildirim için teşekkür ederim.Coffeerem Etiyopya 69.90 fiyatla indirime girmis. (200 gr)
![]()
Coffeerem - Ethiopia Yirgacheffe G2 Gabana Filtre 200G | KahhveCom
Coffeerem Ethiopia Yirgacheffe G2 Gabana Filtre 200G online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com
İki ürün arasında ciddi bir elek farkı var.Trendyolda ona benzer bir ekipman var. 189 TL.
![]()
HIRDAVATÇIM06 Bambum Ganda Soğuk Kahve Demleme Sürahisi 1000 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HIRDAVATÇIM06 Bambum Ganda Soğuk Kahve Demleme Sürahisi 1000 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Haklısınız elek farkı var ancak demlemeden sonra kağıt filtreden geçirerek aradaki fark kapatılıp öne geçilebilir.İki ürün arasında ciddi bir elek farkı var.
Cafflano Krinder 780 TL, alsak gönderitler mi acaba?Escobarista tartı 315₺
https://www.ismailhakkiisaoglukahve.com/demleme-profilli-dijital-tarti
Escobarista gooseneck 320₺
![]()
Escobarista Drip Kettle - Demleme Ibrik 1 lt
Escobarista Drip Kettle - Demleme Ibrik 1 ltwww.ismailhakkiisaoglukahve.com
Diğer tüm ekipmanların fiyatları aşağı yukarı bu şekilde 2021 ortası gibi. herhalde fiyat güncellenmemiş.