cagdasium
Barista
- İsim
- Çağdaş
697,05 TLFiyat ne kadardı amazon tr kendisi satarken?
697,05 TLFiyat ne kadardı amazon tr kendisi satarken?
Merhaba,Timemore black mirror Plus iyi fiyat, amazon tr garantili olarak satılıyor stok 4 adet kalmış
Timemore Kahve terazisi Black Mirror Basic PLUS Version 2021 https://www.amazon.com.tr/dp/B097Q5...t_i_TFMB5JC52XC5P1EYJ89E?_encoding=UTF8&psc=1
Sattigim eski modeldi plus olan degil, plus olani su an kendim kullaniyorum. Baska yerlerdeki fiyatlarini arastirirsaniz fiyatin uygun oldugunu goruceksinizMerhaba,
Sizin bu tartıyı ikinci elde sattığınızı hatırlıyorum. Dün bu fırsattan yararlanıp ben de alım yaptım, ama henüz onaylamadım, fiyat daha sonradan bana pahalı geldi. Satmanızın nedeni tartının performansı ile mi ilgiliydi acaba. Bu tartıya 697 TL ödenir mi diye düşünüyorum bir yandan da.
Sağlıcakla
İyi Yıllar dilerim.
İlginiz için teşekkür ederim. Haklısınız fiyat yurtiçi satışlara göre uygun. Bir kaç gün önce Aliexpress de fiyatı bayağı uygundu. 488 TL gibi bir fiyata satıldığını görünce , fiyat kafamda soru işareti yaptı. Bir de ihtiyaç, mı istek mi henüz karar veremedim sanırım. Kaan tartı ve mutfak tartısı var, bir üst gruba geçsem mi bilemedimSattigim eski modeldi plus olan degil, plus olani su an kendim kullaniyorum. Baska yerlerdeki fiyatlarini arastirirsaniz fiyatin uygun oldugunu goruceksinizher iki modelide kullanmis biri olarak plus biraz daha hizli tepki suresi olarak ve batarya performansininda daha iyi oldugunu gordum.
Aldım, v60 a ihtiyacım yok. Muhtemelen arkadaşlarımdan birine hediye gider. Ancak kahve ve filtre bayağı iyiye geliyor. Sezy nin kahvelerini merak ediyordum, bu sayede denemiş olacağım. Haberdar ettiğiniz çok teşekkürler.Sezy Coffee Honduras Honey Catuai Micro Lot-V60 Seti (Beyaz Seramik) https://www.amazon.com.tr/dp/B093JNFJD1/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_YAGRK2APR89ZSV3MKP3E
Öğütülmüş olarak geliyor bilginiz olsun açıklamada v60 öğütüm yazıyorAldım, v60 a ihtiyacım yok. Muhtemelen arkadaşlarımdan birine hediye gider. Ancak kahve ve filtre bayağı iyiye geliyor. Sezy nin kahvelerini merak ediyordum, bu sayede denemiş olacağım. Haberdar ettiğiniz çok teşekkürler.
Sipariş verdikten sonra gördüm ve çekirdek olarak istediğimi instagramdan ilettim kendilerine. Umarım görür ve ciddiye alırlar.Öğütülmüş olarak geliyor bilginiz olsun açıklamada v60 öğütüm yazıyor
Hocam bu ürünler amazon tarafından gönderiliyor. İş sezyden çıktı yani... Toplu çekip satıyorlar kavrum tarihinin de garantisi yok.Sipariş verdikten sonra gördüm ve çekirdek olarak istediğimi instagramdan ilettim kendilerine. Umarım görür ve ciddiye alırlar.
Bütün siparişlerde kargo ücretsiz. Tek tek sipariş verip kodu kullanmak çok uyguna geliyorDaha önce hiç denemedim fropie firmasını ancak kahveler eşimin indirim koduyla bayağı ucuza geliyor ve kargo bedava.
Site: fropie
Kod: CANSU25TL
250gr 34.90₺Bütün siparişlerde kargo ücretsiz. Tek tek sipariş verip kodu kullanmak çok uyguna geliyor![]()
ben denemedim ama sitede her seyin ayrintili yazmasi guven verdi alicam birkac tane en kotu sabah ayilma kahvesi yaparim250gr 34.90₺
Deneyen varmı nasıl önceden
Kavrum tarihleri belli mi göremedimben denemedim ama sitede her seyin ayrintili yazmasi guven verdi alicam birkac tane en kotu sabah ayilma kahvesi yaparim
Hocam nitelikli değildir zaten ama sanalbaharat kahvelerinin bile 250liliği 45 50 lira oldu artık. O yüzden beklentiyi o ayarda tutup denenebilir.Fropie markası sanırım kefirden kuruyemişe, granoladan probiyotik barlara bir sürü ürünü olan bir marka. Bana his olarak kahve dünyasının sattığı çekirdekler gibi göründü. Çok nitelikli olduğunu sanmıyorum, tadım puanları da güven vermedi ama fiyatları iyiymiş.
kavurum tarihi yazmıyor ama 34.90 bence çok iyi fiyat.Ku
Kavrum tarihleri belli mi göremedim