• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Tahmin ettigim gibi 1.5 aylik oluyor 😄
Kenya dimi ?denediniz mi?
Az önce Clever Dripper ile 15/250/93℃ demleme yaptım. Daha önce Amazon'dan aldığım ve Temmuz ayının ortalarında kavrulmuş olan Sirius çekirdeklerindeki acımayı almadım. Bu açıdan sevindirici; dengeli içilebilir bir bardak çıktı ama tadım notalarını aldığımı söyleyemem.

Açmışken, 1kg'u parçalara bölüp vakumlayarak derin dondurucuya atma vakti :)

Bende amazondan sezy coffee güney amerika seti aldım . Kavrum tarihi 17 aralık bilginize ..

Filtre mi demlediniz? Espresso'ya uygun mudur?
Filtre demlemedim bile hocam, espresso yaptım. Yanık tatlar yine çok baskındı, yani espresso için bile koyu bir kavrum. Latte yapıp misafire vermek için alınabilir anca

Amazonda sezy kahvelerinde indirim mevcut bayadir takipteyim yeni cikti satisa yeni kavrum olacagini saniyorum

Teşekkürler, Brazil fazenda ve sidamo gr2 satın almıştım. 17 aralık kavrumlu olarak ulaştı. Brazil kavrumu oldukça homojen ve klasik brezilya kahvesi diyebileceğim f/p bir çekirdek. Sidamoda ise kavrumdan olduğunu sanmıyorum, çekirdeklerden kaynaklı bence ama inanılmaz fazla açık renkli kavrulmamış diyebileceğim çekirdek var. Ayıklayarak tükettiğimde sorun yaşamadım fiyatına göre tavsiye ederim. Bir de çekirdekler 1.5 aylık olmasına rağmen suyu döktüğümde fena kabarmıyor. Paketleri hiç açılmamış olduğundan tazelik durumları da kötü değil bence.

Amazondan sezy yirgacheffe gr1 kiloluğu 164,51 TL'ye aldım şimdi. İlgilenenlere duyurulur diyeceğim ama fiyat ve stok durumları saatlik değişiyor mübarek amazonda. Kenya AA gathuguya niyetti, yirgacheffe'e kısmetmiş. :D

merhabalar. Bugün fish pure pour over kettle geldi Aliexpressten. 450 liraya almıştım. 91 lira vergi ödedim.

Geri