• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Site konusunda çekinmeden alabilirsiniz güvenilir site. Ama kettle konusunda net değilseniz bir şey diyemem. Ben kettledan çok memnunum.
Bu sitede de var düşünüyorum fakat alım konusunda kararsızım

Siteden kapıda ödemeli B75 almıştım sorun yaşamadım. Taksit seçeneği henüz yok o yüzden düşüncedeyim ama manuel sıcaklık ölçüyorum gerçekten bazen en iyisini al diyen insanlara katılmaya başladım.

Site konusunda çekinmeden alabilirsiniz güvenilir site. Ama kettle konusunda net değilseniz bir şey diyemem. Ben kettledan çok memnunum.

Siteden kapıda ödemeli B75 almıştım sorun yaşamadım. Taksit seçeneği henüz yok o yüzden düşüncedeyim ama manuel sıcaklık ölçüyorum gerçekten bazen en iyisini al diyen insanlara katılmaya başladım.
Valla evet orası öyle ama bu ürünün üst düzeyi belki timemore ya da Fellow veya brewista olsun diyelim sadece su sıcaklığı ve döküş kontrolü sağlayan bir cihaza ekstra daha fazla para harcamak gerekir mi bilemiyorum. Onun yerine ideal demlemeler yapacağım bir kahve makinesine yatırım yaparım şahsi düşüncem bu yönde.

Burada daha uygun fiyatı, acaba buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu?

Burada daha uygun fiyatı, acaba buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Kendilerine sorduğumda ellerinde stok yok demişlerdi isterseniz bir sorun.

Cumartesi 3484 ₺ ye almıştım bu siteden aynı kettle şimdi baktım artmış fiyatı.

Son düzenleme:
migros kuru kahveci kg 375
migrosta kuru kahveci mehmet efendi kahvelerinde (belki başka kahvelerde de vardır) 2 al 1 öde gibi bir indirim var. 2 sini ödeyince ertesi gün 1 tanesi money olarak dönüyormuş. iki tane 500 gr kahve 375'e geldi, metal kutu.
Ekran Resmi 2025-01-04 00.16.53.png

Bende almadan önce çok araştırma içerisindeydim, en son bu paylaşımı gördüm :

Konu içindeki mesaj 'Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...-yeni-model-fikri-olan-var-mi.3309/post-87605
Merhaba; ben bu modeli iki yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum ev kullanımı için yeterli sadece akışı daha yavaş olması için metal süzgeç taktım içerden şu kirpi olanlardan

A101 sage getiriyor 😱

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250109_113727.jpg
    Screenshot_20250109_113727.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 376
Merhaba,iyzicoda %50 iade kampanyası var 300 tl ye kadar ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Son düzenleme:
Geri