• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Stoklar tekrar girildi arkadaşlar, özellikle ham çekirdek sayımı yapıp bakmam gerekiyordu, mesela Elkin Guzman'ı kapamıştım 20 paketlik hala var tekrar açtım ...

Sonraki kavrum haftaya Pazartesi Günüdür.

Elkin Guzman kacirdim diye dertleniyordum, tekrar stok acilmasi cok guzel oldu. Dolayisiyla #32782 ile alima katildim. Emegi gecen herkese cok tesekkurler.

Değerli arkadaşlar,

Bu Cumartesi Günü tadım etkinliği yapıyorum. Etkinlikte Panama'lar, Kolombiya'lar ve hatta yeni gelen Sucafina ithalatım olacak. Program 14:00'da tadımlar başlayıp, kahve arası ve canlı müzik ile devam edecek... Sınırlı katılım için şuraya ad ve telefonunuz ile kayıt yapmanız gerekiyor:

Atölye Rezervasyonu

Mutlaka beklerim...

Görüşmek üzere.

Selamlar

Stoklar tekrar girildi arkadaşlar, özellikle ham çekirdek sayımı yapıp bakmam gerekiyordu, mesela Elkin Guzman'ı kapamıştım 20 paketlik hala var tekrar açtım ...

Sonraki kavrum haftaya Pazartesi Günüdür.
Ömer Bey sitenizde Etiyopya Aricha Natural stokta yok görünmekte, tekrar stoga girecekmiş acaba.

Değerli arkadaşlar,

Bu Cumartesi Günü tadım etkinliği yapıyorum. Etkinlikte Panama'lar, Kolombiya'lar ve hatta yeni gelen Sucafina ithalatım olacak. Program 14:00'da tadımlar başlayıp, kahve arası ve canlı müzik ile devam edecek... Sınırlı katılım için şuraya ad ve telefonunuz ile kayıt yapmanız gerekiyor:

Atölye Rezervasyonu

Mutlaka beklerim...

Görüşmek üzere.

Selamlar
Yeni kahveler için heyecanlıyız, kesinlikle orada olacağız😎

Merhaba Ömer Bey,
#32572 no'lu siparişim bugün itibariyle elime ulaştı. 06.11.23 kavrumlu olarak işaretlediğim Burundi Kayanza'nın 17.11.23 kavrumlu gelmesi dışında herhangi bir sorun gözükmüyor. Websitenizden incelediğimde Burundi Kayanza için 7, Etiyopya Aricha için 10 günlük bir degassing süresi belirtilmiş ancak Alto Occidente için bir bilgi bulamadım, bu çekirdeğin degassingi için kaç gün önerirsiniz ?
Tekrardan toplu alımdaki süreci ilgiyle takip ettiğiniz için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Merhaba Ömer Bey,
#32572 no'lu siparişim bugün itibariyle elime ulaştı. 06.11.23 kavrumlu olarak işaretlediğim Burundi Kayanza'nın 17.11.23 kavrumlu gelmesi dışında herhangi bir sorun gözükmüyor. Websitenizden incelediğimde Burundi Kayanza için 7, Etiyopya Aricha için 10 günlük bir degassing süresi belirtilmiş ancak Alto Occidente için bir bilgi bulamadım, bu çekirdeğin degassingi için kaç gün önerirsiniz ?
Tekrardan toplu alımdaki süreci ilgiyle takip ettiğiniz için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Kampanya süresinde 1-2 günlük şaşmaları saymazsak bazı gönderilerde daha taze gönderdiğimiz oluyor, bunun için kusura bakmayın lütfen.

Alto Occcidente için de Burundi gibi 7 gün olarak düşünebilirsiniz.

Ömer Bey sitenizde Etiyopya Aricha Natural stokta yok görünmekte, tekrar stoga girecekmiş acaba.
Talep yüksek gibi ama çeşit de var biraz düşündürücü açıkçası buradan keşke bu gibi konularda da pratik oylamalar yapabilsek.

Bunu düşüneceğim haftaya Pazartesi kavrumuna gelirse mutlaka haber veririm buradan.

Merhaba önceki mesajlarda bahsettiğiniz yeni kahveler stoklara ne zaman eklenir acaba?
Merhaba @Ufuk yeni gelecek Sucafina'lardan bahsediyorsanız gümrük işlemlerine girmek üzere biraz daha beklemede kalalım bu hava durumu gibi yakınlaştıkça belirsizlik azalıyor.

Uzun zamandır bir toplu alıma bu denli aktif katılmamıştım. Ay'a Espinosa ve Aricha ile başlamıştım. Özellikle Ömer bey'in gözbebeği gibi bahsettiği Cielo ve baharat notalarıyla ilgimi çeken Natural Extended Guatemala ile devamını getiriyorum. Calibre Coffee'den deneyeceğim ilk çekirdek olacak.

Uzun zamandır bir toplu alıma bu denli aktif katılmamıştım. Ay'a Espinosa ve Aricha ile başlamıştım. Özellikle Ömer bey'in gözbebeği gibi bahsettiği Cielo ve baharat notalarıyla ilgimi çeken Natural Extended Guatemala ile devamını getiriyorum. Calibre Coffee'den deneyeceğim ilk çekirdek olacak.
Calibre @OkanT ile ilk çalışmamız oluyor ama iyi başladık Guatemala Retana da daha önce rastlamadığımız tatlarla seçkimizin baharat bölümüne cuk oturdu

Edit: Hah buldum bu kahve 2 sene önceki Hamasho'ya benziyor ama limon yerine zencefil, karabiber yerine çörek otu gelmiş...

Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar,

Yeni kahveler gümrüğe girmek üzere ama garanti olsun diye 16.12.23 kavrum tarihi ile kampanya ve Comandante fırsatından yararlanmanız için şimdi alıma açıldılar.

İlk 2 ürün yani Kolombiya'lar dükkana girene kadar (ve şu anda) ilave %10 indirimli ;) Daha erken gelirlerse de sıradan gönderimlere başlarız.
  1. Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon Yepyeni hasat kalitesi ile çikolatanın güzel diyarlarında bir gezinti ama kahvelikten çıkmadan...
  2. Kolombiya Alonso Bustos El Mirador Papayo Hasatı daha yeni yapılmış kahvelerde notalar daha belirgin ve karakteristik oluyor. Bu ithalatımızda kahve içme deneyimini şekerleme lezzetini anımsayarak tecrübe edeceksiniz.
  3. Brezilya Klem Farms Bu seneki Sucafina'larda 2 (hasatı satın alımdan 2 ay önce yapılmış) taptaze Kolombiya'mız var ama yanına onlar kadar taze olmasa da parlak notalarıyla fiyat avantajlı bir kuruyemiş, meyve ve gofret tatlarıyla bir Brezilya yakıştı.
Selamlar, iyi alımlar.

Brezilya Klem Farms Bu seneki Sucafina'larda 2 (hasatı satın alımdan 2 ay önce yapılmış) taptaze Kolombiya'mız var ama yanına onlar kadar taze olmasa da parlak notalarıyla fiyat avantajlı bir kuruyemiş, meyve ve gofret tatlarıyla bir Brezilya yakıştı.
#32832 siparişle katıldım. Yeni gelecek olan Brezilya kahvesini merak ettim. Kaliteli klasik kahve bekliyorum.
Guatemala Retana'nın baharatlı özel tadım notları ilgimi de çekti.

#32832 siparişle katıldım. Yeni gelecek olan Brezilya kahvesini merak ettim. Kaliteli klasik kahve bekliyorum.
Guatemala Retana'nın baharatlı özel tadım notları ilgimi de çekti.
Kasım kampanyası alımının ikinci bölümüne hoşgeldiniz diyelim o zaman

@Ömer Aydın selamlar,

Alto Cielo Natural de aşağıdaki gibi bir taş çıktı. El değirmeni kullandığımdan fark edip durabildim. El değirmeni iyice kontrol ettim, sorun bulunmuyor.

Ekli dosyalar

• kahve taş.jpg
    kahve taş.jpg
    122.8 KB · Görüntüleme: 167
@Ömer Aydın selamlar,

Alto Cielo Natural de aşağıdaki gibi bir taş çıktı. El değirmeni kullandığımdan fark edip durabildim. El değirmeni iyice kontrol ettim, sorun bulunmuyor.
Tedarikçiye bu görüntüyü gönderdim, bu çok can sıkıcı ve özür dilerim.

CoffeeNutz, güvenli bir liman gibi, burada bir sorun çıkmayacağını, en kötü ihtimalle bir sorun çıksa bile hemen çözüleceğini biliyorsunuz. Ömer Bey'in deneyimi, müşteri yaklaşımı ve foruma olan yakın ilgisi de takdire şayan gerçekten. Kahvesever ve kavurucu ilişkisi, yalnızca para ve ürün ile sınırlı değildir, diyalog ve bilgi alışverişi de bir o kadar önemlidir bu ilişkide. Nitekim Ömer Bey de bu anlayışa sahip bir insan, bence bu son derece değerlidir. Ve elbette kahveler için de konuşacak olursam, şu ana kadar CoffeeNutz'dan aldığım kahvelerden hep memnun kaldığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.:coffee::coffee:

Her neyse, sadede geleyim:) Kolombiya Alto Cielo Natural, Kolombiya Alto Occidente Washed ve Burundi Kayanza (x2) ile alıma katıldım ben de. Bu vesileyle alımı düzenleyen forumdaki arkadaşlara, Ömer Bey'e ve CoffeeNutz ailesinin diğer üyelerine, verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Lezzetli kahveler demlenen ve bolca sohbet edilen zamanlar geçirmemiz dileğiyle... :coffee::coffee::coffee:

Ekli dosyalar

• IMG_0421.jpeg
    IMG_0421.jpeg
    224.6 KB · Görüntüleme: 138
Geri