• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Tchibo da 500 gr hambela wamena 129 TL sınırlı sayıda

Bülten üyeliği ile birlikte %10 indirim veriyor. 116 liraya geliyor.

Aldım ben teşekkürler linki paylaştığınız için, yanına african blue da ekledim 750 gram kahve 152,95 ₺ ye geldi. (%10 indirimle)

Aslında 150'ye 30 kampanyasıyla trendyol uzerinden sapiens kahveleri alacaktım ama onlar da baya zam yaptı kahvelerine :/

Bana e-mail olarak geri dönüş yaptılar. Üretim tarihi 13.07.2021
Üretim tarihleri hakkında ne yazıkki bilgim yok yani 3-5 ay önce üretilen bir ürün bugün kavrulursa tat nasıl şekillenir bilmiyorum veya şöyle sormak lazım.
Hasat tarihi = üretim tarihi midir? Eğer öyleyse gayet iyi bir tarih zaten hasat tarihi 2020-2021 yazıyorlar kahvelerin altına o yüzden bilen birine sormak lazım size bilgi veren de ne yazıkki yeterli bilgi vermemiş.

Kaave'nin internetteki en düşük fiyatı 90 TL

1639666688142.png

Üretim tarihleri hakkında ne yazıkki bilgim yok yani 3-5 ay önce üretilen bir ürün bugün kavrulursa tat nasıl şekillenir bilmiyorum veya şöyle sormak lazım.
Hasat tarihi = üretim tarihi midir? Eğer öyleyse gayet iyi bir tarih zaten hasat tarihi 2020-2021 yazıyorlar kahvelerin altına o yüzden bilen birine sormak lazım size bilgi veren de ne yazıkki yeterli bilgi vermemiş.

Burada üretim tarihi dedikleri kavurma tarihi.

Merhaba arkadaşlar. Ucuz bulduğum için bu linkten aldım fakat ürün inox mu bilgim yok. Doğalgaz ocağında kullanacağım. Bilgisi olan var mı?
Hocam buna 280 vereceğine 700 daha ver :) https://www.coffeemamma.com.tr/urunler/kettle/konchero-isi-ayarli-kettle-kopya bunu al bir kaç güne zamlanacak yatırım olur . Bu kahve işine merak saldıysan geleceğin nokta bu bende önce 200 civarı ocak üstü almıştım 2 ay geçmeden bunu aldım .

Merhaba
Konchero ısı ayarlı kettle ile Tchibo ısı ayarlı kettle arasında kalınsa hangisi tercih edilmeli? Tchibo 1.140 TL % 15 indirim çeki ile 969 TL alınabilir Konchero ise en ucuz bulduğum 1.169 TL. Çok farklı durmuyorlar sanki

Sağlıcakla

konchero'da işiniz bittiğinde led ışıkları/üniteyi kapat diye bir tuş veya özellik yok. 1 saat kadar her ışığı yanmaya devam ediyor, rahatsız edecekse sizi belki uzak durabilirsiniz. ben almış bulundum o yüzden kaldı.

Geri