S
Nulldan kahve almadan %30 indirim isteyin. Her ay %30 yapıyor zaten.
Ben de böyle bir şey yazacaktım ama insanların modunu kırmayayım dedim. Null o kadar sık %30 indirim yaptı ki bu sene artık ölsem indirimsiz fiyattan almam.Nulldan kahve almadan %30 indirim isteyin. Her ay %30 yapıyor zaten.
Nulldan kahve almadan %30 indirim isteyin. Her ay %30 yapıyor zaten.
voda var uludağ çok güzel. 67-70 PPMA101'de cumartesi gününe kadar 5 litre su 10tl, bölgemde sürekli kullandığım abant marka vardı. Yine de bölgeden bölgeye marka değişiklik gösterebilir.
Amazon'da Hario v60 filtre kağıtları dahil bazı kahve ürünlerinde kasım indirimi var.
Kategori olarak link bulamadığım için örnek olarak bu ürünü verdim hocam. 02'de de yüzde 14 indirim var yoksa.01 boy, dikkat!
Paylaşım için teşekkürler. Birçok kişi dalgınlıkla 02 sanıp satın alacaktır. Daha önce ben de yaptım aynı hatayı, uyarma ihtiyacı hissettim.Kategori olarak link bulamadığım için örnek olarak bu ürünü verdim hocam. 02'de de yüzde 14 indirim var yoksa.
Bugün Amazon da iyi indirimler var kahve vs değilde under armour ayakkabı aldım bendeAmazon'da Hario v60 filtre kağıtları dahil bazı kahve ürünlerinde kasım indirimi var.
Koşu ayakkabısı değil mi? Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok şık,benim de kafamı karıştırdı.Yine UA çanta var epeydir sevdiğim bir ürünü ama ihtiyacım olmadığı için zorla tutuyorum kendimiBugün Amazon da iyi indirimler var kahve vs değilde under armour ayakkabı aldım bende![]()
Evet 800 tl olan ayakkabı dan sporda giyerim diye aldım. Yorumlarda bir numara büyük alın yazmış herkes ona göre aldim umarım olur. dışarıda çakma olanlar aynı para neredeyseKoşu ayakkabısı değil mi? Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok şık,benim de kafamı karıştırdı.Yine UA çanta var epeydir sevdiğim bir ürünü ama ihtiyacım olmadığı için zorla tutuyorum kendimi![]()
02 olanlarda da indirim var sanırım. 40 lı kutu olanlardan daha mı iyidir 100 lük paketler?01 boy, dikkat!
Aman hocam link.Evet 800 tl olan ayakkabı dan sporda giyerim diye aldım. Yorumlarda bir numara büyük alın yazmış herkes ona göre aldim umarım olur. dışarıda çakma olanlar aynı para neredeyse![]()
Link gönderme hata veriyor ama ekran görüntüsünü atıyorum hocamAman hocam link.
5x100 setinden alasım geldi benim de.Cleancup'ta %25 indirim var. Son zamanlarda deneyimleyip beğendiğiniz çekirdek var mı?