• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhabalar, Tetra N Roastery olarak bu hafta Trendyol'da pek çok flaş indirime katılacağız. İndirimlerimizden haberdar olmak için Trendyol mağazamızı takip edebilirsiniz. Bugün 18:00-21:00 arasında Yes Blend; yarın sabah 09:00'dan itibaren akşam 18:00'a kadar çeşitli farklı kahvelerimiz flaş indirimde olacak.
Alışveriş yapacaklara şimdiden afiyet olsun, keyifli alışverişler dileriz.

Merhabalar, Tetra N Roastery olarak bu hafta Trendyol'da pek çok flaş indirime katılacağız. İndirimlerimizden haberdar olmak için Trendyol mağazamızı takip edebilirsiniz. Bugün 18:00-21:00 arasında Yes Blend; yarın sabah 09:00'dan itibaren akşam 18:00'a kadar çeşitli farklı kahvelerimiz flaş indirimde olacak.
La majada ile brezilya Toucan cerradoyu tekrar flaş indirime dahil etmeniz mümkün olur mu?

Merhabalar, çarşamba günü Trendyol indiriminden sipariş ettiğim ettiğim Opalaca çekirdeği beklediğimden biraz fazlaca zaman önce kavrulmuş (5 Aralık). Elimdeki kahve bitmeye yakın diyerek söylemiştim, mevcut bitene kadar Opalaca da yeni kavrulmuşsa degassing süresini tamamlar diyerek. Hava kilidinden pek aroma, koku alamadım. kavrumdan bu yana geçen süre zarfında çekirdek tazeliğini korumuş mudur?

Son düzenleme:
Merhabalar, çarşamba günü Trendyol indiriminden sipariş ettiğim ettiğim Opalaca çekirdeği beklediğimden biraz fazlaca zaman önce kavrulmuş (5 Aralık). Elimdeki kahve bitmeye yakın diyerek söylemiştim, mevcut bitene kadar Opalaca da yeni kavrulmuşsa degassing süresini tamamlar diyerek. Hava kilidinden pek aroma, koku alamadım. kavrumdan bu yana geçen süre zarfında çekirdek tazeliğini korumuş mudur?

Merhabalar, indirim sürecinde kargoladığımız paketlerin tamamı 5/2 kavrum tarihlidir. Paketin üzerindeki tarih yanlış yazılmış olabilir.
Kahveniz yeni kavrumdur bu sebeple taze olduğundan emin olabilirsiniz. Yaşadığınız sorun için üzgünüz.

@Tetra.n.Roastery merhaba. Bugün hep takip ettim ama söylediğiniz gibi flash indirim göremedim.

Merhabalar, mesajda da belirttiğimiz gibi salı ve çarşamba günü flaş indirimlere dahil olduk. Önümüzdeki hafta tekrardan dahil olacağız. Kaçırmamak için mağaza sayfamızı takip edebilirsiniz.

Brezilya Cerrado Türk kahvesine çok yakıştı. Sadece Türk kahvesi için bile alınabilir. Filtrede aradığım tatları yakalayamadım.

Merhaba,

Lekempti ve Opalaca yeni temin ettim. Iki cekirdekte v60 demlemede gayet tatmin etti. Opalaca da ben de ilk koku alamamistim fakat pakette kalan gazi biraz zorlayinca cikarmayi basardim.

Stok yapmak isteyen olursa Amazon'da Melitta filtreler 5 al 4 öde kampanyasında, Prime ile ek %10 indirim de mevcut.

500 tane filtreyi kendi içimde "justify" edebilirsem sipariş vermeyi planlıyorum. Misal içlerine şeker konulup mevlütlerde dağıtılabilir gibi sanki :D
Bu hem daha iyi, hem daha ucuz, hem de daha az adetli alınabilir. Melitta'nıın akışı yavaş kalıyor.

Rossman da satılan rubin filtre kağıdını kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim tercihim Tchibo ;)
Beyaz mı, natürel mi kullanmıştınız? Ne sorun yaşattı? Melitta, Kahve Dünyası ve Rubin; hepsini beyaz kullandım, Melitta yavaş kaldı. Diğer ikisinde hiç sorun yaşamadım.

https://www.karaca.com/urun/karaca-cliff-kahve-demleme-ekipmani-600-ml

karaca kahve demleme ekipmanlarında indirim var, ben indirimden şu seti aldım. V60 demliği ararken karşıma çıktı piyasadaki cam setlere göre fiyatı uygun ve demliği hanım beğendiği için tercih ettim. Dripper'ı test etme fırsatım olmadı ama çok bir şey beklemiyorum yapısı bir garip geldi. Daha düz modelleri de bulunuyor dripper'ı da aynı şekilde düz bir şekilde çizgilere sahip. İhtiyacı olanlar bakabilir.

https://www.karaca.com/urun/karaca-cliff-kahve-demleme-ekipmani-600-ml

karaca kahve demleme ekipmanlarında indirim var, ben indirimden şu seti aldım. V60 demliği ararken karşıma çıktı piyasadaki cam setlere göre fiyatı uygun ve demliği hanım beğendiği için tercih ettim. Dripper'ı test etme fırsatım olmadı ama çok bir şey beklemiyorum yapısı bir garip geldi. Daha düz modelleri de bulunuyor dripper'ı da aynı şekilde düz bir şekilde çizgilere sahip. İhtiyacı olanlar bakabilir.
Güzel serverlar var aslında keşke dripper hariç de satsalarmış.

Geri