VandalKoala
Barista
Selamlar herkese,
Geçtiğimiz günlerde ön siparişi sitede ilk açarken forumdan da bildirmiş, sitemizde ürünün giriş sayfasına da gözükecek şekilde ön sipariş şartlarımızı belirtmiştim ancak ön siparişin şartları gözden kaçıyor son günlerde aldığımız geri dönüşler kadarıyla.
Bu sebeple bir kez daha ön sipariş şartlarını sitede yazan haliyle buraya yazmak istiyorum ki, alacaklar ön sipariş şartlarına dikkat ederek alabilsin.
Sitemizde ürünler sayfasındaki satın alma için çıkan görüntülemedeki ilk metin:
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Ön satış dönemindeki Brezilya Pink Star (Espresso ve Filtre) ürünleri ile beraber sepete eklediğiniz diğer tüm ürünler (kahve, kağıt filtre vb.) Pink Star ürünleri ile aynı tarihte TEK BİR KARGO OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. Siparişinizi verirken lütfen sepetinizi buna göre oluşturunuz.
Tarih konusunda forumdan düzenli olarak hem cevaplarda hem yorumlarda bildirmiştim, Pink Star, Pink Star Espresso, Kenya Ichuga profilleri şu an hazır. Üretimleri de hazırlandı. Tadım notları da yazıldı. Etiket siparişimizi biz günler önceden çalıştığımız ozalit firmasına ilettik. Bugüne kadar bize tarih veremedikleri için biz de sizlere bir tarih bilgisi veremedik, bu sebeple açıklayıcı site metninde de tarih belirteci eklemedik. Hazır olduğunda gönderilecektir bilgisini verdik. Bugün bize ozalit firmasının ilettiği bilgiye göre pazartesi günü etiketleri teslim edebileceklerini söylediler.
Bu takdirde ürünler salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri ön sipariş tarih sıraları ile gönderilmeye başlanacaktır.
Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Geç olsun güç olmasın. Şeffaflığınız için teşekkür ederim.