• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar herkese,

Geçtiğimiz günlerde ön siparişi sitede ilk açarken forumdan da bildirmiş, sitemizde ürünün giriş sayfasına da gözükecek şekilde ön sipariş şartlarımızı belirtmiştim ancak ön siparişin şartları gözden kaçıyor son günlerde aldığımız geri dönüşler kadarıyla.

Bu sebeple bir kez daha ön sipariş şartlarını sitede yazan haliyle buraya yazmak istiyorum ki, alacaklar ön sipariş şartlarına dikkat ederek alabilsin.

Sitemizde ürünler sayfasındaki satın alma için çıkan görüntülemedeki ilk metin:

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Ön satış dönemindeki Brezilya Pink Star (Espresso ve Filtre) ürünleri ile beraber sepete eklediğiniz diğer tüm ürünler (kahve, kağıt filtre vb.) Pink Star ürünleri ile aynı tarihte TEK BİR KARGO OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. Siparişinizi verirken lütfen sepetinizi buna göre oluşturunuz.

Tarih konusunda forumdan düzenli olarak hem cevaplarda hem yorumlarda bildirmiştim, Pink Star, Pink Star Espresso, Kenya Ichuga profilleri şu an hazır. Üretimleri de hazırlandı. Tadım notları da yazıldı. Etiket siparişimizi biz günler önceden çalıştığımız ozalit firmasına ilettik. Bugüne kadar bize tarih veremedikleri için biz de sizlere bir tarih bilgisi veremedik, bu sebeple açıklayıcı site metninde de tarih belirteci eklemedik. Hazır olduğunda gönderilecektir bilgisini verdik. Bugün bize ozalit firmasının ilettiği bilgiye göre pazartesi günü etiketleri teslim edebileceklerini söylediler.

Bu takdirde ürünler salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri ön sipariş tarih sıraları ile gönderilmeye başlanacaktır.

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Geç olsun güç olmasın. Şeffaflığınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar selamlar,

Bugün de stoğu olan bazı ürünler dahil olmak üzere forumdan gelen siparişlerin ciddi bir kısmı çıkarıldı kargoya. Geriye kalanı haftaya üretim yapıldığı gibi haftaya çıkarılacaktır. Ön siparişlerle ilgili gelebilecek sorular için:
Selamlar herkese,

Geçtiğimiz günlerde ön siparişi sitede ilk açarken forumdan da bildirmiş, sitemizde ürünün giriş sayfasına da gözükecek şekilde ön sipariş şartlarımızı belirtmiştim ancak ön siparişin şartları gözden kaçıyor son günlerde aldığımız geri dönüşler kadarıyla.

Bu sebeple bir kez daha ön sipariş şartlarını sitede yazan haliyle buraya yazmak istiyorum ki, alacaklar ön sipariş şartlarına dikkat ederek alabilsin.

Sitemizde ürünler sayfasındaki satın alma için çıkan görüntülemedeki ilk metin:

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Ön satış dönemindeki Brezilya Pink Star (Espresso ve Filtre) ürünleri ile beraber sepete eklediğiniz diğer tüm ürünler (kahve, kağıt filtre vb.) Pink Star ürünleri ile aynı tarihte TEK BİR KARGO OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. Siparişinizi verirken lütfen sepetinizi buna göre oluşturunuz.

Tarih konusunda forumdan düzenli olarak hem cevaplarda hem yorumlarda bildirmiştim, Pink Star, Pink Star Espresso, Kenya Ichuga profilleri şu an hazır. Üretimleri de hazırlandı. Tadım notları da yazıldı. Etiket siparişimizi biz günler önceden çalıştığımız ozalit firmasına ilettik. Bugüne kadar bize tarih veremedikleri için biz de sizlere bir tarih bilgisi veremedik, bu sebeple açıklayıcı site metninde de tarih belirteci eklemedik. Hazır olduğunda gönderilecektir bilgisini verdik. Bugün bize ozalit firmasının ilettiği bilgiye göre pazartesi günü etiketleri teslim edebileceklerini söylediler.

Bu takdirde ürünler salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri ön sipariş tarih sıraları ile gönderilmeye başlanacaktır.

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Ayrıca bir ufak haber, Test Kavurması ürünü yeni gelen kahveler sebebiyle denemeleri paketleyip stok olarak açtık. Arzu edenler indirimli olarak Test Kavurmasından da faydalanabilirler.

Herkese keyifli hafta sonları diliyorum.

Test kavurmasının içerisinde sadece yeni gelen Kenya mı var? Çünkü diğer ön sipariş kahvesi olan pink starın bitmiş profili 526tl, onun test kavurması olması pek makul gelmedi ama yine de teyit için sormak istedim.

Test kavurmasının içerisinde sadece yeni gelen Kenya mı var? Çünkü diğer ön sipariş kahvesi olan pink starın bitmiş profili 526tl, onun test kavurması olması pek makul gelmedi ama yine de teyit için sormak istedim.
Selamlar.

Test profilinin amacı yeni gelen ithalatlarda zayiatı minimuma indirip, pahalı kahvelerle, daha makul fiyatlı kahvelerin arasında dengeleyici bir fiyatla sunmaktır. Bu sebeple ürünün açıklamasında da bahsettiğim gibi dönemlik hangi kahveler geldiyse o kahveleri içerir. Tarih veya içerik bilgisi verilmez çünkü amacı minimum eforla içilebilir bir ürün sunarken, kahve ziyanının önüne geçmek ve zarara engel olmaktır. Bu sebeple salt Kenya değil Pink Star da var paketlerin içerisinde. Zira salt yeşili pahalı olan kahveleri buna ekliyor olsak o zaman fiyatı doğal olarak daha da yüksek olmak zorunda kalırdı.

Genellikle hedef kitlesi indirimsiz zamanda da makul fiyatlı ofis vb yüksek tüketimlerde temiz kahve içmek isteyenler oluyor. İndirimli zamanlarda daha makul fiyata geliyor. Ama tercihen tabi ki siz seçecekseniz Pink Star'ı ya da istiyorsanız Kenya'yı seçersiniz. Ama bu tercih hakkı Test Kavurmasında bulunmamaktadır.

9681 test kavrumdab ekledim. Iyi dusunmussunuz zincirlerdeki kahvelerden iyidir sizin denemeleriniz diyerek aldim.

Pink Star Espressonun güncel tadım notaları belli oldu mu? :)

Selamlar Orkun bey, deneme seti yayınlanırsa pink star ile beraber sipariş geçmeyi düşünüyorum beklemedeyim, net bir tarih var mıdır?

üstadım Pink Star ön sipariş filtre 250 gr sepete eklemek istediğimde stokta yok diyor. sayfada sorun mu var yoksa ön siparişte mi bitti.

Selamlar Orkun bey, deneme seti yayınlanırsa pink star ile beraber sipariş geçmeyi düşünüyorum beklemedeyim, net bir tarih var mıdır?
Selamlar, çarşamba günü açmış olacağız sanıyorum. Bizden kaynaklı olmayan bir çok aksama gerçekleşti maalesef.
decaf kahve yok mu acaba portfoyunuzde ?
Selamlar, kafeinsiz kahvemiz bulunmamaktadır.
üstadım Pink Star ön sipariş filtre 250 gr sepete eklemek istediğimde stokta yok diyor. sayfada sorun mu var yoksa ön siparişte mi bitti.
Selamlar. Sistemsel bir sıkıntı var sanırım. Problemi çözmeye çalışıyoruz kısa bir süre içerisinde.

@orkunustel hocam selamlar,
elimdeki kahvelerin 14.günündeyim daha açmadım zaten stoğum da var. ideal'i 17ci gün müdür yoksa 21-25'e kadar yolu var mı?

bu ay kahve tüketimim oldukça az oldu o nedenle ekstra soruyorum kusura bakmayın.

Selamlar tekrardan, stokta gözüküyor kontrol ettiğim kadarıyla sitede, tekrar deneyebilirsiniz.
@orkunustel hocam selamlar,
elimdeki kahvelerin 14.günündeyim daha açmadım zaten stoğum da var. ideal'i 17ci gün müdür yoksa 21-25'e kadar yolu var mı?

bu ay kahve tüketimim oldukça az oldu o nedenle ekstra soruyorum kusura bakmayın.
17. günden itibaren tüketmeye başlayabilirsiniz. Ama 21-25. günlerde lezzetler yine iyi olacaktır ama. İyi koşullarda saklandığı müddetçe 1,5 hatta 2 aya kadar lezzetini ciddi ölçüde koruyor kahvelerimiz. Tavsiyem en yüksek lezzet verimi için de 2 hafta ile 5. haftalar arasında tüketim.

Selamlar tekrardan, stokta gözüküyor kontrol ettiğim kadarıyla sitede, tekrar deneyebilirsiniz.

17. günden itibaren tüketmeye başlayabilirsiniz. Ama 21-25. günlerde lezzetler yine iyi olacaktır ama. İyi koşullarda saklandığı müddetçe 1,5 hatta 2 aya kadar lezzetini ciddi ölçüde koruyor kahvelerimiz. Tavsiyem en yüksek lezzet verimi için de 2 hafta ile 5. haftalar arasında tüketim.
Orkun abi kargo işlemi hakkında bir gelişme var mı?

Orkun abi kargo işlemi hakkında bir gelişme var mı?
Selamlar, kargo işlemi derken ön siparişleri soruyorsanız bu hafta paketlemelerimizi yapıp gönderilere çalışıyoruz. Dün itibari ile kilogramlık etiketler geldi, kilogramlık sipariş verenlerin gönderilerini hazırlamaya başladık. Parça parça haftanın her günü ön siparişleri gönderiyor olacağız.

Selamlar, kargo işlemi derken ön siparişleri soruyorsanız bu hafta paketlemelerimizi yapıp gönderilere çalışıyoruz. Dün itibari ile kilogramlık etiketler geldi, kilogramlık sipariş verenlerin gönderilerini hazırlamaya başladık. Parça parça haftanın her günü ön siparişleri gönderiyor olacağız.
Teşekkürler

Geri