• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Poka coffee ulusal'ın iki kahvesini satıyor. Hepsiburada'da da satışı var. Fiyatları uygun, nensebo 80tl, gedeb worka 85tl. 500 gramlık ve 1kglık paketler de ekstra avantajlı. Firmayı ilk defa duydum, daha önce deneyen arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum.

Nensebo
Chelchele

Son düzenleme:
Poka coffee ulusal'ın iki kahvesini satıyor. Hepsiburada'da da satışı var. Fiyatları uygun, nensebo 80tl, gedeb worka 85tl. 500 gramlık ve 1kglık paketler de ekstra avantajlı. Firmayı ilk defa duydum, daha önce deneyen arkadaşlar varsa tecrüblerini merak ediyorum.

Nensebo
Chelchele
İzmir'de Bornova ve Alsancak şubelerine birer defa gittim. Bornova'da bir V60, Alsancak'ta da cold brew içmiştim, ikisi de gayet güzeldi. V60'ta yıkanmış bir Kolombiya içmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Çekirdek alıp denemedim hiç ama fiyatlar güzelmiş, ben de Nensebo alıp deneyeceğim sanırım.

Poka coffee ulusal'ın iki kahvesini satıyor. Hepsiburada'da da satışı var. Fiyatları uygun, nensebo 80tl, gedeb worka 85tl. 500 gramlık ve 1kglık paketler de ekstra avantajlı. Firmayı ilk defa duydum, daha önce deneyen arkadaşlar varsa tecrüblerini merak ediyorum.

Nensebo
Chelchele
Birkaç ay önce deneme paketi alıp tüketmiştim. Nitelikli kahve işinde yeni sayılırım, söyleyeceklerim referans olur mu emin değilim. Ancak bu fiyatlar ile f/p kahvesi olabilir. Kahve stoğum haddinden fazla olmasa, alırdım ben.

Poka coffee ulusal'ın iki kahvesini satıyor. Hepsiburada'da da satışı var. Fiyatları uygun, nensebo 80tl, gedeb worka 85tl. 500 gramlık ve 1kglık paketler de ekstra avantajlı. Firmayı ilk defa duydum, daha önce deneyen arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum.

Nensebo
Chelchele
80 liraya kargo dahil Nensebo aldım :)

Arkadaşlar forumda yeniyim bir hata yapar isem affola, kendime bir adet Timemore Crystal Eye 01 dripper aldım gelbura'dan 126 tl'ye stokta 2 adet kalmış gözüküyor. düşünenler değerlendirirsin.

Paper coffee kahvelerim geldi 21 mart kavurma tarihli kokuları hoşuma gitti orta kavrum demleme yapmadım henüz

Merhabalar, Paper' dan Clever ları eline ulaşan veya kargoya verildi bildirisi alan var mı? Ben de hala "siparişin devam ediyor" bilgisi bulunmakta.

Hopi’den 3 gün önce sipariş ettiğim paper kahveleri az önce kargoya verildi.

paper la cruz anaerobic çekilmiş geliyor . sorun bendemi yoksa direk çekilmiş seçeneğini görüyormusunuz

Geri